Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#361
На прохання адміністрації більше трьох крапок не буде .
П.С. В мене рідко коли , оцінки за диктанти були вище семи балів  :-\.
#362
На жаль в силу нереального  ??? форстмажору моя клейонка ( навипадок дощу ) відпадає , 1 палатко місце поки вільне .. ..
П.С. Можу запропонувати себе як робочу силу в облаштунку табору..
#363
Roy Братиму палатку ( місткість 2,5 людиноїда ) , бо лишатимусь з ночівлею , а от спальник маю один .
#364
Тоді я беру клейонку 3х5 метрів  8)
#366
Roy  ;D Яких розмірів буде досить ? Наприклад 3*5метрів ...
#367
Можна взяти клейонку та й по всьому. 8)
#369
А скільки буде коштувала така чорна кепочка  з нашивкою посередині ?
#370
То для викруткофілів:



а це моє:

#372
Хм цікаво тобто зарядник на основі tp4056 + захист від перезаряду/розряду на одній платі правда одної мало буде для двох таких ( в нього вихід на заряд 1 ампер і захист працює максимум при споживані струму з акумулятора не більше 3 ампер , тому таки ліпше 2 брати ) , але якщо планується повербанк бракує dc-dc на 5 вольт + індикатора рівня заряду .
П.С. (Цитата)YserL Правда смущає вимкнення на 2,5 вотьтах. Літій не любить коли його просаджують нижче 2,7-2,5 вольт ( ємність падає , росте ризик вибуху за високих температур ) тому має вимикати з навантаження акумулятор , але при заряді ввімкне його ..
#374
Виджу намічається велика сходка  ;D ..
П.С. Якщо хтось їхатиме своєю машиною з Залізничного району або навіть з Зимної Води , відпишіть будь-ласка .( наприклад скажіть , що це нахабно )
#375
Тоді в такий може не влізти без доробки ( ніби є балансування ) http://survivalpandas.blogspot.com/2013/03/18650-power-bank.html
#376
Тепер я пізнав кулінарну лайку . Я кілька разів так робив мене влаштовує ( сіль то є слабина для мене попри її шкідливість у надмірних кількостях) хоча зменшити температуру і збільшити час сушки цілком можна ... А ще маса падає у 3 рази .
#377
Які розміри акумуляторів ? Є модель готового павер банку ( слава КНР) на 4 18650 банки , але готовий певно не буде цікаво ?
#378
Рецепт в"яленинки ( не жирне м"ясо , ріжемо впоперек волокон не товще 5 мм ) маринад сіль 100 грамів на 1 кг м"яса ( обов"язково ) 250 мл соєвого соусу  спеції за смаком ( рекомендую часник в гранулах ) тримаємо в маринаді 12 годин , витираємо м"ясо , кладемо на решітку ( під нього деко в фользі ( щоб легше мити ) і сушимо по 3 години з кожного боку при температурі 80 градусів ( тобто загалом 6 годин ) . якщо сушити по чотири години то лише овочі .
П.С. Штука неоцінена якщо в маринад не класти трави зберігається в контейнері місяць і більше , якщо в вакуумі зберігатиметься роками .
#379
veselgeo Підтримую і гугл карту теж вартує ...
#380
Бже то така особливість формулювання думки.І ще одне відправка лише з АС №5 . І яке жертво-приношення актуальніше буде ...