Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Vitauct

#1
Товариші, щоб не розводити їжу для троллів я пропоную зустрітися і за бокалом пива спокійно обговорити всі нюанси, списки, заброшки і т.п.  + можлива вилазка. Тому, вибачте, якщо комусь не вгодив!
#2
Це в основному об'єкти промвузлів: Північний, Сигнівка та району Новий світ.
#3
Думаю для супер-пупер наворочаних сталкерів більша частина тих заброх відомі. Загалом відомих баянистих місць я не записував, бо там ми вже всі були по 300 раз. Цікавлять більш незвіданні місця.
#4
Насправді є той список. Він в мене і автор його я. Там заброхи, які найблищим часом я хотів би відвідати. На деяких об'єктах з автором цього посту (Вилазка по Львову (+18)) я був. Якщо хтось має зацікавленість - я не проти спільного сталкінгу.
#5
Хотів би почати з Богданівської (закинута котельня і закинутий магазин).
#6
Знаю дуже багато львівських заброшок, але сам не наважуюсь їх вивчати, тому шукаю однодумців (малолєтки не цікавлять). В планах викидати відео заброх на YouTube канал.
#7
Знаю дуже багато львівських заброшок, але сам не наважуюсь їх вивчати, тому шукаю однодумців (малолєтки не цікавлять). В планах викидати відео заброх на [youtube] канал.