Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Yelik

#1
Прочитавши всю гілку, вирішив і собі реанімувати домашній ліхтарик Гелиос АН-0-001. Років 5-6 тому купив його, бо потрібен був ліхтарик вдома. Але ж москалі нормальних акумуляторів не вміють робити, тому він фактично заліг мертвим вантажем у шафі відразу після покупки >:( Благо коштував копійки.
Вирішив замінити акумулятори. Рідні 3шт. Д-0.26Д У1, згідно даних з інету 1.2В, 260мА, були не реаніабельні. Спочатку пробував чи не підуть ААА... задовгі. На вихідних пішов на "південний" радіоринок. І відразу в очі кинулась батарея GP T113 3.6В 280мА для безпровідного телефону. За розмірами ідентичні з Д-0.26. Правда в корпуси прийшлось трохи "підтесати" боки, щоб він заліз, але після цього добре зафіксувався. Незнаю скільки год. заряджати його рідною зарядкою? Заряджав десь 10год.
#2
Цитата: Dark Wind від 14.01.2010 00:01:41
Брехня, я поновився! Сьогодні файно зіграли))
А ну нагадай мені скільки ти часу(тижнів... місяців???) перед тим не ходив? ;D
#3
Цитата: yar-79 від 13.01.2010 00:36:21
Знаю що Dark Wind дуже полюбляє ту справу. Я не дуже, граю для задоволення інколи на пляжах ;D
Тарас і тут відомий персонаж ;D Він грав з нами, але зараз чомусь не ходить ???
Власне чому я питаю? Хочу проінформувати про волейбольний форум www.volleyball.lviv.ua, там збираються, грають, діляться інфою про спортзали і волейбольні причандали. Заходьте, спілкуйтесь і грайте у волейбол ;)
#4
Чи є тут любителі волейболу?