Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1481
    Я просто не можу не показати вам наступне фото власне самої податкової випадково зроблене! Скорочено фото сі зве "Чувак із реклами MicheLin'a пролітаючи над Львовом передає щирі вітання середнім пальцем правої руки усім податківцям оної Львівської області та їх колегам у інших регіонах Славної Держави Україна, а також особисто Януковичу, Азарову та особливо Табачнику!"

    Слава Україні!

  P.S. Пильнуємо за хмарою над податковою жеби кармічно вникнути в суть допису
#1482
Ось пруф-фото із газетки, соррі за якість - завтра сподіваюсь відсканую та перезалию:
#1483
  Ось підвернулась можливість поїхати 4-ом людям, отож заявка була зафаксована пів-години тому в Чорнобиль та Прип'ять. Плануємо на понеділок-вівторок 19-20 липня. Наразі, їде штири писка - Tgrey (водій), Inkognito, Roy та Zelja.Будемо сподіватись, що Генеральний директор ДСП ЧАЕС п.Грамоткін І.І. погодить нам поїздку - оскільки маємо троха трабли по часу - вимагається подача заявки за 6 днів до поїздки, а у нас в запасі залишилось йно 5. Усі тримайте за нас пальці  :)
 Скани заявки якшо кому цікаво дивіться внизу, не звертайте увагу на граматику, синтаксис та стиль написання - робилось за 10 хв., тому виглятаэ так шальоно.
#1485
    Чи смію я пропонувати тобі допомогу із акаунтом на Пікасі? - у мене наприклад реєстрація та підтвердження не зайняли більше 2 хв. Пости із фото, де будуть посилання на !Пікасу (не Пікасу) буду нещадно зливати у СмітникTM.
     Соррі, але нема на то ради (з другого боку пропоную тобі свою усяку підтримку в освоєнні/налаштуванні Пікаси - ще сам потім подякуєш та пиво поставиш  :) )
     Шо ти на то?
#1486
   Йой, йонцьо француватий, юзай Рicasa'у, поки ти Медведєв не зобанив. Най би його шляка грім побив та ясна юшка із шнобеля потекла. From Ukraine with Love
#1487
Цитата: Lemberg76 від 11.07.2010 18:59:34
Мій дід працював машиністом на колії, працював на поляків, на німців, на москалів... Казав що таких культурних і ввічливих людей як німаки не зустрічав ніде більше... Для поляків ми були бидло, для москалів "бандьори"... Як німаки відступали то просили щоб їхав з ними в Дойчлянд працювати на потягу, пропонували добру платню... Дід сказав що тут родився і нікуди не поїде - то подякували йому за працю (його паровоз навіть раз підірвали партизани, правда без трагічних наслідків для діда), дали грошей і пішли собі... Не виправдовую фашизм, але комунізм в рази гірший - а праві тепер тільки комуняки вийшли... IMHO

 Молодець твій дід був (є) - маю надію, що "є", а не був. Цілком погоджуюсь із тобою щодо комуняк! Але дозволь не погодитись із тим, що вони "праві" вийшли. Тоді  можливо так, зара звісно ні
#1488
дуже дякую, +. Ангари ймовірно для зберігання ракет ПРО, дуже зачодно виглядає. Машинки явно радіолокаційного спрямування! Тру
#1489
       Сьогодні мали за честь спробувати їх у дії. Звісно кінотеатр "Львів", по 1 грн. за сет на кожному девайсі, же працює. Мали масу шаленого задоволення, може ше хто знає де є робочі совіцькі гральні гаффтомати?
#1490
+ від мене за гарний пост і старання із української мови. А те, що криво - не бійся, поправимо і все буде гарно. Дякую!
#1491
Обговорення / Любеч-1
09.07.2010 09:10:30
Обговорюємо чудовий допис ENIAC'а нижче:
#1492
Як мінімум є на:

