Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - akazukr

#61
Всім доброго здоров'я! Прибирав закутки, звільняв місце, понахадових хламу, який викинуть жалко, а подарувати комусь мо згодиться не шкода)

Яко шо зацікавить пишіть, як взамін шось подаруєте типу сверла, мітчика, плашки, фрези, різця, кусок свинцю я не обіжусь.

Є зайві 5 акумів 18650 самсунг 2200 мАг, саньойо 3000 з копійками, заряд тримають, заряджались OPUS BT-C3100, за них хочу за всі 200 грн., або знов ж таки обмін на вище перераховане, а мо і на книжку по металообробці, думайте.

Може ше буду шось добавляти, по мірі зачистки.

Короткий опис: фляга ціла 1,8л , корок тріснутий, дисковод, якісь плати і радіодеталі, драйвери до акумів ноутбучних, кабелі, творчість тюремна і тд.











just car car insurance


#64
Дякую, треба буде навідатись на залізничну.
#65
Цитата: Synoptyk від 11.09.2018 09:29:25
Цитата: akazukr від 10.09.2018 17:00:53
Цитата: stinger від 10.09.2018 16:41:35
Прийомка брухту вул. Судова (навпроти театра Л.Українки на Городоцькій) там біля Готеля Цисар, є ще прийомка на Залізничній, але адресу я не пам"ятаю

stinger, дякую!

На Залізничній на початку майже навпроти прохідної локомотиворемонтного. Працював ще відносно нещодавно. Якщо принципово важливо я можу підійти та розпитати.
Це там де через металеві ворота в двір заходити потрібно?
#66
Цитата: Golem від 10.09.2018 18:32:42
Цитата: akazukr від 04.06.2018 12:33:45

Кому цікаво про ремонт рюкзака почитати, то я мав тему на райберті, яку продовжу по можливості.


Дуже цікаво. Дай лінк будь-ласка.

https://reibert.info/threads/rjukzak-redo-60l.1004653/
#67
Цитата: Bottlehunter від 10.09.2018 18:09:23
https://list.in.ua/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%85%D1%82 - ось, наприклад

Дякую! Так пробував шукати, але ті які є в інтернетах показані, мають дуже негуманні цінники на продаж(((
#68
Цитата: stinger від 10.09.2018 16:41:35
Прийомка брухту вул. Судова (навпроти театра Л.Українки на Городоцькій) там біля Готеля Цисар, є ще прийомка на Залізничній, але адресу я не пам"ятаю

stinger, дякую!
#70
Продам одним комплектом аккумуляторний інструмент фірми Hilti, ударну дрель шуруповерт SFH 22-A, сабельну пилу WSR 22-A , три аккумулятори на 2,6А - 2 шт, 3,3А - 1шт. та зарядний пристрій. Інструмент привезений з Америки де маркується під назвою 18-А(платформа 18+). Від початку зарядний пристрій розрахований на живлення 110В, але був перероблений на живлення від мережі 220В шляхом підключення через надійний трансформатор, який ще додатково слугує гальванічною розв'язкою. Інструмент вживаний, має зовнішні косметичні пошкодження які не впливають на його роботу, сабельна пила була повністю перебрана, замінена смазка, сальник, латунна втулка, дрель-шуруповерт в дуже доброму стані, тільки знов ж таки косметичні ушкодження корпусу і патрона, загалом стан дивіться на фото. Можливий невеликий торг. Продаж тільки комплектом. Повністю сумісна з європейською платформою та акумуляторами на 22В. Бонус оригинальна смазка і войлочні прокладки до сабельки.

Всі фото тут, плюс зроблю додатково на вимогу.
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/komplekt-hilti-udarnyy-shurupovert-sfh-22-a-sabelnaya-pila-wsr-22-a-IDAUehv.html

Ціна для форумчан 6000 грн. Інструмент ві Львові все можна помацати.

П.С. Інструмент серйозний, на довгі роки. Купляв для себе, але тепер мушу продати, хочеться в добрі руки...
#71
Доброго здоров'я експлорівці! Понапочинав багато всяких проектів, такі як от будівництво і облаштування для себе і батька маленької майстерні, пошук інструментарію, ремонт великих слюсарний тісків, ремонт рюкзака редо 60л, плюс як благочинність і з можливістю скористання для себе хочу відремонтувати пару станків в школі. Ідей, планів, натхння в мене є, а от часу, коштів і матеріалів обмаль, тому з метою економії хочу шукати потрібне на металоломах, колись часто ходив на металолом на хімічній, але останні пару раз там було закрито(( Хочу знайти металоріжучий інструмент, матеріали, кругляки, алюмінієві пластини для рюкзака, мо який інструмент, частини до станків і т.д.

Хочу спитатись вас як людей які знають Львів повністю, порадьте адреси металоприйомок, бажано райони городоцької, шевченка, залізнична та їх околиці, мо хтось знає когось шо має шось з перерахованого на продаж, буду всім вдячний за інформацію.

Чи знаєте якось адекватного токаря. Дядька Максима не пропонувати, він за таку дрібноту не візьметься, вже взнавав, плюс в нього черга на рік наперед забита, але мо хто лазєйкі до нього знає))

Чи знаєте якого майстра який займається вироби зі шкіри(ні, не БДСМ)))) цікавить можливість виготовлення ножен на двійко ножів.

П.С. Торпедо не пропонувати, продавці там зажралися і за хлам який продають хочуть занадто. Так я вже облазив всіх родичів, сусідів, знайомих.
Кому цікаво про ремонт рюкзака почитати, то я мав тему на райберті, яку продовжу по можливості.

