Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1721
  Направду те, що забули зробити кулєги в темі  Хмельницька АЕС то поґгратулювати людям, без котрих як то кажуть ця поїздка не відбулась би взгалі:
 
  1) Перший респект - :-) за організацію цього чудового дійства;
  2) Пані ХХХ.УУУ.ZZZ (буде, як підніме мобільний) - працівника відділу роботи із громадськістю та ЗМІ за те, що прийняла нас як рідних, терпіла нас, возила усюди, накормила як вдома і ще багато що;
  3) звісно її безпосереднього керівника - пані Тетяну Лиситчук, і
  4) екскурсовода Нетішинського Краєзнавчого музею - п. Кухоцьку Н.В. за скарби показані нам, за чудово проведену екскурсію (у два рази більшу, ніж за те що заплатили, за бонус у вигляді безкоштовної екскурсії на виставку картин Марії Приймаченко);
  5) генеральному директору ХАЕС пану Миколі Панащенко за підписані документи, що забезпечують наше перебування на території;
  6) керівнику навчального центру ХАЕС та працівнику СБ котрий із нами перебував на об'єкті - за змістовну інформацію та грунтовні відповіді;
  7) панянці тру-блонд-типу, котру ми зустріли у машинній залі у білому халаті - за те, що завела усіх дослідників до стану хфантазій на збуджувачі генератора турбіни першого блоку. Якщо ви читаєте нас звертайтесь до мене чи Roy'a (краще до мене звісно  :) ) - незабутню екскурсію містом Лева гарантовано!

   А тепер власне до сабжа. Як ви думаєте, що злому модератору найбільше запам'яталось із подорожі? Правильно - ЕрекТор, себто реактор. Стояти за 20 метрів до ядерного пекла, де людина отримає смертельну дозу за лічені хвилини - то я вам скажу не слабо і заводить нереально!

   Але так само злого модератора заперло саме місто, його чисті та влаштовані вулиці, привітні люди та компетентні продавці у магазинах, позитивний настрій. У Нетішині є басейн та спортзали, стадіон - усе це є безкоштовним для дітей. Було любо дивитись на доглянуті дитсадки та дітей працівників АЕС котрі файно бавились під теплим весняним сонечком, в той час як їх батьки приборкували мирний атом. Спорт то взагалі окрема тема - 2 останні призери Олімпійських Ігор родом власне із Нетішина. До спорту тут ставляться серйозно і всяко його підтримують серед працівників ХАЕС та населення.

  Краєзнавчий музей мене просто вразив - не чекав такого розмаїття експонатів та виставкових зал --> усе почалось із колекції монет (є навіть римські, від котрих плавно перейшли до австрійських, польських, москальських та не повірите - купонів), потому був зал присв'ячений демографічній ситуації (чуваки, станом на 2008 рік кубіт було на 1500-2000 більше ніж чоловіків, що само собою немало як на 30000 місто), зал флори, а ще фаунм. Потому виставки стародавніх ремесел та вишиванок, а у кінці окремий зал ХАЕС. Цікаво відзначити, що локальний музей отримав на конкурсі грант від Нідерландів - єдиний у всій Україні, завдяки чому зміг так класно розгорнути свої експозиції та відправити працівниць на стажування забугор (мабуть було їм весело в оній державі  :) ). Також тут, у музеї наскільки ми зрозуміли постійно відбуваються громадські заходи - чи то вишивання, чи літературні вечори. Завдяки пані Кухоцький ми мали ексклюзивне право оглянути виставку робіт Марії Приймаченко, причому задарма - ніколи би не подумав, що тут таке може бути - отримали страшний позитив.

     Але все-таки, найкраще із того, що я побачив були малюнки дітей - і ніяка Марія Приймаченко (хоча вона тру, останні три фото у цій темі - це її оригінали, про вартість казали навіть не питати) навіть близько не стояла поряд із цим. Фото нижче:

    А обговорення ТУТ



#1722
 То мені прикро писати, але нікт не знав (я також), що у нашого колєги yar-79 у суботу було ДН (навіть фото є тут) . Одначасно просимо вибачення за те шо ми йолопи, нензи та матолки - же проґавили таку дату. Тим не менше - наші тобі вітання, побажання щастя та здоров'я (бо так має бути традиційно - хоча тобі фіг бракує :) - але мусить бути ше більше), вдалого та результативного діґґу, цікавих знахідок, життєвого позитиву, швидкої заміни МШ на георадар і всьоо-сього-всього!!!

З.І. Romashka сі тру приєднує до конґратуляцій!
#1723
+ та ще декілька. Тру Респект Roy'ю за фотомильницю - дзеркалку не мав змоги взяти
#1724
    Дякую друзі за компанію, за чудово проведений час - і взагалі за все. Сьогодні (чи завтра) створю  тему "соціальний Нетішин", бо ІМХО ці питання не освітлені. Фото нижче:
#1725
буду оффтопти. Я кажу у городі бузина, а в Кийові дядько. Чи смів би я уклінно просити більш змістовних дописів?
#1726
слів нема...красиво! а як до тої цяці прикрутити ше автоРОГУЛЮвання яскравості у залежності від рівня зовн. освітлення?
#1727
Цитата: redserg від 18.03.2010 22:05:01
А як на рахунок вибухонебезпечних предметів, чи є якась гарантія, що наступний тик лопатою в землю не буде останній?
Кажуть такі випадки були.

Капітан Очевидність каже: не вмієш, не знаєш - не копай! а перед цим ще надцять раз подумай
#1728
 зважаючи на наші недавні трабли із поліцаями, я б порадив індивідуальний CamelBak
#1729
Гумор / Re: Смішне Відео
18.03.2010 15:52:13
Усім тру-дописувачам ОБОВ'ЯЗКОВО дивитись це відео від початку до кінця!

