Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - goom

#201
А чи є у когось схема металошукача, але реально діюча.
#202
І я зкидаю капелюх і опускаю голову
#203
Клас!!! Заздрю - білою зазадрістю. Хотілось би відчути шось подібне, з прочитаного зрозумів, що таке задоволення вартує 270 гр і підготовка займає один день, точніше декілька годин. Але є питання!: Куди їхати? Що з собою треба мати, з екепіровки? Чи потрібно зазделегідь реєструватися? Контактні телефони?
#204
http://www.karpaty.net.ua/articles_11/nozhi.php Ще можна дещо черпнути тут.
#205
Отого не знаю, Червоноградці можуть дістати бо в них добувають вугілля, а я про нього знаю з  інструкцій, от не можу точно сказати чи то інтерфеманометр чи інтерферометр
#206
Скільки чого?
#207
А ще як їхати на Тустань зі сторони Стрия перед Підгородцями, поворот на Ямельницю де є красива група скель, всім рекомендую, а ше з 5 по 7 вересня на Уричі пройде бомбовий фест.
#208
Позичити на жаль не можу, бо на роботі загризуть, якщо є друзі з Червонограду там мож дістати шахтний - інтерферманометр (ніби правильно написав) теж виконує подібну функцію. Газ діє на організм як гіпноз, спочатку відчуваєш втому, прискорюється дихання, якщо на то не зважати то світло в кінці тунелю гарантовано. Порада - час від часу робити перевали і при тому навприсядки, газ концентрується під потолком. Повязки на лиці, типу бандана, прискорюють дію газу на організм.
#209
На роботі часто користуюсь СТХ-17 (сигналізатор термохімічний), вище було правильно зазначено кожний газоаналізатор орієнтований на конкретний газ, в основному це метани. Він показує відсотковий вміст від нижньої границі вибуховості, яка становить 5% від обєму приміщення, якщо комусь цікаво санітарно допустима норма 0,7 або 14%.