Дискримінація за Рагульською Ознакою (Просто неба 2008)

Автор Golem, 08.06.2010 11:43:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Текстик і про мене в тому числі :) Але запер.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Пиздунець-скептик -не люблю таких. Урбанізація у всій красі-закономірність нашого часу. Дуже багато мозку витікло за кордони, тепер тре чекати, коли село стане містом. Правда, є такі індивідуми про яких сказано:-Можна забрати людину зі села, а от село з людини-ніколи! Як на мене скептична і жалобна стаття+ніякого конструктиву, одним словом: наболіло.

Roy

Та, якраз в тому жанрі що написано, потрендіти й нічого не зробити змінити. :) Свій до свого по своє.
Meine Ehre heißt Treue

:-)

Рагулі = бидло.
Іздрик - чтиво для бидла, яке вважає себе інтілігєнцією. Принаймні якщо зробити вибірку, то більшість опитаних саме така.
Людина вихована та інтелігентна не дозволить собі виявити емоції в такій незакамуфльованій формі.

Автор напевне себе до бидла не відносить. Цікаво за якою ознакою визначає свою неприналежність? Сподіваюся за рівнем виховання та поведінки, а не лише за географічною ознакою. Оскільки більшість гомо сапіенс, які у Львові народилися і виросли (випродукувалися і дозріли) те ж бидло, місцеве, львівське. Часом 3 покоління. Обмежую себе в задоволенні від спілкування з ними. ;)
Але є багато людей "з області", які за рівнем ерудованості, і якщо є така шкала, то інтелігентності взують "корінних львів'ян".

До речі, згідно такої поверхневої класифікації, відношу себе до бидла, бо лізу в гори і хочу кавалок землі+шефство над якимсь нацпарком, щоб були законні підстави годувати бидло недопалками та іншим сміттям, яке воно викидають на території парку. А то колись займалися з колєгами таким, та правоохоронців інтелігентів майже не зустрічав, наших ідейних поривів вони не зрозуміли. Ноги сейв ас. ГГ
Декольтем своїм мене манила.

inkognito

а я взагалі не хочу ніяким чином коментувати це...просто не хочу, ні Іздрика, ні бидло - я вважаю себе вище цього сміття. І най буде так!
Resistance is futile

Golem

Мене розсмішило. Тому й виклав. :) Рекомендую посміятися і всім решта. Вміння сміятися з себе, до речі, досить надійна ознака ;) А на рахунок літературних смаків як і смаків кулінарних порада одна: шо кому подобається той це й читає. За винятком школи, в якій читають те, що подобається Табачнику.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

це само собов розуміється as default - самоіронія (якшо так мона висловитись) дуже поважна та здорова штука - я не про це дописував. Маю надію, же Тютюнник все таки ще не підкорив нашу літературу.
Resistance is futile

229 Гості, 0 Користувачів