Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Іван Акімов

#21
Чайок в кабіні машиніста разом з Вішньою


На стрілі крану!

#22
Звіт супер!!

Емоції переповняють!


Коли дрон повернувся без Revo


У нього було два варіанти або знайти рево і залишитисьв живих або знайти рево а далі по бажанню, іншого не дано!


Десь тут захований пак рева



#23
Передумова: Прошу кожного хто це читає серйозно віднестись до звіту та зробити для себе певні висновки, як це зробили ми!
Ходивши в гори з Големом,Женьою та Вергазом і закидувавши «пікуєнні» краєвиди з них в історії, не довго думаючи Вішня вирішив що також хоче в гори! І перед своїм Днем Народження приїхав до Львову з Києва автостопом.
7січня вечір ми збираємо хочаб якихось однодумців аби склали нам компанію, нажаль не вийшло. Приходимо до мене до дому і прошу маму щоб приготувала канапки нам з  Вішнью на завтра в гори, і тут у мами прийшла геніальна ідея, скласти нам компанію! Запитавшись у Голема куди можна доїхати електричкою, піднятись в гори і побачити красу, він запропонував сходити на г.Параска. Розклад електрички такий – з головного вокзалу відправлення о 8:00 та в 11:00 але час прибуття з різницею в пів години 12:00 та 12:30 було вирішено що виспимось та підемо на 11:00.
10:45 купляємо квитки у кассі головного вокзалу, студентам електричка до Сколе обійдеться в 25 грн, а звичайним смертним в усі 75грн.
Ну все квитки куплені, ідемо займати місця!



Дорога зайняла півтори години, майже увесь цей час Вішня любувався краєвидами Львівщини!(Навіть встиг сподабатись якійсь Гуцулочці своїми очима;)


12:30 ми на місці! ВІшня та мама в захваті з краєвидів тільки на платформі вокзалу! Ще з того місця мені було цікаво побачити їхні очі на хребті!




Так як зимою короткий світловий день і вже перша година біжемо підніматись!





По дорозі бачимо маленький водоспадик, знаходимо час пофотографувати!





Вказівники з позначкою «13» отже ідемо правильно!


Місце старту маршруту!


Ми тут!


На самому початку стрімкий підйом


Хтось хоче швидше за усіх побачити краєвид!


Не пройшовши і кілометру мама почала знімати весь верхній одяг який тільки можна! І саме на цьому моменті вона мене зрозуміла коли перд Гострою, Топасом та іншими, вона мене вдягає як на Сибір»! І  ще під пахву дає махровий платок!


Перші 4 кілометри пройшли! Залишилось ще +-11


Побачивши в дереві виріз подумав що це для ледарів зроблено, щоб не перестрибувати дерево, але тільки з часом дійшло що ледарі в гори не ходять, і то для даунхільщиків!


Половину шляху пройдено! Перед хребтом зустрічаємо цю компанію туристів які гріються біля вогнища, та засмученого хлопчка років 10 якому батьки пообіцяли задонатити BrawlStars якщо він підніметься на Парску, нажаль не зміг, але ще все по переду в нього! Років через п'ять прийде до мами з фотками з гори і скаже «ДОНАТЬ;)»


Естетика  лісу Карпат в зимку


Останні 300 метрів підйому і хребет!


Все на хребті! Не те що вони кінчили від краєвидів! І в мене челюсть трохи приспустилась! Це непередаваєма краса! Ні через ніяку камеру не передасться ця могучість та велич Карпат!






За РДЗС!


Запитався в Голема скільки ще іти, на що він відповів 1.5 години, мама в той момент:


Тримає Вишнево і гору



Навіть в цьому поході є мертві туристи які показують напрямок в яку сторону іти!


Вирішили забрати його з собою, існує легенда – Якщо відкрити упаковку пельменів цей турист восхресне без варіантів!


Комусь на п'ятій точці швидше і зручніше спускатись


Захід сонця....


На хребті зустрічаємо цю палатку в якій був чоловік який так сказати на одинці з природою, було приємно що він запитався чи все добре, і чи ми не загубились.


Неподалік від палатки була собака породи Хаскі, запитались в чоловіка чи це його. Сказав що прив'язалась на хребті.... Ця собака нас така і клакала на вершину, наче там щось трапилось і вона кличе на допомогу...

