Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1721
Вишків, котеджі від Ялинки


Наш Котедж


Вишків 150 км від Ашану. Котеджі коло Бази Ялинка. Знаходяться в глибині села 900м від дороги і стільки ж від бази Ялинка. Дорога камяниста, але проїде будь-який автомобіль. Саме село Вишків знаходиться між двома перевалами Вишківським і Торунським на висоті 800м над рівнем моря. Є гірськолижний витяг довжиною 850 метрів. Саме під ним і розташовані котеджі.





Заїхавши в село вишків за "Ялинкою" повертаємо праворуч і їдемо 900 метрів поки ліворуч не побачимо бетонний міст, велику базу і два симпатичні котеджики. Це і будуть вони. Котеджі розташовані на березі річки посеред не вельми густо заселеного села. Та все ж якщо ви любитель позасмагати голим на подвірї - вони не для вас :)




Більший котедж з Банею де ми й жили: простора веранда, коридор, баня з глибоким басейном, кімната де мона поїсти. На 2 поверсі велика загальна кімната з дитячим кутком і тенісним столом і дві окремі спальні оздоблені чучелами тварин. Місця справді багато, котедж в хорошому стані, не вбитий. Є ще кухня, але вхід на неї з двору. Троха непрактично, особливо взимку. зате там є пральна машинка, електрична плитка, мікрохвильовка, холодильник і повний комплект посуду.




На подвірї є качеля, лавочки, мангал і місце під гамак. На наше прохання надули дитячний басейн. За будинком живуть гуси, кури і кролики, всі в охайних клітках. Хіба шо галдять багато :) А так то не заважали :)





Навпроти є менший котеджик без бані. зате в нього подвіря більш затишне і кухня виходить на терасу. Ми скористалися банею, вийшло 300 грн з віниками. Баня хороша, нарікань нема. Поїсти можна в готелі Ялинка, готелі Навпроти чи в великій базі поруч. В Ялинці є 16м басейн, 40 грн за 40 хв. Місцеві купалися в річці коло котеджів. Якщо піднятися на верх витягу (15 хв) відкриваються дуже красиві краєвиди Карпат. По селу мона доволі комфортно погуляти з дитиною і коляскою.






Їхати в Вишків рівно дві години від Ашану через Стрий, Болехів, Долину і Вигоду. Дорога після Вигоди доволі вбита, але нічого надзвичайного. Всі фото тут. Великий котедж коштує 800 грн, тобто 400 грн з пари. Резервувати в Сергія 095-216-02-69 або через інтернет Ми резервували і платили через інтернет, все працює. :)
#1722
Відпочивав на Віллі Мальва Арт.  в Оярвчику коло витягу Звенів. Два затишні котеджі за помірною ціною.



Спокійне і затишне місце в Карпатах, півтора години їзди від Ашану хорошою дорогою. Є два котеджі і великий будинок. Мене цікавили тільки окремі котеджі. Менший, де ми жили, має затишну вітальню з каміном і велике зручне ліжко на 2 поверсі, 350 грн.  Є гарна тераса з виглядом на Карпати, душ і опалення, але кухня в великому будинку, там же і пральна машинка.





Поруч церква. Води шоб купатися нема. То ж будиночки не дуже підходять шоб втікти від міської спеки.  Більше шоб спокійно посидіти почитати книжку, погуляти. Перевагою місця є можливість гуляти з коляскою Карпатами по гарній дорозі де практично не їздять машини. Поруч є кілька ресторанів.



Другий котедж більший на дві сімї + лазня. З нього нема краєвидів, але збоку струмок, горб який затуляє подвіря. Тихе затишне місце шоб посмажити шашлики і поспівати пісень де тебе ніхто не бачить.



Троха вище на схилі будується класний котедж з терасою і офігенним краєвидом. Троха в стороні від інших, ідеальне місце шоб пожити тиждень восени. Планують доробити навесну.