1) ВАТ "Львівський керамічний завод", вул. Сяйво
2) ВАТ "Львівобленерго", вул. Сяйво;
3) У вагонному депо станції Клепарів;
4) У 5-му парку;
5) ВАТ "Львівський Холодокомбінат", вул. Повітряна

:) правда гадаю, що туди ви не попадете - об'єкти усі діючі (окрім КерамЗаводу),
охороняються. Happy exploring
#1493
+New Розділ - але то на 2-ий день та із самого сраня і майже на весь день. Окрім того, на суботу-неділю наразі очікується гуд-погода.
#1494
    У теорії шось може і бути, але то нікому нецікаво (ми жодного прибутку не отримуємо). То є різні речі - скан на форумі і великий тираж газети, з якої вони до того ж отримують прибуток. Окрім того вони навіть статті продають! Прочитати мона тут, ціна 300 грн./стаття.
#1495
та напишу листа і запитаю їх чому так сталось. Вже по їх відповіді буде видно що із ними робити
#1496
    Ось Вам добавочка - усім відома газета дез"Інформатор" вже вдруге без будь-якого дозволу надркувала у себе фото з нашого форуму. Перший випадок я просто пропустив мимо вух, другий мене вже дістав остатончно. В останньому чи передостанньому нумері (здається №25 1-7 липня, але можу помилятись)у них є стаття про нашу армію - і на пів-шпальти фото із цієї теми, конкретно - ось це фото. Тема була створена мною 28 вересня 2009 року, фото мої, журнал вийшов минулого тижня...

   А, згадав про перший випадок - тоді також була велика стаття про Новороздільську Сірку, і ось вам тема у нас, ось схабарене фото (тож моє)

  Поважні журналісти мали б запитати дозвіл на публікацію фото особисто поспілкувавшись із автором. Окрім того, мали б вказати фотографа. А тут ніц - просто слів немає. Журналістами їх просто назвати не можна
#1497
Цитата: astrolon від 04.07.2010 23:39:06
Цитата: Golem від 04.06.2010 16:17:20
Хто які має догадки на рахунок  x_71d3deba.jpg ? Який саме це концтабір?
Це, можливо, контабір для єврейського населення за Яновським цвинтарем, там зараз просто пам"ятний знак стоїть.  

цілком згоден. дуже сучасне місце нагадує із сторони вул.Вінниця
#1498
   Завтра здибаємось об 11-00 коло Арсену на Чорновола та валимо досліджувати прилеглі території на предмет наявності ПД-ЗХ кулєктора. Наразі сі підписали на авантюру я, Zelja, VeNick та :-).Якшо ше хто бажає - просимо дописувати та приходити вчасно
#1499
    yar-79, Sabajdon - ми усі у чомусь праві, і це твердження базується власне на особистому досвіді стосунків із "органами". Якщо зараз провести соціологічне  опитування, то звісно 90% людей сказали б, що поліцаї м*д*ки, 5% не змогли б визначитись, 5% сказали, що вони тру. Я б увійшов у ті невизначені 5% - бо із одного боку маю власний позитивний досвід, а з другого бачу ваші дописи.