Останні пів години... А вже темніє...


10хв до цілі і ми з останніх сил піднімаємось...


Все на горі ПАРАСКА!!!



Собака побігла кудись за гору і ми її загубили.. Шведенький перекус і спускатись! Сама сутьв тому що мій телефон вже розрядився, світла в мене немає, сил іти назад також! Але зрозуміло що лишатись тут без варіантів і треба хочаб спуститись з хребта... Ідемо на ощуп, Вішня по переду, інший телефон не розряджаємо бо ще по лісу іти! Снігової стежки не видно, ідемо по пам'яті назад, час від часу підсвічуємо дорогу і перевіряємо чи не збилися зі стежки! Дві години ідемо по хребту, єдине добре що руки-ноги були сухі! І спішним темпом ми зігрились, але морально це був треш, єдине що надавало ривку іти назад це розуміння що ми тут пропадемо та замерзнемо якщо щось піде не так! ДО ЧОГО Я ВЕДУ, до того що розраховуйте час походу в зимку до того як сонце сяде! І завжди беріть з собою налобний ліхтарик! Все спускаємось з хребту, чай закінчився і вода так само, як кажуть «світ не без добрих людей» При спуску помітили ще одні палатки, люди з них декілька раз перепитались в нас чи усе добре, і чи не загубимся ми, дуже приємно були коли вони відлили пів літру гарячого, травяного чаю! Випивши чаю, руки в ноги і спускатись! Спустились достатньо швидко, на щастя у мами був заряджений телефон який підсвічував дорогу!
20:58 ми остаточно спустились!
Ідемо на вокзал дізнатись коли хоч щось буде їхати до Львову так як сил шукати якийсь отель не було, і дуже хотілось вже до дому.
На наше щастя був потяг на третю ночі, купили квитки і чекати!

Поки чекали поїзд сфотографував для вас розклад жд транспорту Сколе-Львів



Все, дорога до дому, вляглись спати!


Я дуже радий що після цього походу ми хоча б живі залишились...
Сподіваюсь ця історія когось морально роздуплить і він візьме в гори ліхтарик і розрахує час.

#24
Наліпка на стрілі крану Запрещьонки




#25
У цьому звіті розповім про другу вилазку на «811»

27 грудня до Нового Року лічені дні, а рік треба закКінчити годно! Розкинувши мізками вирішили що ліземо в Красне!
28грудня 10:00 займаємо затишні місця у транспорті «люкс класу» сполученням Львів-Здолбунів.



Півтори години монотонної дороги, з бабочками у животі, і видніється у тумані наша краса, настільки висока(265 метрів) що не видно навіть верхівки вишки.





11:20 виходимо на станції Утишків, прямуємо до працівників залізниці та дізнаємось коли остання електричка на Львів! На перед тим хто захоче відвідати «місцеві краєвиди» електричка Утишків-Красне 18:20, а звідти вже транспорту ходить набагато більше! Подякувавши працівникам за інформацію з палаючими очима прямуємо в сторону об'єкту.
Кадр вишки з місця станції Утишків




Прямуємо по грунтовій дорозі пряміком до об'єкту!

Годні фото (не дрочити)











На місці! Перекус з канапок та сосисок, і до справи

Магічним способом потрапляємо за колючий дріт, та ліземо на вишку!








Декілька хвилин фотографування, і під собою помічаємо такий «треп-транспорт»





Зрозумівшиц що гірше вже не буде, з духом справжнього eXplorer 2.0 одноголосно вирішено лізти до кінця!

Скажу так, температура була 4 градуси   тепла, холодно не було, але вітер це щось з чимось! Добре що ми поїли під вишкою і нас не здуло!

Попри не аби які крики чопа «злізайте» ціленапрямлоно ліземо до кінця!


НА ВЕРХУ!!
На верху відчували себе як птахи...
З погодою нас так «повезло» що кінцівака вишки у хмарах, це нам дало декілька мінусів, не було видно краєвидів, та найтяжче що вся конструкція була в кондесаті води...














