Рибалка в Полтві, біля оперного.

Автор Roy, 06.06.2010 22:12:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

gor_qkop

Цитата: inkognito від 08.06.2010 20:12:55
Цитуватимені здається багато писків то вже не рибалка а флеш-моб, краще його розтягнути в часі, але зберегти більше атрибутів справжньої рибалки

Категорично не погоджуюсь із цією думкою, ІМХО. Направду, думаю ніхто не проти же би "Не туристичний Львів" прийшов із власними реквізитами у будь-який зручний для нього час і си зробив гарні знимки(якшо цей час співпаде із нашим відвідуванням - ми чемно поступимося високому мистетцтву та звільнимо фронт для зйомок). Властиво треба називати речі своїми іменами та бути чесними один із одним - ось і все!
Дик я не проти япросто пропоную, чо ви на мене взїлисі...

yar-79

Визначіть відповідального за цю акцію, керівництво просить номер телефона, всіх хто прийме участь, покажуть по всіх телеканалах України!

inkognito

пропоную най топікстартер визначить час = це його привілей. Ну і звісно го нумер тра передати "керівництву"
Resistance is futile

Roy

Нехай так і буде, виясню усі деталі і тоді відповідно визначиться і час.
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Орієнтовно 90% шо зйомки будуть в суботу.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fenriz

в суботу то суботу. Я за.

П.С.
потрібно зорганізувати когось на роль наглядача за обстановкою на небі...

хто би то міг бути? і як повідомити учасників зйомки в разі ЧП щоб змотували вудочки і вилазили звідти??

Stinger

Одже сьодні зранку вже визначілися з датою та часом. Акцію будемо проводити в понеділок 14.06.2010 року, ввечері в годині 20.00-21.00, одже вже зголосилися бути в Полтві рибалки: Я, Рой, Фенріз, Зеля, Лесик, в ролі оператора поки що Ніка Веро. В закладі Легенди Львова буде знімати Смайл і можливо Скіп. Всі бажаючі хто буде ще підписуйтесь де будете приймати участь. І залишилось ще вирішити де будем інсталитись, біля Білої скелі (довго йти але не запально), чи в центрі біля Шевченка (близько, але запально і ходять патрулі). висловлюйте свої думки. Щє такий момент що в 20-21 годині на вулиці ще світло...

zelja


Stinger

Цитата: zelja від 11.06.2010 15:58:46
а про мене забули?  >:(

Не забув) просто з тобою не говорив ще про то

Rufus

Думаю, я з вами. Пошукаю на вихідних вудочку.
Be friendly to bats!

Roy

Тільки шукайте такі які не шкода, бо невідомо що з тими вудками станеться...і що впіймається  :)
Meine Ehre heißt Treue

Stinger

Проходили сьодні з дівчиною ділянку від Білої скелі до оперного, знайшли вхід біля Грушевського, такий же як і в центрі з окремих листів-секцій, є можливість інсталу тудою, але в принципі краще біля скелі, є місце де перевдягнутися та підготуватися, та й сухо, а біля грушевського ми потрапляємо одразу на затоплену ділянку, де рівень води 15 см вище бортика, довжина ділянки метрів 20, тому всім тре мати мінімум гумовці. далі йде злиття з Пасікою і рівний чистий тонель аж до оперного. До речі там де висить камера є 3 прожектора 2 працює, 1 вже іздох:( по можливості візьміть якесь лишнє світло, і мінімальні рибальські стільчики. Ділянка де будем сидіти досить невеличка, але на око там влізе рибаків 10, або більше)

YserL


Rufus

Не хочу вас засмучувати, але передають опади.  :(
Be friendly to bats!

inkognito

Звісно після такої спеки опади будуть, бо десь та волога, що випарувалась із землі мусить назад їй віддатись. Думаю, то будуть тимчасові спонтанні опади  у вигляді грози - і не більше. Себто хтось зверху контролюватиме стан погоди та попередить друзів у разі небезпеки, ось мій солюшен.
Resistance is futile

Stinger

Все буде добре, там, під оперним навіть лайф тягне, тому можна повідомити швидко, а екстренно вилізти можна і біля Шевченка.

SANECKA

Я б десь зверху понаблюдав.Ще б знати де той бар Легенди? Мав би вудку то може би і вниз пішов.А так маю бажання десь зверху подивитись.
:-) якщо будеш в барі наблюдати то я би радо приєднався.

Stinger

Мабуть тре повідомити народ: Ранком говорив з Роєм, так як погода дуже не передбачєна, вирішено перенести все на більш вдалий день, можливо на п'ятницю. До тогож з Легенд Рою так ніхто і не дзвонив, тобто з ними ніц не узгоджено. По-друге Рой сьодні дуже зайнятий, тому відписую я, плюс мене не буде, я отруївся вчора, трохи ласти не склеїв, зараз з температурою лежу... До того ж від мене сьодні не буде оператора, тобто знімати ніхто не буде...

Akella

хлопаки,перечекайте цей тиждень,зважаючи на погоду весь попередній тиждень коли була спека цього тижня будуть дощі
Akell me nice!

Stinger

Рой зараз в Києві, як приїде, то тоді будемо вирішувати. Можливо на п'ятницю чи на вихідні.

405 Гості, 0 Користувачів