    Є тру поліцаї, є un-тру. Котрі тру - звісно їх значно меньше - як писав Sabajdon 1000:1 - і це дуже навіть оптимістично. А ми, до-речі кормимо ту всю банду за рахунок податків котрі ми платимо із власних прибутків. Єдно зрозуміло - система потребує не просто реформи, а тотального знищення в суцільний нуль та створення нової структури, чесної, правильної, коректно мотивованої, прозорої для суспільства. І звісно вона має зватись не міліЦІЯ, а ПОЛІЦІЯ чи ЖАНДАРМЕРІЯ чи як хочете інакше. Мене просто завжди дивувала приставка "мілі"=10-3, відки випливає, що міліЦІОНЕР то є тисячна частинка ЦІОНЕРА = відповідно йно зміною назви піднімемо ефективність та якість роботи цих структур у 1000 (!!!) разів  :) Ех, це все дівочі мрії...На превеликий жаль...Не у нас, не тут і точно не зараз.
#1500
     :) Бачу, же не суворий модер, а хтось із адмінів поправив цей оффтоп - я соррі, але маю просто особисті трабли + купу роботи.
     Sabajdon, на мою скромну думку не можна ставитись так категорично до поліцаїв - серед них є добрі та віддані своїй справі люди. Звісно таких мало. Не забуваймо і про фінансове питання - як прожити на 1500-1700 грн. зарплати? Здається, хоча можу і брехати у Штатах аналоги наших ППС стартують від 25000$ на рік, же адекватно приблизно $2083,33 на місяць, тобто 16458,33 грн., що на око у 9-10 разів більше. Як ви панство гадаєте, ППС-ки при при зарплаті у 16500 грн/міс дозволили б собі таким нікчемним чином порушувати Закони? Та чорта з-два я Вам скажу! Навіть прийнявши як дефолт недосконалість нашої законодавчої бази та Кодексу, вони б трусились за свої місця і діяли виключно у рамках вищеназваного документу!

      Тепер - живі факти:

      1) Минулого тижня виходячи із хати із YserL'ом здибали у під'їзді двох чуваків та двох пілоток (явно неповнолітніх) котрі пробували там бухнути собі шампанйоли. Я взалі спокійно до такого ставлюсь (а чого мені нервуватись - маю надію мої діти виростуть файними та культурними, а тих кого батьки зле виховали до того часу матимуть купу проблем та циррозу печінки. Навіщо заважати природньому відбору? - менша конкуренція потому буде для дітей) - але якогось шляка ми вирішили помучити їх, щоб запобігти цьому неподобству. Від стандартної процедури було вирішено відійти, YserL грав роль злого поліцая, а я просто шальоно-злого  :) Поки кулєга грузив тих ненз і матолків, я си із дебільного набрав поліцаїв - по таймеру наряд прибув щось троха більше 4-х хвилин. Я мило приватно поспілкувався із головним, котрий питав чи я із тих дітей чогось хочу. Звісно ні - якого чорта мені то сі здало? У мене свого достатньо. Отож поліцаї добре їх пошугали, викинувши сміття, зайшовши по пиво у сусідній Гастроном та повертаючись назад - було видно гарну роботу із підлітками у під'їзді - а то було щонайменше 20-25 хв. (ше там стояли і гарно пояснювали чого так робити зле, ймовірно батькам зазвонили). Себто чуваки гарно спрацювали і якісно виконали свої обов'язки, за шо їм честь та хвала;

    2),3),4,5) Же би Ви си не думали, що то кінець! У мене в будинку внизу є кнайпа, же активно сі розвиває - а це означає активні ремонти і купу шуму. Реально просинались під шум перших болгарок, а доїжеючі "майстри" із навколишніх сіл починали свою роботу ну ніяк не раніше 22-00, і ніколи не закінчували раніше 03-00. Моя велика кімната прямо над їх кухнею, отож ви можете собі уявити усю глибину цієї ситуації, зважаючи на те, що старша Пані, сусідка на 4-му поверсі не могла заснути через наявність шуму та вібрації. Після безсонної ночі, наступного дня - дзвінок до поліцаїв, наряд кожного разу прибував від 5 до 10 хв - і ми спокійно спали.

    6) Так, через Розпиття слабо(-алкогольних) напоїв у громадських місцях нас пов'язали і було це зроблено коректно, у межах закону ітд ітп. Висновок - самі винуваті, бо не можна так робити. У будь-якому разі до нас ставились коректно (правда були спроби заборонити нам користуватись дебільниками - бо ж вони чули, що викликаємо підмогу).

   Тож не грішіть будь-ласка на УСІХ поліцаїв, напраду багато є тру-файних. Поводьтесь достойно, не хаміть і не провокуйте їх. І отримаєте адекватну зворотну реакцію