Наліпка не ліпиться☹️


Для розуміння який був вітер наверху

Ми тут не перші з наклейками😬(не проплачено)







Пофотаграфувавшись та одночасно відпочивши, перекусили по батончику та злазимо...
На цьому фотозвіт закінчений, а на низу нас очікував Різдв'яний сюрприз у комплектиціі Ниви разом з чопами та АУТлендера з поліцією.
Спустившись ми пояснили що нічого не ламали і звісно що чинити опір людям з АВТОМАТАМИ не будемо. У  чому вони звізно що не сумнівались, і задля перестраховки ми їм «доброВІЛЬНО» віддали свої телефони разом з екшенкамерою, і саме із за цього фото вже немає🥺.
Сівши в треп-автомобіль ми доїхали до головного КПП де чопи взяли наші данні , і ми написали що проти них нічого не маємо... Сподіваюсь вони написали те саме... Після чого ми сіли к треп-АУТлендер і з дискотекою на криші та особистими охоронцями в авто поїхали до приюту руферів.
В приюті було досить затишно, так як в тому як сказав «районному центрі» а не селі, нікого в відділку окрім руферів зазвичай не з'являється. Попросили передати теплий привіт Панченку та Трейсеру🤙🏻
Взявши з нас пояснюючи нас відпустили.
Поліцейська сказала дійти до автовокзалу через парк. Вийшовши з відділку ми зустріли місцеву бабусю у якої запитали як дійти через парк до автовокзалу, на що вона відповила «Та дее через парк, вас там відп*здять» І показала нам іншу дорогу.
Ну так як ми explorer, пішли через парк, щоб зустріти такого як Soulstorm. Нажаль не зустріли, втік на веліку напевно🤣.
Прийшовши на автовокзал сіли на маршрутку до Львову(50 грн)
На цьому наша подорож закінчилась.


Було би добре якби у нашої поліціі був сервіс «бюро-знахідок» або навіть як в таксі, перезвонивши на гарячу лінію можна забрати особисті речі які ти забув в таксі, бо ми забули перцові балончики, які ми нажаль забули в тому «треп-таксі» у патрульних...

#26
2020 рік для мене видався дуже знаковим.
На початку карантину сумістно з Vergaz, ми підкорювали кожен дах Львову, не думаючи що хоббі такого роду не тільки у нас, і не пройшло і пару тижднів як ми полізли на «запрещьонку» з Golem, і саме після того моменту наше коло спілкування в рази збільшилось. Почавши спілкування з лазаючами ми відвідали багато цікавих місць не тільки у Львові, так і за його межами. Якби не наше приєднання цього року до eXplorer, сумніваюсь що ми би знали про Полтву, ходили би в ЧЗО, були би в 16 років походи в гори, і ще вельма цікавих об'єктів! І ще одне, навіть комп мені збирав лазаючий з eXplorer😎. Закінчити 2020 рік ми вирішили вилазкою 28 грудня в Красне, звіт буде вже сьогодні!
Хочу дуже подякувати усім хто надихали писати звіти, та приймали у них участь. Усіх з наступаючим!
#27
Відео як це все будувалось зсередини!

#28
Все почалось з того, що мені зателефонував vlad_vergaz , та попросив щоб я з _pen_ta_gon_ та _kostia.sk_ зняли на відео, як він разом з illya_ief будуть вилазити з люку .



Порахували так, що в 00:30 ми їх маємо зустріти біля люку, та зняти на відео як вони вилазять!

00:30 ми біля люку, їх не має, вирішили що ліземо до них, та ідемо на зустріч! Під час того як залазили, до світлофора під'їхала машина та з квадратними очима дивилась на те що відбувається.

00:40 ми пройшли в міру своїх можливостей, до не прохідної місцевості, та вирішили що вертаємось назад, зробивши пару фото.





00:50 - вилазимо з люку, та ловимо на собі не аби який здивований погляд двох молодиків через дорогу від нас!

Закривши люк ідемо в їхню сторону аби розказати що до чого, і що ми там забули. Як пізніше вияснилось, вони перед нами злізли з даху біля люку! На що ми не довго думаючи одразу ж полізли!

Залаз на дах був легкий, по риштуванню. Декілька фото з даху:








_pen_ta_gon_ приклеює наліпку!


Зробивши декілька фото на даху, збираємось злазити, і тут ми бачимо як під самий залаз, підїзджає поліцейська автівка!


