Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - US5WEO

#41
Гумор / Re: Смішне Відео
15.12.2011 15:47:18
Gay Roommate))

#42
Колись бачив схему простого дозиметра на основі стартера від лампи денного світла :) А ось вашій увазі дозиметр за 30 грн. Китайський мультіметр найпростіший напевно гривень 25 коштує на радіобазарі + транзистор гривень 5, а решта комплектуючих: спиця, консервна банка і пластикова пляшка  ;D

#43
Почитав перед сном тему про котів і якраз вночі снилися коти))) Наче сусідка купила собі одну з цих кицьок і вона скачучи по вікнах добралася до мене на балкон до мого кота)) Та, коти вони такі :) Свого хвостатого колєгу, без породи і документів, я б не продав навіть за 50 000 $ Надибав тут у Вікіпедії цікаву інформацію про котів білого окрасу і з голубими очима: " Среди кошек полностью белого окраса встречаются кошки с голубыми глазами или разноглазые кошки. Причина этого заключается в присутствии в генотипе кошки доминантного эпистатического гена W. Такие кошки с вероятностью 40 % рождаются глухими. Это объясняется тем, что под воздействием гена доминантного эпистатического окраса W у полностью белых кошек происходит дегенерация улитки внутреннего уха[179]. Глухота может быть на оба уха (тогда кошка будет полностью глухой) или может быть односторонней (тогда кошка будет слышать). Около 5 % всех кошек имеют белый окрас, среди полностью белых неголубоглазых кошек 17—22 % рождаются глухими. Среди полностью белых кошек количество глухих кошек возрастает до 40 %, если у кошки один глаз голубой, и до 65-85 %, если у полностью белой кошки оба глаза голубые. "
#44
Цитата: YserL від 16.11.2011 12:34:53
Дзвонив сьогодні на Спаринг-Віст, за Терру П побутову хочуть 2000 грн, за Терра П+ 2400 грн.
Ажіотаж на ринку довкола дозиметрів змушує не лише піднімати ціни, але й не спати конкурентів! ;D Зявилися ось такі девайси від наших сусідів) Тут тобі і дисплей графічний, і нітратметр, від якого більше користі, коли маєш справу з овочами чи фруктами) Бо як відомо нітрати присутні в усіх плодах городу, але у різній кількості, то вже можна собі придбати ті в яких нітратів найменше)) Плюс, як видно на відео на дисплеї присутній якийсь мініатюрний псевдо спектрометр. Є можливість оновлювати програмне забеспечення. Пишуть, що реалізована функція термометру. Й ціна на українському ринку не сильно відрізняється від вітчизняних приладів. Єдине, що мені не сподобалося, це те що прилад порівняно багато споживає- на годин 10 наче вистарчає заряду акумуляторів. Сайт виробника :) А ось тут продають їх по 1800 грн. :)

#45
Цитата: stinger від 10.11.2011 18:51:43
СБМ-20 робить Росія, шо правда невеликими тиражами, та не аби якої якості, але роблять і по нині. В нас вони використовуються для деяких Терр
В місті Саранську :)
#46
Продам 2 шт дозиметрів ДКП-50-А + зарядний пристрій. Зарядний пристрій на пєзоелементах, ніяких інших джерел живлення не потребує. Зарядити два дозиметри можна за хвилину часу. В приладах міститься платинова ниточка, тінь якої бачимо на матовому шклі шкали. На випадок ядерної війни стануть в нагоді  :) Ціна 300 грн за все разом.
#47
Чомусь про гроші ніхто не говорить  ;D А от я почуваюсь невпевнено без свого телефончика. Особливо за містом GPS допомагає, також ліхтарик, фотоапарат, FM приймач, інтернет- все в одному корпусі й задовільняє :) Ще класна штука таблетки вітамін С 500 мг, при проявах слабості і перших признаках застуди -незамінна річ!) 3 таблеточки й за годину самопочуття нормалізується.
#49
Слухай Андрій пісню :D
#50
Цитата: RedShift від 13.09.2011 12:38:07
Давай. Як забрати?
Написав тобі приватне повідомлення з номером свого моб. тел. і все таке.
#51
Є мамка ASRock 775VM800 має 3шт PCI + AGP + інтегроване відео, звук. 2 планки памяті 512 та 128Мб, SATA, ATA, Проц. Celeron 2,66 ГГц. Ціна 320 грн. Але спочатку мусиш взяти її провірити, бо я немаю де її втикнути + нема драйверів.
#52
Якщо мені память не зраджує -подібних декілька колонок стоять неподалік станції Підзамче :)
#53
Донедавна радіобазар працював й по неділях :) А от в неділю там справді половина будок закрита.
#54
Цитата: YserL від 08.08.2011 18:41:25
Багато смачних фото із виробництва і проектування, зокрема нової тери.
На першому фото видно частинку мене, бо мав нагоду колись там працювати :) Щупом від осцилографа, я тицяю до ніжки індикатора, щоб подивитися напругу живлення люмінісцентної підсвітки, ну типу щоб на дисплеї осцилографа зявилася гарна синусоїда для смачного відео  ;D
#55
На першому фото дирижабль ще наповнюється газом на балконі в Эдуарда. Й відео від мене зняте на моб.тел.


