Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#301
Пропоную від себе варіант Озера Барвінок, що біля Роздолу. Недалеко до Сірки(відносно я так розумію), Водойма, Чудовий ландшафт, знаю місце під намети, дрова +1000 і вопше там круто, можна піїхати автомобілем, максимально близько, Місце з наметами делеко від найближчих людей буде, звісно не пару кілометрів але нас ніхто не чутиме і не мішатиме.

Одним словом тут поєднюются всі критерії хорошого відпочинку. Ну але Немає бетоної площадки як бажав Лесик. Малоби сподобатись всім.
Навіть на Моє захоплення там гарний Обєкт знайдется :)

Чекатиму здорової крити чи підтримки)
#302
Тут тре подумати ще про таку річ, Якщо в нас ціль Їсти Тілько Мясо і Бульбу з Вогню і більше ніц з використанням Питної води то можна їхати будь куди, а як хочем зробити гарну забаву з приготуванням цікавих страв на вогні то тре подумати про наявність питної води біля місця зупинки. Зновуж таки не будем ми ж одними канапками і салатами жити півтора доби як мінімум, меніб наприклад хотілось ще щось приготувати, щоб се не був "хліб з майонезом" і ковбасою.

Ось така моя позиція.
#303
Можна їхати ще Львів-Лавочне що о 8:46 з приміського і тоді десь на 12:00 будемо у Тухлі, тоді матимемо десь 5 годин якісного світлового дня. Малоби хватити.

#304
Друзі Привіт! Вибачте що так пізно повідомляю, якось зараз прийшло до голови. На Неділю планую по старій добрій традиції відвідати зимові карпати у форматі нескладної прогулянки на 1 день, туди назад.

Минулого року получилась доволі непогана поїздка як можуть підтвердити учасники, ось тут можна глянути як виглядали наші походеньки. Думаю всі учасники підтвердять що погуляли ми на славу :)

Цього разу планую в неділю зрання  Мукачевської Електричкою виїхати до Тухлі, там глянути на криницю Івана Франка і піднятися на гору Захара Беркута, куди навіть за наявності середньої кількості снігу піднятись не так і складно, звідти іншим шляхом спуститись на кінець села і пройтись до Гребенова це буде придлизно 5км. попри сам Опір гарно йде дорога, там сісти і зїсти чогось тепленького і почемчикувати на Потяг.

Загалом за такої погоди мали б гарно відпочити на свіжому повітрі, і цікаво провести час.

Буду радий Хорошій компанії, наразі нас Тілько двоє.
#305
ПІдтримую варіант виїзду в теплу пору, було б круто, дійсно 2 дні, ближче до теплих часів можнаб було б обговорити місце.
#306
Мене не буде...щоб щось прокоментувати і сказати слів просто немає
#307
Маю схожу думку, що за умови розвитку подій в такомуж руслі не пасувалоби проводити надмірних вживаннь алкоголю і крайніх веселощів, в такий відповідальний для країни час.
#309
Плани / Re: Водохреща 2014
14.01.2014 13:26:04
Я попередньо не проти! Але все залежатиме від стану здоровя, як відійду то +1.
#310
Всім привіт, і зновим роком! Згодом розпишу детальніше про саму пожежу, якби не село, лишились б без хати а так оперативно спрацювались і до приїзду пожежників все погасили. Лишились без пів дашу і купи ціних речей. Відновити дах є термінова потреба поки не почались опади в будь якій формі.

Наразі дякую тим хто відкликнувся!
Цитата: Drusja від 02.01.2014 17:10:15
Інфа є тут, але думаю варто дочекатись підтвердження номера картки від Михайла.
Номер карти 5457 0823 3196 1453, на Душу Марію, прохання при переказі повідомити мені або за номером 0963551255 Андрій Щербицький.
Інший варіант:
Сам буду робити переказ Львівських членських внесків десь у пятницю, можу дотого зустрітись зі всіма, або якимсь іншим варіантом передати мені, і скину все разом.
Майже закінчення пожежі:
#311
Всього найкращого друже, основне сказав в тел режимі!)
#312
Як буш на звязку, можна буде влаштувати онлайн привітання з Атлантиди на Чорногору))) Такий варіант святкування заслуговує поваги!!!
#313
Цитата: Agvares від 25.12.2013 22:42:44
вік приблизно плестоцен,проте можуть також належати мамонтові,я не спеціаліст по ссавцях.

З того що на фото нічого мамонтового немає чітко було визначено де що чиє поважним мужем науки паном Диким Ігорем Васильовичем.
#314


Зліва шматок черепа свині, справа шматок ребра не малої тварини точно не визначено. а ще разом з цими знахідками було знайдено частину носової кістки мамонта і купу уламків бивня, + клешня рака, + кістки з підозрою на птаха. Приблизний вік орієнтуємся по мамонту, точніше не визначене. Судячи з великої кількості залишків різних тварин можна припустити що на місці знахідки колись була смітєва яма тогочасних людей.
#315
На мою, думку як хочеш поділитись знахідками і зачати гарну тему то давай їх сюди, а не на соц мережі нас спрямовуй!
#316
Злий Дядьку Модератор!!! будьте здорові, щасливі, жиби кругом Вас був позитив і добрі люди. Ну і грошей вдостатку.
Мої вітання! Всього найкращого.
#317
Мене особисто цікавить маршрут від "екоцентру" до стадіону україна там нора є цікава з дитинства маю цільт в неї голову засунути а далі по бажанню присутніх. Мож неділя?
#318
Заглядував туди в дитинстві, ніц нажаль не памятаю, пропоную якось туди заглянути. Хто готовий відкликнутись? Взагалі можна організувати гарний маршрут по снопківському парку, є багато цікавих місць окрім цього.
#319
Цитата: Tobinejumi від 20.12.2013 17:06:51
Цитата: Roy від 20.12.2013 16:38:33
Всередину вдалось потрапити?

Я колись заглядав в "передбанник", за ним зачинені на той час металеві двері з знаком "обережно, напруга". Як зараз - не знаю. З об"єкту також був вентиляційний канал на рівень грунту, зараз забитий сміттям.

Це в парку біля стадіону Україна?
#320
Плани / Re: Євромайдан
11.12.2013 22:48:47
Був на цих вихідних їздили машиною, найкращий варіант добирання потяг, туди їхали 10 годин з серйозними проблемами на дорозі якби не вищі сили і те що їхали в колоні булаб біда. Рівненняська область як і тоді станом на зараз сплошний каток. Дорогу всторону на Київ свідомо не прибирають.