Виходять з машини патрульні, та починають навколо світити ліхатириками, після чого сіли назад в авто. Сидимо хвилин 15-20 та чекаємо поки вони звалять, і тут Кості приспічило посцяти!! Встає та робить свою справу обличчям до будинку та спиною до поліцейських, в цей же час, патрульні виходять з автівки покурити та замічають Костю, після того як ми зрозуміли що у нас запал і вони нам кричать «Ану злазьте н@хой!!» Ми вирішили не гратись з вогнем та спускаємся! Спустившись до них вони беруть Костю за шкірки і кажуть «о, ти поїдеш з нами до відділку, а ви двоє (Я і Андрій) ідіть до машини. З обуренням ми запитуємо «Чого Костя поїде до відділку?» На що вони з здивовованістю відповідають «В сенісі Костя? Ми ж Дмитра шукаємо»

По їхнім словам ми зрозуміли що пропав хлопчик Дмитро, який у розшуку, і надійшов виклик «підлітки ховаються по люкам» (швидше за все це нас спалила машина як ми залазили), на що поліція зразу подумала що то Дмитро... Пояснивши їм що ми фотографуємо Львів з дахів та лазимо по Полтві, вони у нас запитали «А що ж ви робили в тій Полтві щойно???» На що ми відповідаємо «Та двох друзів  мали  зустріти біля люку» і НЕ ПОВІРИТЕ! Зразу після цих слів піднімається кришка люку і звідти вилазять vlad_vergaz , та  illya_ief .

Що нас дуже здивувало, так це те, що поліція ніяк на то не відреагувала, і без емоційно продовжила з нами вести діалог. Зрозумівши ситуацію що попалась «ПОЛІЦІЯ» а не «мусора» я кричу Владу «Іди сюди, менти нормальні, нічого не буде!» На що він подумав що це якась замануха і побіг з Ільєю в іншу сторону від нас. (При зустрічі розказав що перепригнули два забори, та заховались в під'їзді)



Після цього ми попрощалися з патрульними та пішли далі шукати пригод на свою ass.
#30
Сидівши засмученими, що закінчуються останні теплі дні осіні в нашу голову прийшла ГЕНІАЛЬНА ідея!!! Ми (@__vani4ka__ @_kostia.sk_ та @vlad_vergaz) одноголосно вирішили що їдемо до Києва!!

Історія для батьків була єдина - їдемо на IT лекції (Якщо цей звіт читає зараз моя мама, то запомніть - це мій останній звіт;)
Взявши студентські квитки в плацкарті без постілі за 60грн, що дуже сприяло нашому бюджету ми вирушили до Києва!
Прибувши до столиці з захватом в очах та "Вікою" на плечі, впевненим та швидким кроком прямуємо до станції метро "Вокзальна". Певно що наш "талісман-Віка" неаби як насторожив працівників поліції, які у нас на вході до метро в усіх  трьох перевірили документи!! Подумали ми - поганий певно знак, приїхавши до міста у нас моментально перевірили документи! За долі хвилини ця думка вилетіла у нас з голови,  і ми перестрибнули турнікети та прямували до  смт. Вишневе, де нас чекав @dima.vishnyaa . Зустрівшись з ним ми вирушили до нашої "треп-хати".

Скільки речей на фото, і кожен зі своєю історією! Починаючи від кухонного ЧАЙника, закінчуючи болторізом "Вікою" яку ми забули дорогою назад до Львову...(Про це пізніше)


Поївши макаронів за 17грн вирушаємо до Інтеграл Буду!


Сам об'єкт:


В самій будівлі звісно, що ми опинились магічним чином!

Піднімаємось на останній поверх,та просочуємося на дах!


Як всі НЕадекватні люди фотографуємось, і звісно що клеїмо наліпку з лого😍!


Фото, з даху якого відкривається неперевершений вигляд!


Наліпка!!




І ще декілька годних знімок!








Напевно вже усі чули історію з ЧЗО "Облава! Менти! Зйобу..!" І що ж Ви думаєте? НІЧОГО МУДРІШОГО чим повторити той самий "виклик диявола" я не придумав, і повторив!!! Через декілька хвилин після того як я це сказав ми зібрались перелазити, перший перелізає  @_kostia.sk_ , за ним поліз @dima.vishnyaa.

