Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Mike

#121
Цитата: inkognito від 22.07.2011 23:36:35атеїзм - також свого роду віра
Якщо у мене немає захоплення колекціонувати ні марки, ні гільзи, ні краватки, то хіба являюсь я колекціонером?
Цитата: inkognito від 22.07.2011 23:36:35москаль
Думаю багато людей вважали б це слово не менш образливим...

Цитата: inkognito від 22.07.2011 23:36:35Йно хотів заслужено забанити Майка на три доби - але чомусь подумав, можливо він має щось дописати у відповідь, важливого - тому екзекуція наразі відкладається.
А себе за образу росіян? :) В цілому... якщо тут за таке забанять, то не буду більше тут з'являтись мабуть взагалі.
#122
Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 23:46:05
Тут я мушу вибачитись. Мій профіль мілітарія і у нас на форумах зістрічаються люди різного віку, тому звертаємось (якщо культурні) завжди на "Ви". Прийшовши на цей форум, я побачив що аудиторія тут приблизно одного віку. Хочете "Ви" - буде "Ви". Без питань.
Та мені все одно "ви" чи "ти", зрештою дідком я ще не являюся. Просто хотів якось виразити те, що когось образити в мене наміру не було.

Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 23:46:05Вона мені відома, але мені все одно що думає наука про походження світу і т.д. Це моє особисте. Я сформував свою точку зору і міняти її не збираюся.
Віра - походить від слова В-І-Р-И-Т-И. Це не наука. Вона не потребує доказів. Щось Вам доказувати не збираюсь. Це особисте діло кожного. Але не потрібно нав'язувати свою думку сухими "науковими" фактами...
Це виглядає примірно так, що я буду стверджувати, що являюсь сином короля України. На сухий науковий факт, що мої батьки геологи, це ніяк не вплине.

Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 23:46:05Хотілось би знати хто і як мене використовує через мою віру в "казкового персонажа"? ;D
Звичайно, про вас особисто, я сказати можу мало. А от про суспільство в цілому та конкретні мені відомі випадки - звичайно.

Релігія фактично виправдовує погані вчинки та дає людям що їх чинять вийти сухими з води. Особливо це стоюється злочинів направлених проти суспільства, народу, держави, групи людей.

Тобто люди вірять що злочець обов'язково буде покараний за свій вчинок богом(якщо не за життя то обов'язково на тому світі), а мстити - це, з релігійної точки зору, погано. Тому така людина значно рідше буде чинити опір подібним злочинам.

Аналогічним чином релігійність шкодить й багатьом глобальним проблемам. Наприклад, внаслідок глобального потепління(викликане воно НАМИ і нашим способом життя) клімат нашої планети змінюється, що в свою чергу призводить до значних проблем серед яких вимирання багатьох видів живих організмів.
Релігійні люди не відносяться до таких питань з необхідною серйозністю, адже це на їхню думку знаходиться в компетенції бога, а не нас.



#123
Цитата: linuxoid від 22.07.2011 21:33:09
Згідно статистики фраза котра починається зі слів "згідно статистики і т.п." ніякого відношення до статистики немає.
Ось наприклад таблиця щодо важливості релігії по країнах.
Усі розвинені країни - в топі списку(там де релігія менш не важлива). Країни, де майже все населення вважає релігію важливою - суцільна біднота де кримінал - звичайне явище.

Цитата: linuxoid від 22.07.2011 21:33:09
Принадежність до атеїстів чи агностигів, як і до інших вірувань і переконань не робить людину розумнішою.
Звичайно не робить.

Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 21:43:45
я працював з такою людиною як ти, тепер мені зрозумілий хід твоїх думок. Тобі щось доказувати - собі дорожче. А дискутувати по схемі: "я найрозумніший, а всі хто не зі мною не погоджується - ідіоти" я не люблю...
Зверніть увагу, я:
- звертаюсь до вас на "ви";
- не образив вас нічим (не перейшов на особистості).
- ніде не висловлював думки, що я найрозумніший;
- в цілому зберігаю позитивне відношення до кожного з дописувачів теми.

