Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - expolik

#1
Та ні, за хвилину-другу нецікаво :) Хай посидить трохи з ним на парі :)
Я тут попитав дівчат, то сказали, що незручність невелика буде, але від щастя вони про то думати не будуть, а квіти знайдуть де сунути :)
#2
Цитата: _BuR_ від 22.11.2012 22:00:07
Сьогодні 118, вчора 86, позавчора під 90, щодня не менше 70км - політ нормальний)).
Цікава доставка сьогодні була, шкода було не до фотографії.
!6:00 оперний театр, чекаю на квіти які маю доставити аж у економічний корпус франка, а в 16:28 відправляється поїзд з головного вокзалу на який маю передати пакунок. Поглядом шукаю когось із квітами, є несуть, величезний букет тюльпанів різнокольорових, хлопці несли його то на плечах, то перед собою охопивши двома руками. Однією рукою не реально. Цю всю радість треба віднести у 105 чи якусь там (вже не пам'ятаю)аудиторію, і вручити такій то дівчинці, окей, які проблеми, щось не подумав, що це може бути пара, стукаю, заходжу(як у кіно) перепрошуюсь, вибачаюсь, квіти перед собою, кажу що це для такої то, є така? У відповідь тишина, у трохи сміху заповнює аудиторію. Викладачка каже, у нас тут пара, я перебиваю вибаченням, кажу, що робота така, я незалежний велокур'єр маю передати квіти, із-за викладачки трохи присоромлена але щаслива виходить дівчинка і забирає квіти.
Особливо люблю доставку квітів зранку першим замовленням, чи у кінці дня, і людям настрій і радість і собі трохи.
А що та дівчина робила з тими квітами? Не поставила ж такий букет перед собою на парту. Хоча думаю ви того вже не бачили :)
Також хочу дівчині зробити такий сюрприз, але то у Франківську. От і думаю, що вона робитиме з тим букетом :)