Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2581
    Ось придбав нинька випадково "Суботню пошту", ось шо пишуть. Full-Size тут, 3,40 Мбайт
#2582
Супер! Ніц так не радує як досягнута ціль в благородній справі!
#2583
бо китайський - то як москальска рулєтка - шанси, що відкриється або не відкриється приблизно однакові  :)
#2584
 :) екстремальний сплав по Полтві - дешево та сердито :)
#2585
    Рився я шойно в неті на предмет супутникового зображення околиць Червонограду - і на надибав на чудову програму (халявну), що ся кличе SAS.Планета. То є таке саме як Google Earth, але може працювати не тілько з Гуглом - а ще із великою купою подібних сервісів наприклад від Yahoo, Microsoft, NASA, Yandex, Kosmosnimki.ru тощо. Дуже зручно працювати - не треба шаритись по купі сервісів та сайтів - просто вибрав джерело та завантажив карту, при потребі перемкнувся на інше джерело (а може там є карти із більшою роздільною здатністю?), працює як із растром, так і з векторною графікою ітд ітп. Одним словом юзайте - єдиний недолік --> у москалії зроблена, тому си викачав англійську версію  :)

   P.S. Як поставите собі цей софт - не забутьде переключити джерело карт із Сache (Alt+C) по дефолту на Internet (Alt+I) чи на Internet+Cache (Alt+B). Для тих хто ненавидит клавіатуру - усе це саме можна зробити щуром у меню Source  :). Ще троха правіше на панелі інструментів є вибір джерела карт - всяких там мікрософтів, гуглів ітд ітп.

#2586
   Навіть тих кубіт-охоронців не встиг затримати поки Golem до підвалу поліз... :( Гнали вони як ракети туди, явно мають що ховати. Обов'язково схожу туди неділю під час служби та спробую перефотографувати. Може ше хтось бажає із мнов туди за кумпанію піти? Жах, що закатованих людей можуть ось-так поховати на якомусь номерному кладовищі...Цікаво, як панОтцю правиться на кістках? Чи то позиція церкви, щодо поляглих Героїв?
#2587
+1, їду
#2588
та й не збирались зрештою переносити туда ніц: 1) з банком треба "розібратись"  :) - бо хамовито і неправильно себе поводять; 2) надто багато праці було вкладено у бомбік коло "Авалю"; 3) рити, шось на території дит. садочку по-перше запально, по-друге - я наприклад, не хочу шоб якась дитина скалічилась впавши в яму
#2589
   Шось таке чув шо Стефаника мало-по-мало перетягує книги до себе, але судячи по їх кількості в Єзуїтів та швидкості виконання - це займе дофіга часу.  :(
#2590
     у мене знімає і TIFF, і RAW, і RAW+TIFF окрім усього іншого, серійна зйомка до 5 кадрів/сек. ТIFF з компресією чи без? Мінімальний розмір фото у пікселах?
#2591
ЦитуватиВ проекті можуть приймати участь фото-художники, які мають змогу працювати з великоформатними фотографіями (орієнтовно 80х100).

  Можна якісь більш технічні параметри окрім розміру кінцевої роздруківки? Фото розміром 640 х 480 пікселів також можна роздрукувати на будь-якому листі  :)
#2592
в Полтву треба реально моцне освітлення - дуже волого та багато пари.  :)
#2593
  можу без проблем тобі вислати на Київ із понеділка = працюю у компанії-перевізнику, так шо коштувати ніц не буде. Хіба тобі буде потрібно за'їхати та забрати у Києві на Богатирську, 11  :)
#2594
ех, нажаль сьогодні не буду - маю купу проблєм на роботі, керівництво не пускає.
#2595
Цитуватиперед бурею.якраз вийшли в той час коли хмари надходили...тому довелося сховатися в конюшні=)

:) інтімчег :)
#2596
Reiss без проблем спрезентую - маю троха її в запасі  :)
#2597
    1) Гарно і зачод! Із задоволенням приєднаюсь до проекту (і не тілько я думаю);
   2) багатьох львівських фотографів знаю, що не гірше представлять. Хоча фото іноземців, так би мовити із clear mind відносно нас має додатковий потенціал;
   3) чекаємо на конкретику!
    4) ся стримую аби не нахамити на синтаксис та граматику автора поста у частині солов'їної мови. Соррі за мою дурнуватісь у цьому аспекті, мав "3" у школі із укр.-мови;
#2598
Здибав цікаву статтю, рекомендую усім до прочитання
#2599
  Сьогодні по радіо-ЕРА чув, що прощання відбудеться сьогодні в "Дзига" від 15:00 до 23:00. Хтось планує йти? Бо я так.
#2600
   Троха відео з об'єкту, не судіть строго - зйомка телефоном (якість гуд, просто зображення тримтить іноді). Сумарний трафік - 78,7 Мбайт.

   Відео 1, 26,0 Мбайт
   Відео 2, 8,1 Мбайт
   Відео 3, 32,0 Мбайт
   Відео 4, 9,0 Мбайт