Відео з ракурса @_kostia.sk_ , який тільки переліз і зустрів цих осіб;)


@dima.vishnyaa починає лізти без аби яких здогадок... (По відео видно його реакцію на те як він помітив наших майбутніх треп-таксистів, та саме цікаве, що зібралсь тікати з ДАХУ!)


Заховавшись в куточку на даху, все одно нас замітили та повели в треп-таксі...


Таксісти були надзвичайно ввічливі, супроводжували нас до автівки, відкрили та закрили за нами двері. Доречі, я більше чим впевнений, що ця служба таксі - одна з кращих!!! Камери відео-нагляду в автівці, броньоване авто! Та навіть таксіст зі зброєю!


Приїхавши до треп-логова таксистів нам запропонували провести 15 діб в санаторії з масажом від голови до п'ят резиновими палицями, на що ми звісно відмовились!

Ще по дорозі до відділку я встиг перекинути спеціальні зубочистки, за які можна було отримати 10 год тюрми, в нижню білизну. Проходячи турнікет висотою до стелі, в мене серце в п'яти уходило! Молився як ніколи, аби там не було метало-детектора. На щастя я їх пройшов не спалившись! В ті моменти мене і близько не хвилювало покарання та моралі як від слідчого так і від батьків. На думці в мене було тільки одне "ЯК ТОГО ПОЗБУТИСЯ". Не довго думаючи я відпросився в туалет, де успішно позбувся того добра. Не я перший, і не я останній кому так щастило скидаючи груз ціною кримінальної відповідальності в смітник! Це були найкращі моменти мого життя, я з таким полегшенням на душі та з чистою совістю вийшов з туалета в перше! Неначе на сповідь сходив!



Треп-слідчий наполягав на тому, щоб наші батьки за нами їхали до Києва і забирали нас з треп-відділку, на що ми одноголосно обурились! І вмовили треп-слідчого щоб нас усіх забрала мама нашого сокамерніка.
За що їй дуже дякуємо!!! Того ж вечора вона нас забрала, і ми поїхали до дому...

Їхавши назад ми забули Віку на поличці в інтерсіті, вона доїхала до Ужгорода без супроводу, розвернулась там, і забрали його Вітя з Таріком, за що їм окремо дякуємо!!
Віка в теплі та уюті, наїлась і спить:


Усім  дякую за незабутні враженя цього сезону!!!
#31
лого на фоні забороненої будівлі

#32


Майдан Незалежності





Найвищий будинок України, Київ(ЖК Кловський) 47 поверхів:







Пішохідний міст, Київ



ЖК SilverBrezee (Заморожений будинок)



SuperSus на фоні наліпки




Північний міст (Московський)



yaro_pancenko на фоні наліпки



"Аквамарін" Київ







Найвищий будинок Одеси "ЖК Олімпійський" 30 поверхів





Без коментарів



#34
МОЛОДЕЦЬ! ЗВІТ - СУПЕР👍🏻👍🏻👍🏻
#35
Досліджуючи столицю вирішили заруфити недобудований ЖК Silver Breeze за адресою   Днепровская набережная 1, 1А, 1Б. Там стоять три однакових хмарочоси висотою в 25+поверхів, з них два в яких живуть люди, та один який знаходиться за дерев'яним забором з вусатим охоронцем 🙂. Зібравши інформацію від місцевих стало зрозуміло, що забудовнику «невистачило» коштів, і він заморозив будівництво. Забудовник планує завершити будівництво за допомогою «Державної підтримки для добудови об'єктів незавершеного житлового будівництва, що мають ступінь будівельної готовності більш як 70 відсотків». Але і це не дає повної гарантії що люди які придбали там квартири на перед, там заселяться...


Ось так виглядають всі 3 будівлі разом(наша недобудова з самого права)




Це сама будівля




Будка того самого вусатого чопа



Магічним чином ми опинились в будівлі🙂


Машинне відділеня(Ліфтова)















Квартири











Якісь то папери








Технічні поверха










Все, на даху🤪. Краєвид:











Наліпка eXplorer🥰🥰





Сус і наліпка🥰🥰




#36
Їду, впевнений що буде цікаво!! 😃😃