Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#101
Такий-во Deuter маємо, в Команчеро 480 грн.
#102
Тема закрита за бажанням топікстартера через втрату актуальності.
#103
Най буде здоровим та щасливим! Ги, deadmeat2
#104
Більше фантазії! І такі бувають
#105
Бачу, Дональд Кнут нині вже не актуальний...
#106
Hail Cesar!!! +++всього
#107
Цитата: Андрій74 від 26.05.2015 12:12:35
Yserl ,а що в брівіатурі БЩУ означає буква Б.Мені крім "большой" більше до голови нічого не приходить.

Блочний, моск. "Блочный щит управления"
#108
ЦитуватиЄ тільки одна решітка наразі, Ройова. А чим шомпурі не підходять?
Підходять, коли нема решіток. На решітці не пошкоджується оболонка ковбаски та з неї ніц не витікає. Відповідно маєш гарну хрустку скоринку та соковиту непересушену начинку, так як і має виглядати кібаска-гриль.
#110
Вітаю з ДН Ігорко! 100 літ тебе не видів!
#111
ЦитуватиМожливо, хтось і не повірить, але +1

Точно в лісі шось велике здихло.
#112
Старий, вітаю!!!
#113
Із його слів графік не відповідає дійсності, дорога доволі далека та кепська, автобус старий + відсутність вільних місць. Зауважу, що не я придумав це, а людина котра відти повернулась доволі недавно.
#114
Колєга повернувся 3 тижні тому із Вилково. Каже, що сполучення Одеса-Вилково(і навпаки), не просто гівно, а тотальне гівно.
#115
ЦитуватиЯкщо ціна на хороші ковбаски буде більша за ціну м'яса, тоді так і бути - купимо мнєса і зробимо тру-шашликів.

Насправді, я проти шашликів. Тру ковбаски зараз здається по 60 грн
#116
ЦитуватиПацани, хто має коня? Давайте зробимо в'ялене мнєско, там беруть підсушену конину і розміщують під сідло коника, там воно просочується потом і стає якимось суперкльовим. Ну принаймі лицарам у фільмах подобається
Давай
#117
Солі занадто багато, цілком досить тої, що є в самому соєвому соусі. Сушити 6 годин при 80 градусах? Маринувати 12 годин куски в 5 мм? Вбивство для м'яса. Товстезний стейк в 2-3 пальці товщиною готовий 100% коли всередині температура дойде до 73-770 С, а тут кусочки в 5 мм. Ми сушимо в електросушці для овочів/фруктів/грибів, де температура не піднімається вище 45 градусів. Поставив на ніч - зранку ідеально всушене м'ясо, його в zip-пакет (краще вакуматор), може дійсно дуже довго зберігатись.
#118
Ні, не варто. +16, невелика хмарність тебе якимось чином лякають?
#119
Завтра бронюємо номери, так що deadline для тих, хто планує залишатись на ночівлю - завтра (28 квітня 2015 року "єслі чо"), 09:00 сраня.
#120
Саня, з днюхов!!!