Дякую, за увагу!
#72
Дякую, за відповідь. Якби мав де сушити мабуть і спробував би, а так в моїй однокімнатці тільки підвісну сушарку маю, а вона і по розміру замала і сохнути буде дуже довго, і ваги може не витримати, тому цікавлять тільки хімчистки.
#73
в весняно-осінньо-зимовий періоди на вилазки взуваю Haix cold wet weather boot, здоровенні тяжкі, зате йдеш як танк, обробляю перед кожним сезоном нікваксоміі про мокрі ноги забуваю. Єдний мінус, на мою думку, для цивілізації тобиш міста не підходять, нога в них виглядає як опухла, ну зовсім не презентабельно, щоб залицятись до дічини якої)))

#74
Доброго здоров'я експлорери! Таке питання де у львові можна спальника попрати, ціна не головне, головне щоб якісно.
Спальник військовий  бундес, напювач - поліестер (синтепон). Всім дякую за відповіді.
#75
Це димова шашка УДШ (уніфіцированая димовая шашка), якось так, схожість з протитанковою міною тільки зовнішня)))
#76
Бракує фінансів на проплату чергового року навчання на аспірантурі, тому затягую пояс і хочу продати деякі речі.
- Оригінальні Knipex cobra 87 01 250, вживані і трохи потерті, але загальний стан добрий, вже рік ні разу не користувався, ціна аналог 20 дол;
- Монокуляр yukon (sibir optics) 20-50*50, стан ідеальний, оптика без царапин, відсутні захисні накладки для окуляра і обєктива ціна 40 дол;
- Годинник casio edifice wr 100m (точно оригінал) портрібно замінити батарейку, незначні царапини на мінеральному склі, можна заполірувати - ціна 30 дол;
- Годинник якийсь китаяць ноунейм, на батарейку, завній стан добрий, відсутнє коліщатко для вертіння стрілок - ціна 150 грн.
- Бінокль окуляри стерео БОС-2 5.2 кратні, оптика просвітлена, стан ідеальний, як нові, рідкісна і цікава річ, ціна нехай буде 400 грн.
- Сумка наплечна, стара покоцана, але на вилазку кудись згодиться - 60 грн.
- рукавиці шкіряні з обрізаними пальцями, нові  - 60 грн.
- шланги подовжувачі до радянських протигазів - 3 шт, ціну пропонуйте
- якийсь дивний чохол до чогось, розміри оцінюйте по лінійці 25 сантиметровій, ціну пропонуйте
- кавер на каску ДДПМ, та залишки розгрузки TLBV, мо хто знається з волонтерами, які б передали то на ато.

За все разом би хтів 3000 грн. (110 дол). саме такої суми бракує заплатити за це півріччя.

Посилання на архів з фотографіями (вірусів нема провірив):
https://vk.com/doc282850280_445733771?hash=24f17611b131e67aea&dl=04453ab2aa405badc6

П.С. Є ще повно радіодеталей радянського виробництва, плати від приладів на розпайку і тд.
#77
Цитата: Bottlehunter від 09.05.2017 18:08:35
Залаз в кращих традиціях "русскіх дігеров", яким пофіґ на тих, хто буде після них. Не робіть так більше, будь ласка. Або якщо все ж таки робите, то не згадуйте слово "Експлорер" в райвідділі)
Радий, що всі живі і здорові. Ще радий, що батькам впаяли штраф)

"русскі дігери" то взагалі окрема тема, є дуже цікаві екземпляри (пацієнти)))) З них навіть стібуться їхні ж рускі (на мою думку доволі толкові хлопаки), я навіть трохи посміявсь, рекомендую до перегляду.
https://www.youtube.com/watch?v=0PTJB4jutbA
#78
Цитата: Soulstorm від 07.01.2017 11:44:22
Мені от цікаво, наш стільки тих ліхтарів, куда ти ними так світиш?)
А так собі купив Convoy S2+, начитавшись відгуків про ціну\якість. Задоволений ним більше ніж повністю. Єдиний нюанс це те, як він гріється, з драйвером на 2800мАг
По одному на кожного члена сім'ї) мій тепера скілхант)
#79
Дятько Яр посилено агітував за скілханти, я дослувсь до поради, добряче поривсь в інтернетах, начитався оглядів, і таки купив собі skilhunt h03, купив нечаянно, мені просто дуж повезло) Брав в Території світла, дзвонив за армітек того ж класу Armytek Wizard Pro XM-L2 U2 (1010 Lm), його не було, і тут кажуть шо вони завезли на огляди, дві штуки скілхантів, один вже забрали, я звісно ж не вагавшись забрав другого, ціна бла дуж добра)) Збулась мрія! Плюс в результаті деяких обмінів виміняв собі, чуть користованого, але в повному комплекті thrunite tn12, тепер мій набір ліхтарів виглядає наст чином:
#80
Експлорівці всіх вітаю з Новим роком! Щоб всі нецікаві об'єкти залишились в минулому і вас чекало багато нового до сих пір не відкритого для нас!
От щоб на цих об'єктах нам шось побачити часто потрібен надійний ліхтар, от я і хочу розжитись таким, найшов цей магазин:
http://shop-mse.com.ua/shop/category/66/fonari/sverhmoshchnie-ot-1000lm.html
і хочу там дещо купити, бачите зверху червону рамочку, я так надіюсь, що це не най*бка) Бо тільки з цією знижкою куплю свою давню мрію, хлопці мо там хтось вже купляв, чи що чув про цей інет магазин. Поможіть будь ласка! не хочу лоханусь і економлю кожну гривню.