Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2541
О, дякую. Був цього літа коло Євпаторії. Якби знау - точно б заїхав :) На рахунок пропозиції - дєкую. Ше Кияни також запрошують в кримські гори. Але я напевно пас, далеко, ліньки...
#2542
Часто мене питають про той цвинтар, щораз приходиться перерозказувати. Тож вирішив створити міні-тему. Йти недалеко, заледве Годину від бази Заросляк. Заодно і на Говерлу можна збігати :)

Від турбази Заросляк трішки пройти маршрутом на Говерлу і Біля стовпчика № 3 зійшти з говерлянської стежки вправо та попрямували в бік гори Велика Кознєска. Все ще старим кордоном. Через півгодини ходу біля знака з позначкою 3/8 знову залишити стежку та попростували вліво через ліс. Метрів через 200 в лісі розташований цвинтар австрійських солдатів, що загинули тут 30 серпня 1916-го року. В той час тут тривали запеклі бої між військами двох імперій — Росії та Австро-Угорщини. (на маршруті по Чорногорі зможете бачити залишки окопів та бліндажів часів першої світової. Майже всюди).

Колись тут була галявина, а потім цвинтар заріс лісом. Напевно, тому і добре зберігся, що його не так легко знайти. На кам'яних стелах можна прочитати імена та прізвища загиблих: Густав Мюллер, Лео Томассен, Едуард Бревер, Фріц Клозе, Едуард Козьмицький... Всього з півсотні військових. Народилися вони в різні роки, в основному були молодими, а загинули одночасно. То була війна... (с)

І ше Викладу Кілька Фоток Коржика
#2543
 Як надумаєш йти літом - рекомендую заглянути в Старий Австрійський Цвинтар під Говерлою.

#2544
дякую за звіт. Я го переніс в Природні обєкти. Як надумаєш йти літом - рекомендую заглянути в Старий Австрійський Цвинтар під Говерлою.
#2545
Гумор / Re: ДОТИ!!!
28.03.2010 21:34:02
Ну-у, тема до дотів не має жодного відношення. Друге, зробити тяжкий доступ до легкого обєкту значно легше, ніж до до тяжкого легкий. Так шо вам любий підійде.

Близько від любимого Психова є кілька обєктів. Бомбік на Вашингтона, Бомбік за Blask-Red White. Але вам підійде і відкрпита ділянка на Іскрі, хоч то і не зовсім по книжці. Назагал я б рекомендував з кимось домовитися, так само було і в фільмі. Бо будь-які нелегальні зустрічі дуже сколро закінчаться.
#2546
Шо цікаво - храми подібні до Лішбети я зустрічав у всіх європейських містах де був, а також бачив на фотках тих міст, де не був :) Були і старі, і нові, як наша Лішбети. Ну і для тих хто не знає - подібний є і у Києві :) Теж Європейському місті.
#2548
Цитата: :-) від 27.03.2010 11:04:13

називаєте себе героями. >:( (С)

Хочу поправити: ""гемороями"
#2549
Таааа, від частини мало шо лишилося. Але все рівно Дякую. Маєш від мене плюса. Мо перефоткаєш і викладеш сюди звіт з навколишніх заводів? Зокрема цікавить зі "схеми" :) Думаю гарний би звітик вийшов ;)
#2550
Не буду починати суперечку щодо доцільності такого. Особисто я не робитиму того. Бо не підтримую будь-які заходи шо перетворюють людей на масу.
#2551
Згідний. Львівський вокзал . Фото з книжки "Львів на Фотогорафії", лінк на яку на першій сторінці теми. Подібно, але не то.
#2552
Тримай від мене плюса. Все гарно облазив і обфоткав, дякую.
#2553
Ага, фото справді унікальні. Хочу лише зауважити що Ельжбети - це Костел на перехресті Городоцька - Бандери. А на фото насправді зображено сучасний Органний Зал біля політеху, якшо я не помиляюсі.
#2554
гарно пройшлися. Кидаю сюда лінк на тему з картою і іншими фотками. Сподіваюся ше шось троха викладете.
#2555
Ой, я ті прошу. Винничук з "Легендами Львова" ховається. А ше в Равлику теж є чувак, який стверджує шо весь світ крутиться навколо Львова :) Якшо інформація не підьвердиться фактами - перенесу тему у Всяке різне.
#2556
Хм. Цікаво. На Яніському Кладовищі є лише поховання УСС, зруйноване Совєтами і зараз відновлене. Невже на цьому ж місці німці ховали і своїх померлих? А потім Совєти і то зруйнували. А зараз відновлене лише одне з поховань.
#2558
в нас тут все відкрито, є загальнодоступна БД обєктів:

Бомбосховище на ВЗ
Бомбосховище на перехресті Чорновола-Липинського
Лощина Настійливо рекомендую
Дойчляндський Бомбік
Винні погреби в схилі ВЗ

Коли вернешсі - обовязково напиши якийсь звіт чи просто виклади фото. Буду вдячний.
#2559
Та шо - прогулятися Лощиною, заглянути в Дочляндський бомбік чи бомбік на Чорновола. А взагалі то вільна ніч - до до наших дівчат ;)
#2560
Дякую, корисна інформація. ТИх третіх скель ми не найшли. Є привід вернутися :)