Недоліком місця є дорога на Тисовець в 100м від котеджів. Чути коли хтось проїжджає. Також з великого будинку досить непогано проглядається і прослуховується менший котедж. Більший, той шо в западині, ізольований повністю. Під самі котеджі машину не поставиш, прийдеться пронести сумки метрів 50. Ну але це й на краще, більше природи навколо :) Перевагою - гарна ціна 350 грн за малий котедж. Господина, за бажанням, може готувати їсти. телефон 38 (050) 819-77-35




більше фото тут
#1723
Цитата: Lvivnet від 17.08.2012 08:23:14
;D Все це Китай. Визязі Зеніти Зірки Протон Stern Ferm.. ... . (додай сам любе те що дешеве). В Україні є тільки ОДИН виробник це Фіолент, в Росії взагалі нічого ніхто давно не робить з дешевого, Енергомаш це взагалі говніще інструмент(Я знаю тільки Інтерскол по електроінструменту- якісно і не дешево), в Білорусії також нічого не роблять. Не ведіться на  чос тих продавців. ПРАКТИЧНО ВСЕ З ДЕШЕВОГО ЦЕ КИТАЙ І ПОРА ДО ЦЬОГО ЗВИКНУТИ.
З Китая нормальної якості інструмент Status, Sturm но ціни відповідні.

Все що не Китай - підробка! :)
#1724
Самсунг но ффрост. Дуже задоволений, стоїть з 2008 року. Ще ен розморожував, поганого запаху теж нема. Якщо брати холодильники то тільки сучасні, з антибактеріальним покриттям, циркуляцією повітря і всякими фічами типу експрес заморозки.
#1725
Від себе додам що познайомився з ним коли хотів вперше стрибнути з  парашутом. Потім зустрічав його ше кілька разів на летовищі. Брав в нього консультації по діяльності форумів в інтернеті на початку 2009 року. Він був цікавим і простим в спілкуванні. Дуже шкода шо такі хороші люди йдуть від нас... :(
#1726
Звідси



Вчора, 5 серпня 2012р., трагічно загинув адміністратор цього форуму, один з засновників клубу, наш друг, колега, товариш та просто неповторна Людина з великої букви, — Тіторов Віктор. На форумі VictorT, для більшості — просто Кастор.
Невимовний сум...  Наше горе... 
Наші співчуття.

Цитата:
Так, учора о 04:00 надійшло повідомлення про те, що в селі Лапаївка Пустомитівського району під час купання в місцевому озері втопився 34-річний мешканець м. Львова. О 18:45 водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи тіло виявлено та піднято на поверхню.
lviv.expres.ua


В середу, 8 серпня, о 11:00 год відбудеться панахида у каплиці на вул. Пекарській (біля Медуніверу). Похорон на Голосківському кладовищі після панахиди.


Сьогодні збір на кінцевій зупинці трамваю №3, на пл. Соборній на 19:00 год. Передайте всім.
Допомога сім'ї:
1. Переказ на Приват картку: 6762 4620 5224 1129 Рукавішніков Валерій Іванович
2. Фізично при зустрічі

PS: на даний момент все. Не турбуйте зайвий раз рідних та близьких. По мірі поступення інформації — повідомлення буде оновлюватися.
#1728
Вчора прогулювався парком Франка, вкотре поглянув на масивну залізобетонну плиту над входом і мене осінило! Вони навіть не збираються обслуговувати Полтву!!! Навіть в думках не мають спускатися вниз і оглядати тунель, чистити намиті водою купи бруду, прочищати забиті зливні колодязі знизу і все таке. Входи в Полтву, дбайливо зроблені тодішніми інженерами, їм абсолютно не потрібні! Це лише головний біль. Хтось туди спускається, потім фото в неті викладає... Соромно однако. То ж від гріха подалі вирішили що давай заваримо їх всіх нафіг, менше гризоти буде.
#1729
Заходив якось до нас чувак. Живе недалеко від Заводу. Питаємся: "Завод Смердить?" Він каже шо дууже смердить. Питаємся: "То може він так у Львові Смердить?" А чувак каже: "Я шо не відрізню запах дріжджів від запаху гівна?" :)
#1730
Цитата: Bottlehunter від 30.07.2012 19:34:45
Може знаєш хто (Яка організація чи організації) маркування наносив? Ми б з ними зконтактувалися і всю необхідну інфу попросили.

