Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Niesamowite

#1
Місто Вроцлав.

Найбільше сподобався мені взимку шкода що снігу не було, але атмосфера свят і різдвяного настрою передається містом просто чудово.















































































#2
Вроцлав місто ста мостів та сотнів гномів.
Всі хто знає Вроцлав з інтернету чи побував там бачили наскільки це красиве місто. Краса міста починається з Ринкової площі на якій починаються пошуки гномів.
Я ж бачив Вроцлав під землею.
1 місце.




На даних фото канал переливу. Він зазвичай сухий але коли йдуть сильні дощі він наповнюється і так як з′єднаний з річкою верхній шар рідини переливається. Тобто каналізаційними каналами в яких пливуть нечистоти вони пливуть нижчим рівнем ніж вода дощова.







Це встановлене обладнання для обліку кількості протоку нечистот по даному каналі, на верху вмонтований датчик рівня він огороджений захисним металом від раптових ударів різних деталей які можуть знаходитись в воді.
На даному фото вмонтовані 3 датчики:
1 датчик рівня, та 2 датчики гібридного типу - датчик рівня та датчик швидкості.




Це один з різновидів каналів - він має додаткові борти, до верху він розширюється.


#3
Доброго дня. Мене звати Олександр (сам з України, на даний момент працюю в Польщі, наша фірма займається вимірюванням проточних стоків, витоків, під землею.)
На даних фото:
1. Це огляд місця монтажу - перед встановленням обладнання.
2. Підбір місця для проходження траси проводів від датчиків до центрального перетворювача.

Фото виконані десь приблизно на 20 - 25 метрах під землею (канал бужовий) - канал в який впадають води  з якими не справляються каналізаційні мережи .
Це центр міста Варшава побудовані дані споруди ще перед війною.