Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3641
Поруч з Фотогалеерєю на Експлорері ше лежить Картогалерея тут. Роботи ше самого Експлорера, за шо йому велике спасибі :)
#3642
Не впевнений шо всі знають, досить багато карт саме старого Львова лежить на Експлорері тут
#3643
Так як 27-28 Горгани рейс пропоную всім лізти 11-12 липня. Так шоб тиждень мати час відпочити після змагань. Шнурки я беру в К2, якшо хтось візьме ше один реезрвний - буде добре. Їдемо в пятницю вночі, вертаємся в понеділок зранку або в неділю в 12 ночі, залежно від обставин.

Так шо хто серйозно надумів лізти туда з нами - не плануйте на ці вихідні нічого.
#3644
Кому буде необхідно, можу позичити на час вилазки два ломіки (один великий і один маленький) дві палиці для походів по колекторах (одна розкладна і одна суцільна), хімзу(якшо цілою вернете), сокира, лопата, багато різних ліхтариків і тому подібну діггерську спорягу. Звичайно, якшо в цей час не буду сам її юзати.

Люблю Микулинецьке пиво (продається зразу біля мене ;) )
#3645
Як колись було модно казати: "По просьбам трудящих" на нашому форумі зявився новий підрозділ Куплю-Продам-Подарую-Позичу де тепер розміщуватимуться всі теми про купівлю-продаж як споряги, так і мобільних тІлІфонаф, компів і всього решта. Також кому потрібна якась споряга для вилазки також можуть писати туда. Чим можемо - тим і поможемо.
#3646
Люди пофіг. Ми як хімзу мили - ніхто на анс уваги не звертав. та й вночі там нікого нема. Як і дуже зранку
#3647
Новини / Re: тест
09.06.2009 12:29:48
Для того є гілка "Про експлорер". Добре, зроблю на днях.
#3648
Плани / Re: Полярон.
09.06.2009 11:14:40
Ну так, тут я лоханувся :( Соррі
#3649
Ну вони там також зявляються, деколи після 3 хапки, деколи після 4 :)
#3650
Плани / Re: Полярон.
08.06.2009 10:16:21
Як будете на самому поляроні - подзвоніть. Я постараюся вийти (благо офіс на ньому і знаходиться) і також з вами поалзити.
#3651
Нуууу, ми можемо постаратися на початок :) Все впирається в Любка. То змагання, то ше якась болячка. Я б взааглі в червні ше поліз туди :)
#3652
Ровери відпали остаточно. :)
#3653
Не встигла тема вийти, а троє вже зголошуються йти :) Журналіст шо про мене і Полтву писав і ше одна дівчина.  Орієнтовно будем йти початок - середина Липня. Покишо з роверами тіко ми двоє :)
#3654
В звязку з глобальністю питання Печери на Петросі обговорюємо тут
#3655
Зачотно, легенда перетворюється поступово на дійсність. А якшо уявити шо ті камені можна троха розрухати і справді на іншу сторону Петроса вилізти - то виходить там можна і жити! Таке собі місто під Петросом. Та й зимою там не так холодно а літом не тfк жарко, комарів напевно нема а в глибині повинна бути вода :)

Ну ми з Любком собі дeмали ломитися туда на розвідку. Кому це цікаво - будь-ласка, приєднуйтеся. Також добре було б мати когось з хорошим спелеодосвідом. Любко звісно хоче туда ровером, але то треба дивитися на склад групи. Якшо багато буде пішоходів - підемо пішки, джипперів - поїдемо машинами :)
#3656
Ну як, старі бабці і мами на то поведуться стопудово. І фіг своїх чад підземлю пустять. Ой люблять москалі брехати. Ше досі з усмішкою згадую сюжет про криївку.
#3657
То шо текст лахушний - факт. Як і каски з написом "діггер". Ну але відео справжнє, зняте все таки під землею з досить непоганою якістю. А хто там знімав знає - це нелегко. Тому дивився з інтересом, як і читав старі мемуари. Фігню опускаєш, решта цікаве :)
#3658
Є багато, але нема закинутих :(
#3659
Гарний екскурсійний обєкт!