Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#1901
Приєднуюся до привітань *DRINK*)
#1902
Зачьот. Чи зроблені всі 5 коридорів? Як із декораціями при виході на зовні? Чекаємо на карту із нетерпінням. Це питаня піднімалося давно, свогоч часу я пробував її робити, потім зеля. Думаю із релізом карти  рейтинг почне рости :D
#1903
Зробив систему прихованого носіння ("система скрытого ношения") на базі навушника ТМ-4, прикрипівши повітрохід із капельниці. Якість звуку не падає.
#1904
Демотіваторс 8)
#1905
Приєднуюся до привітань. У цьому році дійсно було багато приємних подій, я знайшов нових друзів і хобі (зареєструвався на 2 тижні пізніше від Олега ;)), про яке давно мріяв. Колись я уявляв, як знаходжу законцервований командний пункт, після перегляду "Resident Evil", його запускаю і він є тільки моїм, де я керую усім))) Так що я приблизився на один крок до мрії 8) Мав велику честь їздити по обєктах на Тавроджипі, проходити зарості бойової кропиви, ночувати на колись секретних територіях, відчувати себе особливим, бо знаєш секрети які пересічний львянин не знає. Цей рік показав хто є хто, хтось став знайомим, а хтось справді другом на якого можна покластится. А хтось став надійною половинкою ::)

Бажаю у новому році і не тільки міцного здоровя, витривалості, матеріального і духовного благополуччя, щоб у наших рядах було поповнення) а також нових гриндіозних відкритів. Разом ми сила!
#1906
А чи дійсно можна ?:)
#1907
Те саме тільки із англійськими буквами. Головне перше що вибило: Как создать сайт
#1908
У разі взаття геопроби є можливість пробити гідромембрану, після чого та зараза може просочуватися в грунт. У разі такого фінансваня проекту і коштів на хабарі, журналіст швидко зникне або забуде про ту справу.
#1909
Так що поховання хімікатів або біоматеріалу. Варто взяти пробу із колодязя і в лабораторію.
#1910
антивандальний щит :)
#1911
Звісно у горах важче, навантаження більше. Якщо повністю під умови приближені під реальні підійде Шацьк або прикордонна зона із Білорусією по температурному режимі і прохідності території. Можна район Кузнецовська 30 км із екскурсією на РАЕС. НАприклад з E25°29'27.70" N51°26'40.53".
#1912
Детектори альфа випромінювання на базі іонізаційнї камери:

Із деталей:
MPSW45A - аналог кт972
MPSA64 - аналог ??
60Гом, 100Гом резистори

http://www.techlib.com/science/ion.html#PoloniumPen

Або на LMC662 в корпусе SO8 и резистор 470МОм 0.125Вт.

http://forum.pripyat.com/showpost.php?p=96296&postcount=776


#1913
Пропоную за 2 тижні до поїздки зробити трейнінг:
поїхати в Карпати і повністю в автономному режимі прожити 3 дні (Пт,Сб,Нд), харчі і вода із собою, заодно можна розвідати ІФ-16 чи Делятин. Відповідно прокалібрувати скільки води на кожного необхідного, спорядження по вазі максимально приближене до основної порїздки. Знайти слабкі місця, що треба і нетреба у споряджені.

Спорядження:
1. Дозиметр (варто дістати альфа датчик)
2. Костюм пилозахисний білий (перемалювати на камуфляж)
3. Бахіли камуфляжовані декілька пар
4. Ніж
5. Газовий балон терен
6. Респіратор або  панорамну маску.
7. Аптечка
8. Спальник і каримат.
9. Мембрана із політилену під каримат.

На групу:
1. Бінокль
2. GPS/Глонас :)
3. Рації (якщо буде розподіл на 2 групи)
4. Система нічного бачення, можна менше води витратити при поході йдучи вночі

Із їжі:
1. Концерви
2. Снікерси
3. Вода
#1914
Тікі саме бачив у Вроцлаві, також з десяток напрямів на різні вулиці і обєкти міста. Пропоную сфоткати те саме місце із подібною дівчиною, і зробити виставку "Знайди 10 відміностей" :D
#1915
Зараз все псують вивіски і бігМорди, весь центр завалений різнокольоривими мальовидлами, який скриває всю архітектуру. Треба в архіві поритися, мають бути фото із листівок і книг про відпочинок  у Львові.
#1916
Детальна інформація:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Азбука_Морзе
#1917
Пропоную тут публікувати інформацію довідкову, яку можна роздрукувати і носити із собою.
#1918
Координати:
+49° 4' 40.67", +23° 32' 58.95"
Написати лист в Міністерство надзвичайних ситуацій із вимогою надати інформацію про дану ділянку. Ширина 200м, висота 150м, площа 0.03 км2. Яка дата проведення земляних робіт? Целофан на целофан клався? чи із проміжками? Зверху чи також під низ?
Скоріш використовувалася геомембрана
#1919
Від захоронення буд сміття до гудронів і токсичних відходів. Або укріплення могильника для захисту від грунтових вод.
#1920
Олег бажаю тобі і твоїй Родині міцного здоровя, це найголовніще, щоб вдача тебе супроводжувала завжди і всюди, перешкоди на шляху не траплялися, а якщо навіть і випригнули б, то їх виріщення приносило моральне задоволення і фінансову вигоду. Знай, ми завжди поруч і ти завжди можеш покластися на мене.