Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2821
Усе тут, 13 фото. Коменти рулять як і назва теми  :) 21-км довжини по колу
#2822
   Нормальна трубка (здається і на радіобазарі мона купити), останні вироблялись ще 1991 році - досі використовується в ТЕРРА-П (1 шт.) та ТЕРРА (2 шт.) - та й мабуть багатьох інших...
#2823
   Знайшов у москаликів гарний звіт із купою цікафих фоток.
#2824
Гумор / Re: Смішні Фотки
17.06.2009 12:11:17
 :)
#2825
Цитата: stinger від 02.06.2009 02:55:36
Зараз збираю простенький кішеньковий лічильник Гейгера, хочу пробігтися по місту, в місцях найбільшого скупчення людей, та подивитися де найбільше фонить в місті, бо всюди є дуже багато граніту, а він через радон має свій сильний природний фон... От і цікаво, як в нас в місті дотримуються норм радіаційної безпеки.

Ось почитай тут про іонізаційні камери, Nuclear War Detector'и та іншу шнягу. Багато букв ненаших (англійська), але принаймі переглянути варто - все в картинках, схеми є  :)
#2826
Цитата: SOC від 17.06.2009 01:21:13
Ви думаєте, спалитись можна тільки на вилазці? Достатньо сходити в супермаркет, і поки ви вибираєте апельсин, камери наберуть необхідну кількість ракурсів, щоб потім мати 3D модель і опізнавати. В тому то і всесь сок, що сліди замітати треба до а не після, тобто їх взагалі в житті не створювати. Хоча є і свій плюс- всі солдати, спортсмени, сервісні працівники і тп в уніформі, як і китайці  8) - на одне лице. Якщо дивитись просто а не знімати.

  Вибач, але ІМХО трохи то вже параноїдально. Прям як у кіно "Враг государства"...  :) Без образ  :)
#2827
 Дякую, купив си раніше у твердому вигляді і перечитав. Дуже рекомендую до прочитання усім хто не читав
#2828
  Маю надію, що це не так - в суботу побачимо - а може шось зміниться і прийпе більше народу? Якщо хто не в курсі ми в суботу зраня із 08-00 ранку регулярно троє розчищаємо Цитадельку(властиво напівзруйновану вежу) - Зеля, Стінгер та я. Будемо вдячні за допомогу "живою силою", бо утьох таки довго дуже займе нам то часу...
#2829
ЦитуватиА може не треба? Думаю нехай все так лишається. Якби я забрав то ти вже б і не зміг побачити, коли приїдеш...моя думка

   Правильна думка звісно, просто деколи на дурню тяне. А от гарно зафоткати і репродукцію зробити - це можна без проблем.
#2830
ЦитуватиЦе сфоткано неподалік містечка (чи села) Шкло, до Немирова не доїхали, бо вже темно було. Там здається місце підземної виплавки??? Хтось знає докладніше? Тре буде з"їздити і туди і в Н. Розділ.

  Докладніше тут - ми вже їздили туди, більше фоток від мене тут. Фотки Зелі тут, Golema тут, а explorer'а в самій темі.
#2831
а то! такі плакати прикольні - я б пару собі хапнув принагоді
#2832
  Ми не туди їздили Зеля -  були коло Немирова, а тут на фото сам комбінат коло Шкла якщо не помиляюсь (або коло Нового Роздолу - я про нього в Планах здається писав із місяць тому), недалече від крокуючих екскаваторів.
#2833
2 SOC: у місця де можливий запал розумні люди звісно не підуть у таких футболках. А от вибратись десь попити пива разом чи на роботу(навчання) у такій футболці - за милу душу.

2 cdromchyk: шось типу того, зелений насиченіший, як на форумі. Гарно
#2834
 Дякую, гарні фото!
#2835
чоловіче, тут навіть не той порядок - навіть на некаліброваних моніках видно, що зеленого більш контрастніше треба
#2836
неприродньо зелений, замало насиченості. Webdings чи WingDings?
#2837
   дякую за відомості, я от ніяк не можу вірити у існування підземного озера на такій висоті над рівнем моря та у центрі європейського міста... Влад-Мих?
#2838
ну якщо серйозно, то як на рахунок "задимлення" Лощини? комусь цікаво?
#2839
і ним також, але якшо не зауважив і голосувалка є
#2840
 а я то добре знаю, принаймі про Бібриковського та Дігермана. Добрі люди із ФОКСТРОТ-. підказали ще із пару місяців тому. Про Стигматичного ніц не чув