Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1441
Гумор / Re: FunStuff в тему
13.08.2010 13:04:55
Купилисмо для дзєтска куляску-універсал Hauck Apollo 4. Цитата із інструкції:

Попередження: Не передбачено, щоб із цією коляскою бігали або каталися на роликах  :)

Агов, Капітане!
#1442
  Чи то бува не твій славнозвісний співробітник про котрого ти розказував раніше?  :)

  З.І. Давно PRE переїхав в москальську доменну зону?
#1443
    Минулої восени(здається) там фотографував, правда то було темної ночі і дуже сварився із йолопами, же то охороняли. Як знайду фото - обов'язково залию тутка. Направду, немає потреби лізти через паркан - із сторони паралельної вулиці, там де "Старі Мури" та кнайпа, де генерують чеколядки (під виглядом тру-львівських, власник наш ср*ний мер via ліві персони) цілком можна попасти через парадний вхід будинку.
#1445
   А вось тут остання відома вентшахта Південно-Західного Кулєктора (може сі троха помилив) -  49°51'27.43" х 23°57'52.52" про котру ми знаємо.

  Від цієї точки, рімно 2 км по прямій на Пн-Зх (скоріше на просто на Захід) і бачимо Вашу точку. А по фото я скажу вам - начинка дуже схожа на аналогічні на ПДЗК  - відси питання, мож таки Південно-Західний бере круто наліво від останньої відомої нам точки і тече зовсім не там, де ми го шукали (Елеватор та далі), я чеше десь поміж Рясне-2 та Рясне-1 в через ліс в сторону Мазепи, Лінкольна, Липинського?

   Хоча це мабуть не так - із побаченого мною, в останній відомій нам точці, приходить якраз моцний потік із Заходу та вливається в Основний потік ПДЗК. Гадаю, це може бути Рясне-2, частково Рясне-1.



#1446
    Нікт не думав, але...Одного нудного обіду, задрочений думками про збільшення плати за газ на 50% (і кумунальних поборів), про нашу Державу і про нашого дородного мЕРА (прошу зауважити, пишу спеціяльно з маленької букви на знак його мізерності) визрів Демотиватор, про писалось в "Смішних Хфото", частина ІІІ.
    Смію Вас повідомити, же на зараз маємо 86 голосів за декілька днів! Це нам каже, що ми на 3-му місці у ТОП-ах Демотиваторів - себто маємо поки Бронзу. Срібло удостоєне 98 голосів, Золото - 113. Дуже гарні конкуренти смію Вас запевнити, ну і звісно, прошу відвідувати ресурс та Галасувати  не тілько за Карпати, але й за нас!


                                                                    VIVA EXPLORER!!!!

#1448
Зато оперативно  :) На ЗіКу з'явились по обіді next day після пожежі  :)
#1449
шось ми здається шо то перехрестя Кульпарківська-Наукова, там де ТЦ "Леополіс" пробують будувати, недалеко летовище Львівське (певно блискавки якраз і шарахають по ньому  :) )
#1450
твоя робота?  :)  а там могли бути москалі...
#1451
Не дуже інформативне відео (а перше взагалі видалив), але най собі лежить.
#1452
 І я бачив, пролітав декілька разів над мойов хатов, зробити фото на жаль не вдалось. У мерії нікт трубку на "гарячій лінії" не брав, так шо no comments від влади (як завжди)...
#1453
+, дуже хфото сподобалось! Красота неземна!
#1454
Тема достойна розділу "Гумор", куди і справедливо переміщується. Просимо дописувати далі, буде дуже цікаво.  :)

Р.S. Може в Гуморі створити підрозділ "Краще від Капітана" ?  :)
#1455
Бідний мер...(с) 2010 by Inkognito.
P.S. №1На демотиваторах лежить тутко

P.S. №2 (upd. 04-08-2010 @ 22:37) Цікаві коменти поперли на demotivators.org.ua, ІМХО
стиль вказує на Дона Факеллу. Проте можу помилятись. Читайте коменти внизу сторінки
#1456
    Так і є, бендзиновий двигун із деГенератором. Якшо сі не помиляю шняга робилась під замовлення(чи конкурс?) НАСА або DARPA. Бачив це відео більше ніж пів-року тому, шальоно сподобалось!
#1457
   Вітаю усіх колєг із Днем Системного Адміністратора! Легкої роботи Вам, 100% аптайму обладнання, відсутності глюків та ламерів, широкого каналу та шоб ping завши був < 1ms!
#1458
Обговорення / Re: Калуш
28.07.2010 09:39:18
+. Ми якось туди їздили, але то була скоріш розвідка території (зима, холодно та противно). Хто не знає чим зайнятись у серпню - милості прошу - наплічник на хребет і табором хоч на тиждень ставати можна (все-одно всього не обійдете).
#1459
погоджуюсь, відстій - мається на увазі така стаття. Автору дякую за переклад, видно же постарався - тому тему витирати не буду, а перенесу її десь скажімо в "Гумор"
#1460
Ну то вже на автовідповідач схоже "тут обговорюємо..."
Основна тема тут