Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - showman

#1
 Я зрозумів. Дякую за "допомогу"  8)
#2
Хлопці, хто може допомогти у вилазці у міську каналізацію на цьому тижні? Це може бути середа, четвер або п*ятниця. У будь-який час з 9 ранку до 18 вечора.  Дуже потрібна ваша допомога!
#3
Ок. Тоді можна полистуватись по мейлах.
Обговорити. Детальніше розкажу, в чому концепція програми. Це не новини. Буде глобальніше. Наступного тижня було б суперово. )
Чекаю тоді порожнього листа собі на скриньку  :)
#4
та то не біда, що "засвічую" адресу свою. потім й так всі побачать в кадрі  :)   
деталі якраз би й хотілось обговорити, але не тут... а скажімо, саме за допомогою листування за тією ж адресою, що вказував вище.
роблю глобальне дослідження, про тему, яка мусолиться уже дуже давно. буду усі аспекти хапати.
а в програмі буде рубрика, експериментальна. багато хто досі не вірить у те, що у самій Полтві у Львові не смердить... хочемо переконатись... що і як..тому й прошу допомоги у бувалих людей...   хто зацікавлений, і хотів би допомогти, напишіть будь ласка на скриньку.

п.с. якщо треба витерти цю адресу згори. то витирайте. я придумаю нову.  :)
#5
Робимо журналістський експеримент. (телеканал zik) Бажаючого допомогти та побути учасником експерименту прошу зголоситись або сюди, або ж на скриньку: Maksim.Romanyuk@gmail.com     ;)