Прошу вас не приписувати мені слів і точок зору, які я не висловлював. А ті слова, що я таки сказав - я готовий підтвердити доказами. Проте, думаю наукова точка зору щодо створення світу та походження людини вам і так відома.
Наука й справді не в змозі заперечити існування бога, проте що біблія повна невірної інформації і носить, в цілому, літературний характер - беззаперечний факт.

ЦитуватиТобі щось доказувати - собі дорожче.
Слово "доказувати" походить від слова "доказ". Якщо у вас є докази існування діви Марії - я з задоволенням з ними ознайомлюсь.
#124
Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 19:11:30Я дуже вибачаюсь за цей злісний "off", але ми не говоримо про священників, церкву і т.д. Тема про Статуї Матері Божої.
Я вказав місце масового розташування цих статуй, не бачу оффтопу в тому повідомленні з мого боку.

Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 19:11:30звідки ти знаєш моє відношення до священників, церкви і т.д.?
Де я взагалі заїкався про наявність у мене подібних знань?


Щодо моєї фрази, яка викликала обурення.
Я не вірю взагалі ні в що. Віра - це добре коли тобі 4 рочки і татко каже не сунути пальці в резетку. Доросла людина повинна в своїх міркуваннях опиратись на факти.
А факти такі, що діва Марія - це казковий персонаж(можливо базований на якійсь звичайній жінці, або кількох жінках). І віра в цього казкового персонажа допомагає одним людям використовувати інших... От і все.
Чи була б така бурна реакція, якби я сказав щось про Зевса чи Будду?

Якщо хочете можу привести статистичні дані, що:
- в менш релігійних країнах корупції та беспределу менше, а рівень життя та моралі вищий(найрелігійніша в світі - Африка, найатеїстичніша Західна Європа). Корупція - це не вина кількох злих чиновників, це вина менталітету, який її фактично підтримує;
- нерелігійні люди переважно живуть довше і багатше;
- нерелігійні люди переважно розумніші(вищий коефіцієнт IQ), а подавляюча більшість вчених - атеїсти та агностики;
- нерелігійні люди переважно моральніші і менше грішать (вони значно рідше коять злочини від дорожніх порушень до вбивств та насильств);
- нерелігійні люди краще знають біблію :)

П.С. Просьба до модератора перенести цей мій пост разом з кількома повідомленнями інших авторів, що не мають жодного відношення до власне статуй  :)






#125
Цитата: Andrew Harris від 22.07.2011 17:12:54
Я вибачаюсь, але те що ти невіруючий або ще щось, це не дозволяє тобі так говорити про Матір Божу. Поважай інших!
Шановний, за законом України, релігія відділена від держави і споруждення релігійних об'єктів за державні кошти є противозаконним.
Реставрація даних об'єктів за державні кошти можилве, як історичних чи архітектурних пам'яток. Проте будівництво абсолютно нових об'єктів - це явна корупція та порушення закону.

Доречі, якщо будете оглядати статую на Пасічній/лисеницькій, то заїдьте в глуб Лисеницької. Там йде з десяток дев'ятиповерхівок, за ними - особняки. Десь в районі 50-х номерів - "рекреаційний комплекс"(є охорона т.д.) для елітних священослужителів. З усіх сторін - ще по великій статуї. Є статуя Христа перед в'їздом, є статуя Марії біля автостоянки джипів, є статуї в дворі(туди вас наврядчи пустять), можливо ще щось, не пам'ятаю. З двору там офігенний краєвид в сторону Іскри, Сихова, Винниківського лісу доречі  8)
#126
Основна тема:


Є біля мене, перехрестя Пасічної та Лисеницької, перед новозбудованою церквою.

Міська рада планує знести фонтан перед Залізничним вокзалом Львова, а на його місці поставити цю дівку(священники уже забашляли чиновникам, так що хто ще немає фоток на фоні історичного фонтану - спішіть).

До подібної архітектури(створеної в наш час) відношусь дуже негативно.

