Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Галка

#1
А колись навіть 40 грн за вхід на концерт тих самих Півнів в Ляльку видавались такими великими коштами і добре шо було кому дати копняка аби ті гроші потратити ;) А ше я на днях знайшла в хаті стару пачку Честерфілду за 2006 рік здається вартістю 4 грн...
#2
А доступність споруди? Проблематично потрапити всередину?
#3
О паті на хаті) І шо хтось лазив нагору?)
#4
То є всьо файно, наперід не хочу Вас розчаровувати, але не впевнена чи на територію костела Св. Михайла можна буде якось влізти, хоча я сама хтіла туда попасти вже давно, зараз там стоять два супер-модні клюби і костел знаходиться на їхній території. Була ше в мене така захцянка попасти всередину нашого старого кінотеатру, останній фільм який ми там дивилися був Банди Нью-Йорка і я тоді ходила в 7-8 клас) Через деякий час його прикрили, зараз там склад будматеріалів, тому теж думаю попасти мені туда не судилося..
#5
дяка всім))
#6
і ше. на діючу багатоповерхівку, скажімо на сихові - ніяк?) чи в мене тіки один варіант - озброюватись напильниками різної форми до зубів)
#7
та нє я розумію, я читав) не злися) просто то писалося раніше, а як зараз там цікаво, тре подивитись
#8
а біля метро на городоцькій будівля охороняється?
#9
дяка) та знаю шо протизаконне. хто такі закони видумав?) вони мені не авторитет, принаймі в деяких окремих випадках ;) незнаю чому, дуже тягне, на краєчку сісти пивка попити. обіцяю стрибати вниз не буду. тіки вверх)) :P
#10
привіт народе. хто може підказати де мені найти якусь багатоповерхівку з більш-менш вільним виходом на дах (щоб не взламувати три замки підряд на люках, як от в деяких гуртожитках) ;)