З.Ы. Вийшло направду гарно, правда не знав куди закинути лінк на відео. Вирішив в ось цю тему,
бо вона єдина пов'язана із відео на форумі
#1730
  Власне сабж читати тут (моск.), так незвично виглядає порівняно із відомими нам... (зверніть увагу - там 3 сторінки (із фото 1,5), а не одна)
#1731
   хм, цікаво - відповідь писав я. Дивний глюк, але нічого думаю тут ніц серйозного немає. Відповідно можеш відредагувати це повідомлення (ти ж автор  :) ) та привести його до тру-правдивого виду.
   А взагалі-то, якщо б ти уважніше читав тему(-и) то цього питання взагалі б не було - дивись ось це повідомлення від Golem'a у цій же ж темі. В цьому повідомленні є посилання на тему "Стрибок всерЕдину сЕбе" - де у кінці теми дані усі необхідні дані та посилання.Так-що раджу бути уважнішим
#1732
йой, красненько дякую друзі!
#1733
чесно кажучи я наразі пасую за браком часу - але ідея дуже гуд
#1734
ЦитуватиА я чув що рахують 401, 402, ...

  то йно для тру-екстремалів, парашут відкривається довше у два рази порівняно із тим як рахуєш 221, 222, 223 --> а тут вже ненька Земля близько  :) А ще можна слоненяток рахувати  :) А загалом, шо хто рахує то його особиста справа. Я за масований explorer-jump за умов ясної погоди та великої кумпанії
#1735
уууххх, картина маслом. Мусиш на ukrbash.org стопроцентів залити!
#1736
хм...та лазьте кілько влізе і же би вас побільше було. А то часом скучно буває у переважно-чоловічій компанії. Всіляко вітаю усіх дівчат та кубіт на форумі!!!
#1737
ЦитуватиМожливості були і так. Збагачення - хай буде так, менти не святі. Але що 340 грн штрафу, що 50 на кишеню міліціянту - другий раз бухати на вулиці мало кому захочеться :-)

може хто і бухає, а ми наприклад зовсім тверезі пили собі по пляшці пива і мали змістовну бесіду. І смію сказати, що ніхто із нас ніколи не гадив ніде та ніколи (принаймні відомі мені випадки), а завжди забирали із собою не менше сміття ніж принесли.

ЦитуватиЯкщо ти винен, то викручуватись коли тебе злапали і при цьому говорити як все довкола засрано і які менти пі...си - все одно що сцяти в під"їзді і клясти ЖЕКи за безлад у будинках.

згоден, а як же інакше. Зрештою так і не було.

Цитуватипрекрасне джерело поповнення бюджету доречі. ще б взятися за тих хто курить серед натовпу людей (і малих дітей) - місто б купалося в золоті :-)

   Погоджуюсь, правда знову не факт, що власне місто "озолотилось" би від цього. Сам палю, але за куріння серед натовпу, дітей, водіями у маршрутках - персонально би руки поламав (гіпотетично звісно). Маєш паскудну звичку - не роби її проблемою для оточуючих!

ЦитуватиВсім хлопцям-учасникам події - респект, бо вони це здається (з дописів) розуміють.

     Дякую за респекти, додам лише те: що вони це здається (з дописів) розуміють - розуміли давним-давно (чому власне і ця тема), розуміють та будуть розуміти - тут не форум для бидла, а для цікавих, розумних та інтелегентних людей. Дякую
#1738
Цитата: toya від 15.03.2010 20:50:19
Я проти падати на шланг, намагатися викрутитись, і гаряче підтримую те, що за дотриманням цього Закону нарешті почали стежити ті, хто мав це робити давно. Це чудово. Подивіться як все довкола засрано пляшками і наслідками п"янок в парках, під"їздах... Викручуватись та качати права, коли ти дійсно щось порушив - від безкоштовного проїзду в трамваї до правил дорожнього руху - це прояв дрімучої несвідомості. ІМХО.
Органам ставлю плюс :-)

1) намагатись викрутись є невід'ємне право кожного громадянина (на аналог із Штатами можу привести багатьом відому поправку котра каже, що громадянин усіма законними шляхами може зменшити податковий тиск на себе любого. Направду не пригадую від кого вона і коли була прийнята, але же є - 100%);

2) На жаль, між декларацією Закону та його виконанням є велика різниця. Наразі бачу позитив тільки у тому, же підлітки повтікають із вулиць (що само по собі є непогано, гадитимуть у підвалах мабуть). Але як писалось вище --> це явище відкриє чергові можливості до нелегального збагачення правоохоронців (хто не вірить у це, пишіть);

3) направду засрано, тепер маю надію гуффна стане дещо менше;

4) Погоджуюсь із автором. Але ще раз, викручуватись можна і треба. Суджу по собі -  я завжди оплачую проїзд (і не люблю тих, хто цього не робить), а як не оплачую - то тільки тому, що пересуваюсь пішки - так приємніше та корисніше.  Зрозуміло, якщо хто винен і не бидло - то повинен понести якесь покарання та не хамити при цьому.
#1739
   Властиво по темі повідомлення - дивіться фото нижче. Координати "хрестика" -  50° 0'11.76"N х 23°30'18.35"E , "нулика" -  50° 0'0.84"N х 23°30'38.69"E . В кого ідеї шо то таке? Як на мене хрестик схожий на якусь дивну вертолітну площадку, нулик - на п'яних танкістів  :)
#1740
   можливо,  об'єкт мав відношення до ПВО? - військовий аеродром та військове містечко ( №92, передане 29 квітня 2004 року до сфери управління Івано-Франківської облдержадміністрації) зовсім поблизу