#127
Цитата: :-) від 22.07.2011 00:00:05
21 тисяча тисяч біткоінів це дуже наівть скінченне число
А ти про це... Так, це дуже хороший піар-хід 8)
Я мав на увазі, що досягнення цієї суми на горизонті не намилиться, процес накопичення відеокарт АТІ буде тривати до кінця життя.

Фішка в тому, що коли хтось купує нову відеокарту АТІ, то він починає заробляти більше, а усі інші на трішки менше. Тобто кожна нова куплена відеокарта штовхає купувати їх все-більше й більше)))

Цитата: :-) від 22.07.2011 00:00:05
Блін, а що за робота виконується і нафіга відяхи? Може краще в хоррошому розширенні щось повалитися?
Щоб хапнути "халявні" коїни треба виконувати в себе на компі складне обчислення. "З цілковитого співпадіння", дані обчислення виконуються на процесорах відеокарт АТІ в N разів краще ніж на інших процесорах.

Як смачний бонус, даний факт закладає в голову хомячка стереотип про неймовірну потужність відеокарт АТІ в порівнянні з іншими торговими марками  :)
Тому навіть, якщо завтра бульбашка лопне, а ображені власники складу непотрібних їм відях роззоряться, вони ще довго пам'ятатимуть, що відеокарти АТІ - "найпотужніші".

А сам факт наявності на ринку великої кількості "лишнього" товару ніяк не задіває виробника, адже дана апаратура дуже швидко устаріває і вчорашня хайендова відяха сьогодні уже середнячок, а завтра - сміття.
#128
Цитата: :-) від 21.07.2011 23:26:21що к-ть одиниць скінченна, навіть чітко окреслена.
Тут ти дико помиляєшся, бро. Ефективне застосування вищої математики творить чудеса :) Досягнення цього самого "кінця" в найближчі століття нереальне за абсолютно будь-яких умов.
Проте як круто звучить аргумент про відсутність інфляції і скінченність "халявних" коінів ;D

Цитата: Dark Wind від 21.07.2011 23:16:34
ATI-шки рулять Тараскін, купляй ще)))
І яка ж така скромна компанія із трьох букв за цим всім стоїть скромно рахуючи бабло ???
#129
Отже...

1. Це є звичайною фінансовою пірамідою(теоретично можливо, що в майбутньому це зміниться, але те що Сихівський міст завагітніє значно ймовірніше).
2. За цією валютою немає жодного реального капіталу, що її прирікає.
3. Курс держиться не на капіталі, а суто на тому, що велика кількість людей вірять, що завтра ці коїни будуть коштувати більше, тому їх вигідно купити сьогодні. Як тільки вони в цьому зневіряться(а це відбувається в усіх фінансових пірамідах), курс впаде, а значна кількість людей почне матюгатись.
4. Організатор цієї акції - скромна компанія із трьох букв, яка на ній дуже не хіло заробляє 8)

Цитата: :-) від 21.07.2011 15:22:31
І все ж таки, яким чином ті гроші генеруються? Внслідок чого? От переглядати сайти то я розумію, чи там копірайтинг, а це?
Ніяк, ти отримуєш їх без жодної корисної роботи. Повторюю, фінансова піраміда.
Теоретично і офіційно, генерувати їх можна безплатно. Проте на практиці, щоб генерувати ці безплатні гроші топікстартер пішов і віддав реальні гроші уже згаданій скромній компанії із трьох букв  ;)

Всім хто в це вірить - прочитайте про фінансову піраміду, про піраміду з марками в США, про МММ, т.д.
#130
Найближче до центру - Знесіння/Шевченківський гай. На північний схід від Лисої гори, з півночі, сходу чи заходу від музею, там майже ніхто не ходить. Цілком реально влаштуватись навіть на території музею, там є дири в огорожі і з в зовсім північній та північно-східній(там де яр) частинах музею люди появляються зовсім рідко та й то тільки на дорогах.

Північна Погулянка також не погане місце.
#131
Користуючись піднятою темою  ;D хотілося б дізнатись як учасники форуму (і автор теми) відносяться до ГМО, а конкретно овочів та фруктів. Чи підтримують(і наскільки активно) акції "Без ГМО"?