Ще як я їздив велосипедом теж цікавився цими маршрутами. На Львівщині з тим повний бардак. Маркують хто як хоче і куди хоче без жодної системи. Приклад як би то мало бути - Карпатські Стежки так шо треба на Львівщину ще одного Василя Гутиряка. Але не Горганського а Бескидського :)
#1731
Цитата: gribkoff777 від 30.07.2012 20:38:30
Golem, гарні фото, гарне місце для відпочинку.
P.S. татуся вітати можна?  ;) :)

;)
#1732
Цитата: Sensei від 30.07.2012 16:41:42
порадьте,як краще всього зберігати батарейки??
Користуюсь ліхатриком "Led HeadLight",все супер але замітив що батарейки сідають коли  ліхтарик вимкнутий.
Тож куди мені краще всього покласти батарейки аби не зіпсувати?

Зберігати  батарейки вдома при кімнатній температурі не у вологому місці.

Причин може бути кілька: саморозряд низькоякісних батарейок. Або дешевий ліхтар розряджає їх в вимкненому стані. Як проміжний варіант - бруд всередині ліхтаря. Або він просто сам час від часу включався при транспортуванні в сумці.
#1733






Не дуже дешеве але дуже якісне житло на базі Орявчик. Великий просторий котедж на двох, супер краєвиди з балкону, басейн. Для сімї з дитиною якраз :)





Більше фото тут
#1734
Цитата: _BuR_ від 30.07.2012 14:40:59
Новий рекорд на дорогах міста.
З вул. Лесі Українки на автовокзал на Стрийській за 15хв, з середньою 30.2км/год - і це з підйомом у Стрийську.(7 з копійками кілометрів)

Це з дотриманням ПДР чи без? ;)
#1735
Є нова теорія. Троха гумористична, але все ж. На днях бачив як асенізаторська машина на вулиці Винниця стала собі скраєчку, спустила шланг в дощову каналізацію і зливала туда свій вміст. Може це була просто вода, не знаю. А раптом Очисні споруди перестали приймати стоки і всі асенізаторські машини втіхаря зливають відходи в каналізацію міста. Звідси і випадковий характер появи штину, і його відсутність на Євро. Або робиться це навмисне, шоб Ензим захопити. До речі, в парку на Погулянці штиняє строго коло кожної каналізаційної решітки. Не далі і не ближче. Цікаво, то Ензим туда свої відходи закачує таємним тунелем?

Подібний випадок описаний тут
#1736
Добре шо перепостив вчасно. А то автор закрив/попросили закрити свій блог.

Мені тут правда здається шо винні обидві сторони.

- Шо то за переїзд такий коли працівники про це не знають?
- Де начальство?
- Чому частина критичного обладнання в будинку а його лишають без електроенергії?
- Такі переїзди зазвичай робляться з резервними серверами і доступ до сервісів не пропадає.
- Треті особи розповідали шо вони тільки тиждень тому кинули оптичний кабель в колодязь коло Лохайки і пустили його через їх роутер. Їм всі казали шо мінімум півтора роки ше буде Лохайка тут сидіти і нет може бігати собі. Прийшлося терміново перепаювати кабель в колодязі.
#1737
Вирішив перепостити, най побільше народу почитає і такого орендаря оминає дисєтоу дорогоу.

http://emkoval.blogspot.com/2012/07/blog-post_20.html

FRIDAY, JULY 20, 2012

Суворі будні айтішника
Треба ж було мені йти у програмісти !!
Говорили ж коли вступав в політех - є чудова спеціальність - радіотехніка. Припой, каніфоль - будеш жити спокійно.
Не послухав...

