Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#921
Плани / Re: Керам завод
30.10.2014 10:55:11
Там ситуація трохи змінилася. В одному з цехів відкрили скелелазний стенд (http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=2887)

Відповідно прохід на завод практично вільний. Ми з Цезаром пішли якось полазити і спитали на прохідній як до скелелазного стенду потрапити. Хлопці на прохідній нам показали напрямок і додали (дослівно): "Тільки вася в цехи не заходьте бо вася кірпіч на голову може вася впасти атвічяю". Ну ми і не йшли в цехи, тим більше там залишилися самі напіврозвалені коробки.

А ще приблизно рік перед тим нас із Лесиком там таки зловила охорона, ми в них на прохідній трохи посиділи)))

ЦитуватиТам на керамзаводі ще бомбарь є недосліджений, правда на момент 2010-го в ньому було води по коліна.

Бомбік і далі затоплений, майже повністю.

ЦитуватиБлін нічим вас не здивуєш ;D

Ну чому, мене останнім часом приємно дивує "молоде покоління". Шкода, що фотки не закидають.
#922
Полтва ТБ це мистецький проект, який робить Fidel. Дуже файно, ІМХО, задуманий і реалізований. Тепер на ньому планується зробити розділ, присвячений Urban Exploration у Львові та навколо. Відео не з Ютубу потрібне для того, щоб була можливість щось скомпонувати із кількох сюжетів і ще й тому, що якість "сирих" роликів. як правило, краща.

Тому прошу допомогти проекту, хто чим може  ;) Це допоможе популяризувати наш ресурс. Посилання на залите відео (ex.ua чи інші файлообмінники) можна кидати сюди або в приват Фіделю.
#924
Цитата: inkognito від 20.10.2014 22:03:13
Поставте-си Ingress від Google та Niantic,а потому си вимахуйтесь як дойдете хоча б до шостого рівня.Якшо-шо, то ми з Марічкою та Декстером валимосюь за Просвітлених(Enlighted,зеленого кольору).Недолік в забавки один-треба рухати власну сраку фізично,а не фапати попри монік.

То ти просто нам заздриш)))
#925
Ай ем зе бос оф зе бос оф зе бос! Муа-ха-ха-ха!!!

#926
Гм, мене першого разу в австралійську савану закинуло. Табличок чомусь не було, як і розмітки на дорозі. Я вирішив, жи то десь в Африці і отримав один бал)))
#927
Дякую за відповіді. Написав поки чуваку з Бескиду. Бо в львівський магазинах (навіть з китайським крамом) купити схоже виявилося нереальним  ???
#928
Порадьте, будь ласка, де у Львові можна купити зарядку для акумулятора 3.7V (18650, на фото нижче). Або - ще краще - універсальну зарядку, яка крім вказаного вище підходила б ще й для АА та ААА акумуляторів.



#929
А є така сама фотка, але щоб стояла на місці, а не скакала як францувата?
#930
Дякую за роз'яснення. А з якою метою створюється "Полтва ТБ"? Це комерційний проект, мистецький чи просто розвага?
#931
З радістю склав би кумпанію, але простудився. П'ю чай з малини  :'(
#932
Цитувати- до чого тут це? мені справді потрібна досвідчена людина для зйомки полтви і я справді шукаю людей які облазили закинуті (і не тільки) обєкти Львова для інтервю.

Перепрошую, якщо мій допис видався для вас грубим. Це я так жартую) А якщо серйозно, справа в тому, що з тих 100500 журналістів, фотографів та писак, яких я в різний час водив по закинутих об'єктах та під землю, адекватно повелася тільки одна(!!!) пані Ірина з ЛТБ. Адекватно - тобто не запізнилася на зустріч, в сюжеті показала не власні вигадані байки, прислухалася до того, що ми розповідали, після зйомок подякувала і скинула матеріали. Після решти зустрічей, на жаль, залишалося тільки відчуття марно згаяного часу.

Тому і хотілося би почути про мету вашої зйомки та дізнатися трохи більше про вас, оскільки подорож під землю - це завжди небезпека і людина, з якою спускаєшся, має бути надійною. Це правило №1.

#933
ЦитуватиГо оповідку про інтернет-проект. І оповідку про те, шо ти хочеш відеовідзняти.