#56
обідній чек. 18-07-11 в їдальні Управління львівської залізниці :)

суп гречаний - 2.03 грн.
хліб біл.кус. - 0.16 грн.
сал.дністер - 1.92 грн.
рис відв. - 1.42 грн.
кнедлі парові - 4.33 грн.
мін вода - 1.05 грн.
пиріжки з вишн. - 1.40 грн.

СУМА 12.31 грн.

Ймовірно без перепустки не впустять))
#57
Цитата: :-) від 27.08.2011 00:37:46
Цитата: US5WEO від 27.08.2011 00:33:56
2 - от другого питання не зрозумів) Я так розмію акумулятори він заряджає просто підміною клем на акумуляторах на клеми від зарядного пристрою. Думаю не відєднавши клем від контроллера акумулятор теж можна заряджати підєднавши паралельно йому зарядний пристрій.
В плані якщо таки ланцюг вчепити і покрутити собі так зраненьку хвилин надцять.
І так протягом тижня то заряд який прямує до повного теоретично можливо туди загнати.
Рекуперація там передбачена, але нею доцільно користуватися коли котишся з гірки, плюс передбачено режим гальмування за рахунок рекуперації, а от заганяти заряд педалями швидко втомишся, но можливо :)
#58
Цитата: :-) від 26.08.2011 18:42:36
Цікавить:
1 - яким чином реалізовано кнопку "вкл.-вимк."? І що це за кнопка? Чи манетки? Чи може така радість як в електровозах? Тобто чи є там різні позиції і т.п.?
2 - чи можна заряджати акумулятор перевівши ровер "на нейтраль" чи то пак підняти заднє колесо - коли там буде встановлено двигун.
1 - В комплекті йдуть ручки насадки на руль, одна з них схожа на таку як в мопеді. Газуєш собі ручкою :) Датчик Холла наче стоїть.
2 - от другого питання не зрозумів) Я так розмію акумулятори він заряджає просто підміною клем на акумуляторах на клеми від зарядного пристрою. Думаю не відєднавши клем від контроллера акумулятор теж можна заряджати підєднавши паралельно йому зарядний пристрій.
#59
У більшості випадків буде доцільно і зручно користуватися портативними "бздюльками" на цивільні PMR та LPD діапазони, які  не потребують ніяких дозволів й вільно продаються на радіобазарі, чи в супермаркетах :) Й крім цього всього є досить практичними. Вони мають свої чітко визначені, обмежені каналами частоти, наприклад 8-ми канальна, 0,5 Ватна PMR-ка не буде працювати з 69-ти канальною, 0,01 Ватною LPD-шкою. Також вони не мають передбаченої можливості підключення зовнішньої антени, щоб збільшити радіус дії. Та й ефір в них засмічений різного роду охоронцями, продавцями з південного, мерчендайзерами, будівельниками й всіма решта хто мав нагоду купити собі бздюльку) Також хтось може придбати собі 22-ох канальну бздюльку, вона заборонена в європі й крім цього менш поширена й не сумісна з PMR та LPD. Є ще СВ діапазон - Citizens' Band, назва говорить сама за себе, незнаю як зараз, а ще не так давно, точно потрібно було отримати мінімальний дозвл в ДІЕ, але багато кому й мені в тому числі, коли інтернет був великою розкішю, випала доля користуватися ним без жодних дозволів чи обмежень, умудрялися передавати файли через ефір, тощо))) споруджувати 8-ми метрові вертикальні антени в себе на дахах чи балконах на 8-ми метрових мачтах)) паяли 100-250 Ватні підсилювачі на лампах і дмухали так що при доброму проходжені радіохвиль десь в казахстані чи іспанії нас чули так само добре як радіо люкс у львові)) Але мушу сказати СВ діапазон трохи екзотична штука й радив би в нашому випадку зупинитися на PMR або вже на LPD.
Щоб працювати на любительських КХ чи УКХ діапазонах потужністю більше 10 мВт дозвіл обовязково потрібно мати!
#60
Цитата: Drusja від 26.08.2011 12:23:14
Чудова техніка!!! Але ланцюг, як на мене, полюбе має бути, заважати він не буде а от коли сядуть акумулятори то додому доїхати не складе ніяких проблем.
Цікаво скільки важить цей електроровер?
Юрко приїхав в Стрийський парк з Зимної Води і успішно потім повернувся назад, незважаючи на те що акумулятори старі і втратили частково свою ємність, як він розповідав. Ймовірно він не встиг переробити механізми перемикання передач які довелося зняти, а погода кличе покататися, або планує незабаром ставити ще один двигун на заднє колесо- я незнаю, чому ланцюга наразі не було, не поцікавився. Сам ровер не з нових, не з тих які наче з якогось алюмінієвого сплаву, а досить важкий, якась сталюка, плюс це все обладнання. Точно вагу не скажу, але втримати в руках йдучи поруч, потрібно докласти помітно більших зусиль в порівнянні з звичайним ровером.