Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - antihunter

#1
Саме так. Чому, думаєте, це все засипано сміттям ? Щоб не лазили і щоб не відновлювати. Найдешевший варіант.
#2
Першочергова задача в ЖЕКів - нічого не робити і ні за що не відповідати. Як прийдете з проханнями - заборонять стопудово, бо їм так спокійніше. Я вже не кажу про те, що давати подібні дозволи не в їх компетенції.
Інша справа, що в цьому випадку заборона має сенс - ви бомбік розкопаєте, глянете, назад не засипете. І навіть якщо зробите все по уму і закриєте двері (в чому я маю підстави сумніватись), то колодку зірвуть, і будуть там ширятись - всім від того погано. Не ображайтесь, я розумію, що ваші наміри чисті і шляхетні, та іноді важко передбачити наслідки, особливо в молодому віці.
#3
В цьому є деякий сенс, адже розкопки на території громади, а не у експлорера на городі. І ще є така проблема, що часто-густо подібні розкопки дещо небезпечні. Наприклад - розкопали, глянули, назад не закопали. Результат - якась дитина впала чи влізла. Хто відповідатиме ?
#4
Ну Ви ж розумієте, що це суто теоретично :) В реальності - все, що є контролююче - давно продано з тельбухами, і за грош дозволить нагодувати вас хоч сибіркою. От магазин навпроти продає смачнющі торти, і я не думаю що кухар має на них якісь сертифікати. Можливо в форумі є хтось, хто в темі - було б дуже цікаво послухати як воно є, але думаю що дуже і дуже погано.
#5
Коти реально дістали, точніше їх господарі. Про них просто ніхто не дбає - випускають і все - сци і сри де хочеш. Практично всі під"їзди просякли гавном і сечею "котиків". Вся проблема звичайно в господарях, коти не винні.

ЦитуватиЛюбителям полювати качок, варто би було ознайомитись де вони люблять харчуватись. Для прикладу відкрита каналізація за аеропортом у Скнилові. Плавають по каналізації у пошуках опаришів. За ради швидкої та легкої наживи там полюблять полювати мабуть працівники ресторанів, щоб накрити "вишуканий" стіл із дичі своїм відвідувачам!
Тру сторі ? Про ресторани я маю на увазі.
#6
ЦитуватиАле ж...Але ж там всюди подають МЯСО з невинно убієнних братів наших менших! Навіть із поросятка із арійсько-блакитними очима..
Я готовий їм це пробачити за умови смачного і поживного стейку, якщо той хто порося різав зробив це не тому, що йому приносить радість і духовний оргазм вбивство блакитноокого.
#7
ЦитуватиУ Львові ж каварні туристооріентовані, що сакс, бо конвеєр, а от в Ужгороді роками люди ходять до одної і тої ж каварні перед роботою
Деца у нотаря - 100% туристичне місце, яке не люблять місцеві. У Львові просто вибір разів в 20 більший - на любий смак.
Паб Іган - хороший, теж був. Нажаль забувся що ще радили місцеві, але точно не радили Децу у нотаря.
#8
ЦитуватиКотиків ніхто не підгодовує, вони свійські і просто шаряться від двору до двору заради погуляти)
Ваші "Котики" - зло куди більше, ніж голуби - вони обісцяли все місто, бо за ними господарі не дивляться. І взагалі - виберіть мені наудачу кілька видів тварин, і категорій людей, я вам обгрунтую за що їх можна стріляти. "Мотивації" вистачить на всіх :)
#9
Це легко пояснити - тварина абсолютно беззахисна, і абсолютно залежна від людини. Як мала дитина.
#10
ЦитуватиВбивають заради задоволення і без наміру забрати м'ясо чи хутро або малолєтки, або ті, кого прийнято називати маньяками ІМХО. Спричинити яку-небуть шкоду популяції вбиваючи одиночні екземпляри нерелально, тому це не є мотивацією, а лише відмазкою.
Абсолютно згоден. Причому вбивають жеж беззахисних тварин. Там де є реальна небезпека цих "мисливців" не видко :)


100-та секунда
#11
Так пращури вбивали заради їжі або ворога на війні, а не просто так, нє ?
Якщо це спорт, і цікаво вистежити і влучити, то чи не краще пейнтбол - і здачу може дати, і супротивник рівний, і жертв нема. А вбивати беззахисну милу істоту заради задоволення щоб подивитись як вона вмирає...
Вашою логікою можна виправдати все - згвалтування, вбивство, крадіжку - "Хочеться. Інстинкт" :)
#12
Ну тут є пряма загроза життю-здоров"ю, це інше - крайня необхідність. А просто тому що хочеться - це недобре, якщо говорити м"яко.
#13
ЦитуватиНе згоден ніразу. Все залежить від людини. Пусті пляшки і використані презики можна побачити будь-де, особливо в тихих місцях Стрийського парку, тощо. Те, що Стінгер пуляє собі в пернатих ще не значить що його наслідками засипано все довкола.
Я навіть не заперечую, що це теж не діло.
Справа в іншому - хто колись бачив як помирає тварина, і в нього не здригнулось серце, і виникло бажання зробити це ще - це ж клініка...
#14
ЦитуватиНайтупіше що можна було сказати. Якщо йому подобається займатися сексом/бухати в бунеках/будь-яке інше цікаве, але не цілком "етичне" заняття - коли в нього будуть діти йому також варто б було брати на то подивитися?
Є різниця - бухаючи ти впливаєш лише на себе, тихенько, щоб ті самі діти - свої чи чужі - не бачили ні наслідків, ні процесу. Те саме з сексом. Зі стрільбою таке зробити важче.
#15
Ну, це більше схоже на правду - просто подобається їх вбивати. Я просто сказав, що це необов"язково, є гуманніші і дієвіші методи, та якщо тобі таке подобається - прошу дуже. Коли в тебе будуть діти - візьми їх з собою, їм буде цікаво подивитись.
#16
Воно ніби і правильно, та проблема в тому, що слідуючи цій логіці можна стріляти:
- котів
- собак
- бомжів (розносять штинь, тубік, і теде)
- пенсіонерів (зжирають наші податки і ніц не роблять)
...

про них теж ніхто не дбає, користі в твоєму розумінні від них - 0, шкоди - хоч відбавляй.
#17
Є більш гуманні методи - відлякувачі птахів( приклад: http://www.kres.westua.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=64). Вони ж і більш ефективні. Стріляти птахів черезх те, що вони сруть - це по-моєму звірство. Кричать птахи - стріляємо. Гавкають пси - стріляємо. Їздять машини біля хати - підриваємо... Аналогію можна продовжити.
Крики птахів і гавкіт псів - така ж звична для села річ, як машини в місті :)