Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3201
Пару красивих фото
#3202
гм, може тому й було так пусто? Дякую за інформацію. Значить СБУ-шний обєкт то був той розвалений збоку :)
#3203
Мо ти маєш на увазі синагогу на початку Пилипа Орлика? (Це як від Шевченка йти на Автовокзал). Там за собзу був меблевий магазин, ше памятаю малим там ходиу. За неньки магазин зник, будівлю віддали єврейській громаді. Та й довела споруду до такого стану за ті роки.
#3204
Ya-ya, якшо матимеш шо цікаве написати з таких атракцій  - пиши у Краєзнавство або у Всяке-Різне.
#3205
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
23.09.2009 23:50:53
Деколи роблю і частіше. Все залежить від інформаційного наповнення форуму. Щодень нема сенсу. Нові звіти тіко в понеділок. Тоді і бекапи.
#3206
1 - нічо страшного б не було. Ви сховалися б біля виходу. Туда вода не доходить і це видно по відкладенню піску на сходинках(якшо звісно звертати увагу на такі дрібниці)

2 - я витер всі повідомлення не в тему. Попрошу користувачів надалі писати пости тільки по суті

3 - тему не закриваю, мо в когось будуть і розумні думки
#3207
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
23.09.2009 23:39:22
Експлорер повідомив шо то було з усіма користувачами. Шкода. Жаль шо ми так залежимо від розробників SMF :( і від їх примх. Але прошу користувачів не хвилюватися. В мене завжди є щотижневі архіви. Так шо ніхто кардинально ніц запороти не може :) Завжди можна відкотитися назад
#3208
Нє, там де ми є - то не полярон. І довгий час Полярон відгороджуваусі від нас парканом. ну але то політична історія завязана на бабках і салі. Зараз є ключі від фіртки і посвідчення.
#3209
Користуючись своїм правом адміністратора ставлю зразу два плюса. Один - за просто гарні фотки які я від нього і сподівався і від яких приторчау. Другий - за неабиякі фізичні досягнення по підйому на таку висоту. Хто лазиу - той знає ;) Макс, лазь з нами ще, тіко не забувай більше ліхтарик ;)
#3210
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
23.09.2009 23:08:05
Гм, дивно. Потім зникло чи ні? То серйозна дірка в захист форуму. Хоча воно тобі не вивело основних лінків на самі скрипти адміністурвання(їх там спарва більше 20 :) ), але сам факт мене насторожує.
#3211
Хм, цікаво що його обурило. Жодного лиця, жодного імені. Сам факт? А де доказ, шо то не ми самі без дозволу полізли? Ну і зрештою, шо тут протизаконного?

А на рахунок дідуся - я теж здивований. Так тримати! ДідусЮ привіт!

Ну тоді викладай у "Для своїх". Звідти нікуди переносити не буду.
#3212
Можу відкрити браму з нашої, загальнодостіпної території, на внутрішню, за парканом. Але там вас чекає Рекс(німецька вівчарка) і охоронці. Мене ніколи не чіпали, але Любка вівчарка кусала, а охоронці декого питалися перепутску. Треба з собоу мати ковбасу і вести себе тихо.
#3213
Всяке-Різне / Re: Хто?
23.09.2009 19:30:43
І не я також. Ось список щасливих валсникіу футболок:

- zelja XL
- Inkognito L
- Romashka M
- Dark Wind XXXL
- Akella M
- Gulya L нік червоними літерами одного кольору
- Skip M k жовтого кольору
- Romchick L
- Korgyk L
- explorer XL
- dead_cat M
- RoMeL L
- Fenriz M червоним
- S.T.I.N.G.E.R M
- Tinian ХL
- Chuhaystur M
- Zippo M

А взагалі то футболки іменні, треба було уважніше придивитися ;)
#3214
Навряд. Вся Полтва педантично замурована. Так шо не пролізеш. Пісок намитий водою. Подібне відгалуження є під Площею Петрушевича. Теж кілька метрів тунелю, і цегляна стіна.
#3215
Ті притоки які ви перескакували ведуть в сторону Центру - Личаківської. Досить гарно ними бродити, особливо після 3 ночі, коли майже нема води. А чого не йшли за течією? Там теж цікаво. Особливо лівим берегом, є кілька мальовничих люків.

Цікаво, що ж таке погане зїв рататуй, же так скрутиусі від розладу шлунку?
#3216
Ну зараз на 75% його території вхід відкритий. На решту закритий, але кого цікавить - розкажу як пройти :) Так от. Вся ця територія зараз просто пуста, ніяких підземних обєктів крім тих труб по контуру нема. Виробництво мікросхем було частково в будинку де зараз Домінант Плаза, частково у вже зруйнованих корпусах. Ніяких підземель там нема. Начальник АСУ Полярону розказував те саме.
#3217
Тааааа, краєвиди аж за серце хапає :) Я одну фотку з твого дозволу вставлю в свій звіт :)
#3218
Інформація про той антенний комплекс. Це була станція перехвату. Належав він колись КГБ-СБУ. Сиділи люди і слухали супутникові канали. Розшифровували то всьо і доповідали кому треба. Але за неньки там ніхто нічим особливим не займався, тільки пиятиками і доносами один на одного. Потім пункт перенесли у Львів а існуючі потужності віддали цивільним для звязку. Ця інформація від людини, шо там працювала і зараз надалі працює. Більше випитати не вдалося, але й то добре.
#3219
Оооо, точно. давай якось як будемо в Дрогобичі по тому всьому пройдемсі. Особливо по бітумному озеру. Пейзаж там внатурі пекельний :) Тіко камеру свою прихопи, думаю за день на машині справимся
#3220
Укріплення там де проходять дороги, трамвайні колії і тому подібне.