Це мав бути останній день в офісі на вул. Залізничній, 7. Чутки, що власнику не дуже до вподоби переїзд жирного орендаря, циркулювали давно, і згідно них, він сказав, що нас живими не випустить.
І ось підхожу я до офісу в п"ятницю, і дізнаюсь, що всередину нас не пускають, будинок повний якихось гоблінів в цивільному. А всередині в офісі забарикадовані наші адміни, прибиральниці, охоронець, яких не випускають назовні. Перше відчуття - я потрапив у телепередачу про рейдерство.
Стоїмо. Потихеньку починають збиратись рєшали всіх марок і систем, і розводящі - наша охорона, їх охорона, ДСО, райвідділ, керівництво фірми. Через деякий час приїздять інкасатори і забирають гроші з наших офісних банкоматів.

Рішають-рішають, труть-труть - нічого не допомагає.
Ну, думаємо, треба перетравити, і скласти підступний плян. А яке найкраще для цього місце ? Ну звичайно - Бімбер ! Заходимо, всі столики крім одного зайняті нашими, швиденько сьорбаємо по 50 грам, і повертаємось на місце подій.
Власник будівлі - вусатий різкий відставник з щирим і чесним обличчям - стверджує, що ми висимо йому 1.7 млн грн - за ліфт, і за зруйнований офіс. Ліфт почали робити 2 тижні тому, а Логіка вже чи не рік як робить ремонт в новому офісі. Стан офісу на момент заїзду був як стан Києва на момент звільнення від німецько-фашистських загарбників. Крім того, наші адміни ввечері побили вахтерку (хоч не згвалтували - і то добре), і вкрали в себе дизель за 1 млн. грн. Дизель затримала міліція, відвезла його на штрафмайданчик, а вранці КамАз чомусь притєгнув його назад.
Стоїмо. Інформації мало, керувати намагаються наші ейчери (!!!), керівництва не видно - рішають.
От кому добре - то це сварщикам. Вони працюють в поті чола - їм поставлено задачу заварити аварійний вихід з будинку. І заварили. То такі хлопці - скажуть заварити вхід в обласну міліцію - заварять на раз.
Приїхав Марк - CTO. В очах - ахуєніє, мову відняло.
- Mark, is this possible in USA ?
- Nnno...

Хтось подзвонив на ЗІК, і за деякий час приїхала дівчинка з камерою, яка порішала більше за всіх рішал разом узятих. На камеру заступник директора спілкуватись відмовився, зате охоронці заметушились, випустили наших з офісу, а директор дав команду дозволити нам забрати особисті речі. Забрали, під кінець двоє героїв отримали в фейс за намагання винести сервери як особисті речі. Знову приїхала міліція. Наші написали заяви про побиття, охоронці сказали що це ми побили їх.
Вже ввечері надійшла інфа, що наших в офіс збираються штурмувати, і працівники почали стягуватись на місце подій. Знову купа міліції, купа якихось гоблінів, ну і звичайно сварщики, які всі гуртом штурмом взяли офіс, розпилявши двері болгаркою. Всіх вивели, офіс опломбували.
Вийшов начальник опергрупи, попросив всіх розійтись - на сьгодні екшн закінчився, а ще раз сюди їхати (5-й раз за день) вони не хочуть.
Сказав, що на ранок будуть перемовини між серйозними людьми, і розійшлись по домівках. Під кінець дня від головного болю не допомагала жодна таблетка...

Картинко:




Бойовик опонента.




Наступного дня приїхав шеф з Києва, великі дядьки позасідали, напевне кому там хтось подзвонив, і вміст офісу нам віддали.
Виглядав весь цей цирк як операція по звільнення заручників:
- Шаміль, ти же мужьчіна, атпусті єщьо адін сєрвєр. Там домен-контроллер !
- Хорошо. Но я хочу штоп за нім ти прішол адін, і імєнно ти ! Єслі нєт - переформатую фсєх сєрвєров накуй !
P.S.
Ми живемо в бандитській країні, де мало важать закони і правила цивілізованого бізнесу. Тут вас можуть замурувати в офісі, не віддати вам вашу техніку з інтелектуальною власністю фірм світового рівня на дисках, вирізати двері в ваш офіс.
Тікайте звідси поки випускають. Хай тут живе всяка нечисть, зараз її час.