От-от. Бо ходять тут всякі, а потім труси пропадають)))
#934
ЦитуватиНам потрібний сайт!

Та ми вже це мільйон раз обговорювали. Всі дискусії зводилися до того, що не потрібно. А якщо комусь таки потрібно, то хай собі робить  :D

А про розділ "Ми у пресі" погоджуюся, можна просто зробити окрему тему в розділі про Explorer, пришпилити її зверху і постягувати туди всі дописи, що стосуються нашої взаємодії з журноліздами.
#935
Цитата: :-) від 08.10.2014 23:44:59
Хочу серйозніших фото котлів.

Нема котлів більше, хіба в Друсі.
#936
Побачив якось в контактівській групі Закинуті місця. Самбір фото із закинутого палацу в місті Буськ. Спільнота ця, до речі, чи не єдина з тих, що мені доводилося бачити на просторах ВК, де нема школоти, а тексти написані цікаво і грамотно. Якщо автори нас читають, хочу сказати "файно дякую" за те, що ви робите.

Створив тему в планах, двісті тисяч (або десь коло того) людей сказали, що їдуть точно і ще сто п'ятдесят, що 50/50, вібачєйте за тавтологію. Потім хто захворів, хто проспав, а були ще й такі, що в них несподівано сильно розболівся палець на нозі. В результаті з електрички в Красному злізли я і Друся з дружиною.



Так склалося історично, що залізницю до Буська не протягнули. Від залізничної станції Красне сюди 5 км пішки. Або 4,5, якщо їхати ровером "Україна". Якщо озирнутися назад на половині дороги, можна побачити одноповерхову забудову містечка і височенні антени Об'єкту 811.



До цієї фотки мав бути псевдогумористичний коментар про "нуль жидів", але оскільки він боянистий, то не буду писати. А фото з єврейського цвинтаря в Буську викладу в темі про цвинтарі Західної України, коли прийде на то час.



На територію колишньої військової частини, де й розташований палац, втрапити  не так легко. Треба обійти з тилу, відкрити таємні дверцята, сказати чарівні слова і тричі махнути чарівною паличкою. Нас на територію провів місцевий дядько, продавши по дорозі за грубі гроші два комплекти листівок зі старими фотографіями Буська.

Можливо, саме через нетаквжейлегкодоступність палац непогано зберігся, а кілька годин за дослідженнями підвалів, даху і тисячі кімнат минають непомітно. Ось кілька знимок.



Двір, як він виглядає з балкону





Лев біля входу



Статуя на фасаді





Особливо сподобалися збережені дерев'яні сходи







Маленькі віконечка на горішньому поверсі



Горище





Вихід на дах







Підвал, на закуску







Інші будівлі колишньої ВЧ не такі цікаві, типовий совок-стайл. Хоча є такі місця, що дуже содобалися б декому з наших дослідників. Якщо ви розумієте, кого я маю на увазі  ;)







Дуже гарне місце. Атмосферне і збережене. Якщо будете в старому палаці, будь ласка, зробіть все можливе, щоб він таким і лишився.

Традиційні посилання:

Обговорення.

Мапа.

Альбом. де є більше фото.

А ще Буськ знаменитий тим, що поблизу місцевого парку Полтва впадає в Західний Буг. Там, де чорна лінія - то вода з львівської річки, ще не встигла розмішатися з Бугом)))

#938
Цитата: Ростик від 08.10.2014 20:25:43
Дуже цікаво,гарна розширена інформація..Може ще є якась цікава інформація про міста Івано-Франківської області?,

Дякую, я старався) На форумі є кілька тем про міста Івано-Франківської області. Раджу скористатися Пошуком.

Ось, наприклад про Долину: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,2729.0.html

та Калуш: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,824.0.html
#939
Плани / Re: Допомога АТО
08.10.2014 18:47:51
Дякую. Обов'язково дам знати.
#940
Плани / Re: Допомога АТО
08.10.2014 15:22:18
Я кілька разів передавав особисто родинам знайомих, з яких хтось зараз воює. Зараз будемо передавати допомогу для Самбірської інженерно-саперної роти. Якщо маєте бажання, приєднуйтеся, отримання буде документально підтверджене.