Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#261
Допоможіть, будь-ласка, хто може позичити на один день книжки:
+ Історико-етнографічне дослідження: Полісся;
+ Історико-етнографічне дослідження: Волинь;
+ Історико-етнографічне дослідження: Львівщина;
+ Історико-етнографічне дослідження: Поділля;
+ Історико-етнографічне дослідження: Буковина;
Або якусь літературу про календарну обрядовість, особливо потрібне Різдво.
#262
Я підійду до церкви Анни.
#263
На закарпатті бояться двох речей: повені і коли "Карпати" грають з "Закарпуттям" :)
#264
+ Romchick. Бажано в неділю.
#265
Про Авіаремонтний можна забути і запити холодною водою. Там працює мій батько, який декілька раз пробував пофотографувати завод, але завжди його просили повитирати фотографії. Зараз маю декілька зроблених ним фотографій, при нагоді викладу. Просив його про екскурсію, але він не може організувати для декількох людей. Те, що пускали людей на 70-років заводу, так це тільки подивитися цехи зсередини, по-моєму фотографувати не можна було. Все ж таки об'єкт міністерства оборони. На рахунок бомбосховищ на території, то їх є декілька. Пам'ятаю, мені їх тато показавув, але я тоді ще під стіл пішки ходив і до кота "Дядьку, посуньтесь" говорив. Знаю тільки що зараз за ними зараз доглядяют.
А от на рахунок бомбосховищ аеропорта, думаю, що логічно вони мають бути де головний вхід в аеропорт/так званий термінал, або не далеко від нього. То що під смугою тече якась річечка в мене викликає шалений сумнів, а що з якогось колектора можна влізти в бомбосховище взагалі виключено.
З.І. На територію аеропорта можна попасти з заводу ЛОРТА, але якщо зловлять (99,8%), надають по самі помідори.
#266
Happy Birthday!!!! Бажаю всього-всього найкращого!
#267
Цитата: Pruvud від 30.03.2010 12:14:53
Я не протів такого флеша, сам він цікавий,
що до розпивання алкоголю, можеб булоб простіше якби булло введення дану продукцію загортати в папір (такий закон діє в  польщі)
Він діє і в нас. Особисто я підтримую закон, тому на флеш-моб напевно пас.
#268
+500 Stingr'y і другу, що знайшли ці катакомби. Колись чув про них і пробував сам розшукати їх. Не найшов. А дослідити їх необхідно.
#269
ВІТАЮ!!! ВІТАЮ!!! ВІТАЮ!!!ВІТАЮ!!! ВІТАЮ!!! ВІТАЮ!!!
#270
Цитата: Sasha1990 від 15.03.2010 17:16:11
2.Вент.шахти біля входу в 4ий корпус

Я колись мав честь пропхати руку з фотоапаратом в цю ВШ.




До речі тунель тої шахти йшов в сторону бібліотеки.
#271
Випало багато снігу. Хочу їхати на цих вихідних в гори. Всі-всі-всі хто хоче поїхати або буде їхати дайте мені знати.
#272
Так, як я згадав тут про цю лікарню, то вже мусив все перевірити. Отже, виїхав до Пустомит, відірвавши від серця 3.80 злобному водію 141 маршрутки. В нього вдалось взнати, що мені потрібно в Глинну, тобто село колись таке було Глинна, а зараз це такий район в Пустомитах, хоча село, як село. Вже в Глинній в місцевих жителів вивідав, де та лікарня і пішов по вказанаму напрямку. В першому пості я висловив надію знайти там лікарняне бомбосховище, але побачивши сам об'єкт моєї вилазки чуть не заплакав з розчарування :-). Лікарня виявились паскудною розвленою одноповерховою халупю.





Хоча, колони прикололи.


Виматюкавшись на 3 мовах, пішов оглядати район, точніше шукати хоч якісь індустріальні об'єкти. Тому пошнурував до залізничної колії в район бетонного заводу. По дорозі зустрічалися закинуті промислові і сільськогосподарські будинки, але дуже вже скучні.




Правда, підійшовши до колії, запримітив цікаву димову трубу. Вона була восьмикутною і виглядала досить старою. Вирішив подивитися на неї зблизька. Труба стоїть на подвір'ї якогось вуйка. Коли він побачив, що я фотографую його трубу, вийшов з хати і з недовірою питав чого мені треба. Виявляється труба була збудована ще за часів прабаці Австрії, на заводі з випалу вапна. Зараз з нього залишилась тільки труба. Судячи з всього завод був нівроку, димовий канал від цеху до труби йшов добрих 50м під землею і зараз використовується як каналізація з туалету. Чим вуйцьо дуже пишався.





Десь через 300 метрів від тієї труби стояла кругла, так само без заводу і на території подвір'я. Виглядала вона молодшою.


Пофотографувавши труби пішов колією в сторону траси. З двох сторін колії (ст. Глинна-Наварія) розташовані працюючі заводи, про які вже було написано на форумі /але я щось не можу знайти цих постів/.
Зробивши висновок, що в  Пустомитах нецікаво, поїхав додому.






#273
В мене на FlashGet 3.3  даунлоад-менеджері підтримується докачка. Правда швидкість скаче від 52 до 124 кб/сек
#274
Цитата: Ростислав від 25.02.2010 22:36:54
Маю бажання зібрати докупи всі відеоматеріали і фільми про Чорнобильську зону, думаю зможу їх виложити в себе на сервері і дати доступ на скачування усім бажаючим експлорівцям.
Було би просто супер! Бо з моїм ЮСБі 1.1, ну ви самі розумієте..зовнішній HDD..
#275
Вітаємо! Вітаємо! Вітаємо! Бажаю щастя, везіння, багато любові, і гарних вилазок.
#276
Приєднуюсь до привітань. Бажаю всього найкращого.
#277
Їду завтра 22.02.2010 в Славське на Тростян. Поки що не маю компанії, хто хоче і може зі мною дайте знати, бажанопо телефону.
#278
Новини / Re: Закон 404
19.02.2010 21:53:49
Якщо можна, дайте нормально працюючий проксі сервер.
На рахунок торентів, мій провайдер, для забезпечення нормальної їх роботи, каже використовувати шифроване з'єднання. Поки що все працює.
#279
Цитата: RedShift від 15.02.2010 00:13:48
на шляху трапилась Лікарня (чи то "ТУБ" чи то "ДЦП") - ну, словом, моторошшшшно ...
А-га, враховуючи, що лікарня насправді очна :)
#280
Я відсканував декілька сторінок з книжки по водопостачанні і каналізації. В основному про очисні споруди які використовуються на Львівських очисних. Інформація в основному технічна з описом принципу роботи і схемами. Файли формату rar, в яких pdf, тому, що неможна завантажувати вкладення більше 250к.
Третій файл не по темі, про хлорування питної води. Думаю варто знати, що якщо з крана не тече "молоко" або не смердить хлором, то його в воді немає. Бо насправді там ще гірший хімікат який використовують для дехлорації.