P.P.S.
Такого класного тімбілдінгу в мене ще не було. Цікаво було спостерігати як поводять себе різні люди у екстремальній ситуації. Приємно було відчувати підтримку колег. Неприємно - байдужість деяких.
#1738
закинув ще 600 грн за подвійний час ЦПУ. До нового року маємо працювати добре. Проблеми зараз з тими автоматами, у Львові дуже мало автоматів які поповнюють 1ГБ.
#1739
Мені більше сподобалася ця Версія прокуратури.

"
Зокрема, прокуратурою Львівської області, із залученням фахівців спеціально уповноважених органів контролю та науковців, проведено перевірку діяльності Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал» для встановлення причин виникнення неприємного запаху у Львові.

З висновків спеціально уповноважених органів контролю та фахівців основною причиною виникнення неприємного запаху у місті є неналежна робота каналізаційної системи міста, яка є застарілою та зношеною. Більшість головних каналізаційних колекторів у місті вичерпали свій експлуатаційний ресурс та потребують реконструкції або заміни. Гідравлічні затвори на дощовій каналізації, яка безпосередньо з'єднана з побутовою каналізацією і каналізаційно-очисними спорудами, відсутні, що призводить до зворотної вентиляції каналізаційних колекторів і неприємні запахи через дощоприймачі піднімаються у повітря (вказане є основною причиною неприємного запаху у місті).

За таких обставин, особливо важливого значення набуває питання забезпечення належної експлуатації ЛМКП «Львівводоканал» каналізаційних мереж міста.

«Проте, Львівська міська рада самоусунулась від здійснення контролю за діяльністю підпорядкованого підприємства, в роботі якого мають місце суттєві порушення вимог чинного законодавства», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Зокрема, дієвих заходів до вирішення проблеми каналізування у Львові міськрадою не вживається, натомість, зосереджено свою діяльність на критиці роботи промислових підприємств.

Львівська міська рада вважає неочищені скиди ПрАТ «Компанія Ензим» однією з причин неприємного запаху в місті. З підприємством 01.12.2011 року укладено угоду та цього ж числа видано дозвіл на скид наднормативно забруднених стічних вод у каналізаційну мережу міста.

Більше того, упродовж поточного року ЛМКП «Львівводоканал» видало дозволи на скидання наднормативно-забруднених стічних вод у каналізаційну мережу міста 13 підприємствам. Ще 85 підприємств це роблять без отримання відповідного дозволу.

Однак, ЛМКП «Львівводоканал» не нараховує таким суб'єктам плату в п'ятикратному розмірі від встановлено тарифу, як передбачено Правилами.

Окрім цього, в межах міста наявні понад 400 км безгосподарної каналізаційної мережі, проте, Львівською міською радою не вживаються жодні заходи щодо прийняття такої на баланс ЛМКП «Львівводоканал». Відповідно технічний нагляд за станом експлуатації такої взагалі не здійснюється.

Відповідно до чинного законодавства, не рідше одного разу на рік необхідно здійснювати профілактичне прочищення систем водопостачання та каналізації мережі, однак, ЛМКП «Львівводоканал» профілактичне прочищення каналізаційної мереж міста Львова не проводить, робота комунального підприємства зведена лише до ліквідації аварій в мережах.

Кошти з місцевого бюджету для проведення профілактичного прочищення каналізаційних мереж міста жодного разу не виділялись.

Враховуючи зазначене, прокуратурою Львівської області було внесено подання міському голові Львова про усунення порушень.

Однак, зважаючи на те, що Львівська міська рада зволікає з розглядом вказаного подання прокуратура Львівської області скерувала відповідне нагадування міському голові.
" (с) ЗІК
#1740
Я не маю ніц проти. Мені поки шо підходить. Якшо б раптом мені колись стало важко стільки платити - гугл неодноразово пропонував приблизно таку ж суму на рік за рекламу. Мені просто якось не хочеться мати рекламу на експлорері.

Тимчасові проблеми виникають зазвичай коли я забуваю вчасно заплатити або Ромель забуває вчасно галочки проставити :)