Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Rufus

#41
Наговорив йому купу всього в телефонному режимі. Тому зараз скажу одне - щоб все те збулося! Вітаю  :)
#42
На днях я та gribkoff777 були в гарному місті Старий Самбір і вирішили зблизька поглянути на вітрогенератори. Проїхали повз табличку, що забороняла під'їжджати до вітряків, наблизилися до одного з них і побачили вантажний бусик з наліпкою Vestas і відкриті двері в сам вітряк. Набралися наглості, підійшли до робітника, що мирно куняв в бусику і попросилися в середину. Нас не пустили. Із схем в інтернеті за дверми є невелике приміщення, праворуч - ліфт, навпроти дверей - драбина, до якої кріпиться кабель від генератора наверху. Ліворуч від входу знаходяться два щити управління вітрогенератором. Вся вежа поділена поперечними перегородками на поверхи. Під нами, в основі вежі, знаходився ще один поверх. Ці вітряки є найбільшими у фірми Vestas. Ось така історія.



Куди ж без селфі  :)
#43
Плани / Re: Полтва знову
15.04.2015 20:27:22
ЦитуватиНа Стуса зараз через ремонт дороги доступна Залізна Вода

Натрапив на цікаву новину.
#44
Плани / Re: Водохреща 2015
15.01.2015 19:32:32
+1
#45
Вітаю Bottlehunter'а з Днем народження! Моцного здоров'я+вірних друзів=веселі пригоди.  ;)
#46
Вітаю!!! Залишайся вічно молодим!  :)
#47
Мої вітання уродинникам. Всього вам най-най-найкращого!
#49
О 14:45 Водоканал гудів, аж вуха закладало.
#50
+1 за вечір.
#51
Щиро вітаю нашого друга Le-i-3o і його чарівну дружину Мар'янку з одруженням. Бажаю молодій сім'ї шаленого кохання, взаєморозуміння, благополуччя, багато маленьких дослідників печер і купу веселих пригод.  :)
#52
Вітаю!!! Рости широкий (бо високим ти вже виріс ;)) і щасливий!
#53
Вітаю! Побільше цікавих мандрівок і веселих пригод!  :)
#54
У теплий період року, якщо ви знайшли кажана і він не має видимих пошкоджень (переломів, поранень), то його потрібно покласти в таке місце, де його не дістануть коти/собаки/неадекватні люди. Якщо ви знайшли кажана взимку, тоді його слід перенести у приміщення з низькою температурою (+2-+6) і високою вологістю, оскільки під час холодного періоду року кажани перебувають у стані гібернації (зимового сну). В жодному разі не варто брати кажана голими руками, краще одягнути рукавиці чи використати шматок тканини, щоб уникнути укусу. Якщо кажан живий, але ви не хочете залишати його без нагляду або має поранення, тоді потрібно зв'язатися зі мною і передати тварину мені. Також бажано передавати мені і мертвих кажанів, оскільки вони йдуть на поповнення колекції Зоологічного музею на біологічному факультеті ЛНУ ім. І. Франка. Особливо цінною є інформація про знайдені колонії кажанів у будівлях, деревах, печерах у будь-який період року.
#55
Щиро дякую всім за теплі, актуальні і веселі привітання. Приємно, що пам'ятаєте таку скромну подію. :)
#56
Поїздка вийшла дуже цікавою і насиченою. Потішили наші екскурсоводи, хлопці дійсно стараються, гарно розповідають і показують найцікавіші місця Зони. Здійснилася моя давня мрія. Дякую inkognito за організацію, Roy'кові - за звіт і фото, а Marich'ці і Dexter'у - за веселу компанію.
#58
Мої найщиріші вітання! Моцного здоровля, багато грошей, цікавих вилазок.  :)
#59
Переносити святкування доцільно лише коли буде надзвичайний стан, комендантська година чи (не дай Бог) війна. До п'ятниці є ще трохи часу, ситуація може змінитися в будь-яку сторону, але сподіваюся на припинення заворушень. Тому планую прийти на святкування, побачити старих друзів, познайомитися з новими людьми і плідно поспілкуватися, бо тем для розмов дуже багато.