Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - US5WEO

#141
Народ! Найоптимальніше буде придбати портативну радіостанцію PMR діапазону (Private Mobile Radio, 446 MHz)    446.00625 ... 446.09375 MHz. Вона має 8 каналів (якщо іншу кількість тоді це не PMR) 0,5 Вт. Їх часто продають в мобільних салонах та й на радіобазарі є. Не потрібно дозволу від ДІЕ, доступно, дешево, практично. Мали радіозвязок між оглядовим майданчиком високого замку та автовокзалом, а це 7 км. думаю в інших умовах звязок буде цілком задовільним, навіть добрим)
Ось так вони виглядають, бувають в інших корпусах.
Машину ДІЕ бачили на вул. Науковій.
#142
А ну послухаємо диво УВБ-76 на моєму чудо приймачі Р-326м :)
Й справді чути її, але не кожного дня, ймовірно залежить від проходження радіохвиль, стану іоносфери, та й антену для цього використовував малоефективну- просто 2м дроту розміщених вертикально біля вікна.
#143
Зацініть девайс! Заряджається за 10 секунд ручним пєзоелектричним генератором, однієї зарядки вистарчає на пів року точно, хоча розряд на пряму залежить від рівнів радіації. На матовій шкалі тінь платинової ниточки, яка знаходиться в полі дуже добротного конденсатора.
#144
Ось ще одна карта забруднення України Cs137
#145
В серпні цього року мав нагоду відвідати Крим, а саме селище Курортноє, Біостанція, а там несподівано натрапив ... дивіться далі.

Поруч метеостанція, антени для тропосферного звязку :)
Ось лінк у Вікімапії

Вдалось проникнути в середину обсерваторії. Місцеві жителі говорять, що обєкт давно не працює і можна вільно знаходитись на його території.