Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Z_E_R_O

#1
але мені здається що то просто вхід до підвалу але може я й помиляюсь! знаю тільки що підвал у будівлі затоплений і так затоплений що людину яка має 1.80 напевне скриє з руками!
#2
Цитата: onyx від 21.04.2011 11:39:06
Z_E_R_O, а ото часом не вхід до бомбаря?


якшо чесно незнаю але здається він закритий а може й ні ми туда не ходили !
#3
будинок раніше ніхто не охороняв туди вхід був вільний але там поставили каси від "Великої Кишені" ось і тепер там всі двері вікна забивають дошками і гратами щоб туди не було змоги попасти і охороняють охоронці але я шлях інший але небезпечний туди можна попасти як "спайдермен" ахаха тобто якщо лізти по будівлі там ви побачите що перед вікнами такі штуки з нержавійки і по них можна забратися але я б вам нерадив цього робити бо це дуже небезпечно! Також мені казали що можна потрапити задньої сторони цьої будівлі але там 1. Працівники ВЕЛМАРТА 2. Охоронці 3. Дуже людяно тому треба лізти вечором ну ми звичайно залазило по цих штуках з нержавійки але якшо захочете таким способом як ми то будьте дуже обережними бо можливе таке статись що труба відвалиться то в кращому випадку попадете в лікарню а в гіршому то зразу на чорний лімузин! Такщо прошу вас не повторювати цього! Ви все це робити на свій страх і ризик!
#4
(Арматурний завод) Корпуси меблевого комбінату, м. Івано-Франківськ. Знаходиться цей корпус у м.Івано-Франківську по адресу вул.Є. Коновальця, 229 там є багато різних корпусів і майже усі вони працюють в наш час а от один корпус закинутий і я вирішив викласти фото цього корпусу)