Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#821
Зараз перекрита вулиця Стуса, прокладають трамвайну колію, щоб трамвайчики нарешті змогли побачити найлегендарніший район Львова і за сумісництвом батьківщину Сихівського батона. Біля "Динамо-Блюзу" (у верхів'ї Залізної Води) під асфальтом знайшлася чудова стара бруківка. Завтра по дорозі на роботу може заскочу зробити кілька фото.
#822
Бар імені Голема в Кошице:

#823
Історія з розкопаними старими ходами, що на цій сторінці вище, прояснилася. Тут невдовзі буде запущений підземний туристичний маршрут під старим містом. Такі атракції є популярні в багатьох старих містах Європи. Думаю, і в нашому Львові скоро матимемо щось схоже.



#824
Гумор / Re: Смішне Відео
24.03.2015 22:08:33
Стареньке відео з однієї з вилазок до північної промзони Львова. Основна думка цієї короткометражки: не завжди те, що здається легким та доступним, таким є насправді. У головних ролях: труба теплотраси, Рой, Сункаталано, Цезар, Зед і я в ролі гієнячого сміху за кадром.

#825
Пане Інкогніто, тойво, а може ліпше взяти який-небудь Вікторінокс аби ковбасу і хліб кришити? Там є отвйортка і штопор в комплекті... А на решту можна купити пива  :) Така моя бойківська думка.

Я зараз в Ужгороді, то тут контрабандний Гамбрінус продают по вісімнайці гривнів за банку. Смачний, курча  :)
#826
Прочитав отаку новину, і вона мені подобається:
(далі текст з кількох інтернет-видань)



20 березня у Львові відкриють кіноцентр, інформує "Вголос". Центр працюватиме в приміщенні колишнього кінотеатру "Сокіл". Він поєднуватиме функції освітнього центру (воркшопи, майстер-класи, кіношкола) та кінотеатру незалежного, авторського, "іншого" кіно. "Діяльність кіноцентру орієнтовано на глядачів, які люблять і цінують якісне кіно на великому екрані – незалежно від їхнього віку, рівня доходів та соціального статусу", – відзначають засновники центру. Більшість показів відбуватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами. Також представлятимуть кіно, зняте на плівку, з архівів Львівської обласної контори кінопрокату.

Де: вул. Володимира Великого, 14 А
Коли: 20 березня, 19:00




Кінотеатр був збудований 1978 року і називався «Орлятко». У 90-х роках минулого століття кінотеатр отримав назву «Сокіл». Тривалий час він занепадав, як і більшість львівських кінотеатрів. 18 грудня 2014 року Львівська міська рада реорганізовала його у «Львівський кіноцентр» зі збереженням функціонального призначення. За підсумками конкурсу, на посаду директора було призначено Андрія Породка.

Тепер, не чекаючи фінансування, Андрій Породко взявся за відновлення кінотеатру. Разом з однодумцями він власноруч займається ремонтом та прибиранням в кінотеатрі перед його відкриттям.

«Цього року вперше з бюджету розвитку було виділено 200 тисяч гривень на фінансування кінотеатру. Ми плануємо їх витратити на заміну старих вікон, а також провести перекриття та утеплення даху, провести ремонт фасаду», - розповів Андрій Породко Гал-інфо.

«Я залучив декілька молодих дизайнерів, котрі запропонували зашити стіни ОСБ, стелю пофарбувати білим. Зараз замальовуємо рами вікон чорним кольором. Ми прибрали горище, і виносимо усе сміття», - зазначив Андрій Породко.

Уже було зроблено ремонт у деяких приміщеннях, частину вікон поміняли на сучасні. Також замінили ковролін в кінозалі та придбали нове обладнання для кінопоказів.

Вже 21 березня у новому Кіноцентрі покажуть документальний фільм Джонатана Нардуччі «Заміж за іноземця».               
#827
Плани / Re: Допомога АТО
12.03.2015 11:07:10
Всім привіт.

Допоможіть зібрати гроші для купівлі двох комплектів форми для солдат, які їдуть на Схід. Потрібні куртка з підстьожкою, кітель і штани, однин комплект бундес, один - британка. Якщо зберемо достатню суму, можна буде ще купити гортекс штани і куртку.

Хто бажає долучитися матеріально, пишіть в цю тему або мені в приват, дам номер картки. Також гроші можна залишити барменам в паб "100 рентген", вул. Дорошенка, 50, в окремому конверті з поміткою "На форму АТО".

Також буду вдячний за інформацію, де форму можна купити за прийнятну ціну.
#828
gribkoff777 нині святкує День народження! З роси вам і з води, дорогий ювіляре!

І від всього Експлорера - пісня в подарунок

#829
П'ять хвилин тому кілька гудків сирени ЦО було чути на Героїв УПА - Кульпарківська. Дивно, навчання ніби не анонсували на сьогодні. Як щодо інших районів?
#830
Нас із Роєм запросили розповісти про Експлорер) То ми й розповіли.
#831
Гарна ідея. Але цих вихідних буду зайнятий, швидше за все  :(
#832
Класні фото, і місце гарне.

В Угорщині на полях багацько таких вітряних генераторів стоїть. Виглядають вражаюче - та частина, до якої кріпляться лопасті, величиною як маршрутка (№46, бо біла)). Приємно, що і в нас починають щось схоже робити.



#833
Цитата: Андрій74 від 16.02.2015 11:53:17
Совєтів не має вже більше 20р.А символіка ще висить у нашому місті.

Де саме цей розміщений?
#834
Розповідь про те, як живе і працює 8-й Хмельницький полк спецназу тут: http://espreso.tv/article/2015/02/09/8_y_khmelnyckyy_polk_specnaz_robota_armiyskoyi_rozvidky21
#835
Дуже гарно погуляли, за добу - дахи автобусного, чудовий бомбік, крокуючі екскаватори, вражаючий дах в центрі міста і Полтва  :D Але найприємніше, як завжди, то зустріч з великою частиною спільноти Експлорера.

Вільям вже на шляху до Чернівців. Обіцяв закинути фото з вихідних в окрему тему, як тільки буде мати трохи вільного часу. Поки кілька знимок від мене.

















#836
Гарна ідея. Обов'язково долучуся. Вказаний номер картки - Приватбанк?
#837
На Говерлі зі снігом буде все добре аж до початку червня, не переживай)
#838
Отже, в найближчу суботу їдемо на крокуючі екскаватори (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,260.0.html) - я, Вільям і SerXio. Виїжджати будемо орієнтовно о 10 зранку маршруткою з Головного вокзалу. Про точний час і місце збору повідомлю додатково завтра ввечері. Прошу приєднуватися.
#839
Цитата: yanktank від 04.02.2015 21:52:02
Переглядав старі кліпи Срябіна - там багато відео з Сірки. Вставити сюди не вийшло, може хтось то зробить, або мене навчить.

Ось я колись описав:

Як додати відео з Ютуба в допис на Експлорері.
#840
Всім привіт.

Цього разу Вільям (a.k.a IrishUE) задумав об'їхати навколо світу на ровері. Поки що доїхав з Ірландії до польського Тарнува і на вихідні планує бути у Львові. Можна було б кудись виїхати в суботу за місто поексплорити разом (наприклад, на Крокуючі екскаватори або на терикон в Червоноград), а ввечері сходити в "100 рентген" на пиво. Хто має бажання приєднатися? Є якісь ідеї щодо того, куди можна в  суботу поїхати?