Тема генетики мені дуже цікава і я перечитав та передивився про це море матеріалу :)
#132
Теж активно юзаю VirtualBоx. Проте не в захваті від жодної з віртуальних машин, оскільки жодна не вміє якісно сховати залізо.
#133
Цитата: linuxoid від 12.07.2011 17:12:28
Цікаво, швидше би здох ІЕ, бо закольобує тримати Вінду ради єного нього.
Здохне він однозначно лише разом в Форточками, а поки Форточки живі то  хоча б кілька відсотків та тримати він буде.

А що заважає тримати Вінду на віртуальній машині? Жодних незручностей не бачу.
#134
Дані за червень цього року по світу:

Бравзери:

ФФ - 42.2 %: 5.0 - 5.6 %; 4.0 - 21.5 %; 3.6 - 12.3 %; 3.5 - 1.5 %.
Хром - 27.9 %: 12 -17.3%; 11 - 7.6%.
ІЕ - 23.2 %:  9 - 3.6 %; 8 - 12.9 %; 7 - 4.4 %; 6 - 2.3 %.
Сафарі - 3.7 %: 5 - 3.5 %.
Опера - 2.4 %:    11 - 1.7 %.

Все те що має менше 1% опущено.

Операційки:

Win7 - 37.8%;
Vista - 6.7%;
XP - 39.7%;
Linux - 5.2%;
Mac - 8.1%.

Дослідження:
http://marketshare.hitslink.com/browser-market-share.aspx?qprid=0&qpcustomb=

Тут ІЕ вигрібає за рахунок США, Західної Європи, Китаю, Індії т.д.
#135
Серед користувачів цього форуму чомусь неймовірно популярна Опера ::) Серед ширшої аудиторії, особливо західної, її позиції дуже слабенькі.

Загалом, ФФ не так давно став самим крутим бравзером обігнавши ІЕ(який останнім часом дуже швидко здає позиції). Якщо розробляєте сайт не тільки для слов'янської аудиторії, то обов'язково врахуйте Сафарі(хоча Сафарі та Хром - брати-близнюки, тому різниця в відображені там не велика).
#136
Мені здається це залежить не стільки від місця відвідин, скільки від самої людини. Тобто одна людина побачивши потенційну загрозу здоров'ю зупиняться й далі не піде, а інші полізуть де чорт каже: "надобраніч".
В цілому це особистий вибір кожного, брати чи не брати.
#137
ПОвторюю, ці об'єкти можна показувати лише провіреним користувачам(що не робиться, робиться в першу чергу для себе).
А загалом, що ідея такої карти вам не цікава - ясно  :)
#138
Доречі, ще один спрощений варіант: в будинках з малосімейками(колишні гуртожитки підприємст, а зарпаз такіж приватизовані будинки) є загальні балкони. Таких будинків у Львові дуже багато(відрізнити від звичайної багатоповерхівки можна якраз по відсутності приватних балконів і 1 входу на весь будинок).
Загальний балкон на найвищому поверсі - непоганий варіант, краєвид там нічого. А завдяки великый кылькосты цих будинкыв можна пыдыбрати практично будь-який район та краэвид.
#139
Хлопці, 2к гривень в рік - то повна херня в нашому 2011-му році. Переїзжайте в америку, сума зменшиться рази в 3 і глюків буде менше.
#140
Цитата: Галка від 01.07.2011 00:15:20
і ше. на діючу багатоповерхівку, скажімо на сихові - ніяк?) чи в мене тіки один варіант - озброюватись напильниками різної форми до зубів)
В діючої багатоповерхівки це не може бути відкрите в ніякому разі.
На рахунок напильників: ти б хотіла щоб хтось пиляв замки в твоєму будинку? По-перше до людей треба ставитись з розумінням, по-друге, якщо запалять жителі верхніх поверхів - мають повне право тащити тебе до участкового.

Попитай по знайомих, власники квартир на найвищому поверсі часто мають ці ключі, наприклад, моя знайома живучи на 9-му має точно.