Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Stinger

#75
Вчора я, YserL та Venick вирішили в вечері з'їздити в Рясне, оглянути тереторію. Приїхавши попрямували до Електрону, потім навколо нього до колії та по колії далі в сторону старої водонапірної вежі, від якої вже пішли в сторону ВАМу, так як наближалася буря, то вирішили припинити прогулянку та їхати до дому)))

Обговорення
Фото з вилазки:


Початок колії





Міст через колію





Проводяться дослідження)











Знайшли біля паркану завода якесь техногенне закинуте підземелля, велике за розміром і не зрозумілого призначення, вниз не спускалися.

















Далі був великий колектор біля колії, складений з 3-х будівель підряд, які були з'єднані 5-ма трубами







Смайлу присвячується)))






































далі попрямували до водонапірної вежі  


















Потім через хащі продерлися до закинутої електропідстанції
















запчастина від електрика













на зворотньому шляху йщли повз таку конструкцію над колією








Ну і для завершення кадр в стилі "Тілько ві Львові"




#76
В наступну середу, 11.08.2010, маю велике бажання перейтися по Брюховецькому лісі, а саме по цим місцям, плюс пошукати нові, ще не бачені земляні укріплення. З інструмента можна взяти тільки саперку, може порозриваємо той блєндаж (якщо звісно знайдемо його), доїзд до місця на маршрутці від добробуту - 1.75 грн. Хто має бажання - прошу зголошуватися ;)
#77
кадри сумних часів фашистської облоги Львова. Хто шо має - добавляйте.
#79
Одже довелося мені побувати в гостях в Ярослава (Yar-79), так як їздили по роботі, то вирішили поєднати цікаве з корисним і пройтися по деяким цікавим місцям. В перший день відвідали Національний ботанічний сад імені М.М.Гришка, місце дуже цікаве та історичне, пам'ятка археології, культурний шар урочища Видубичі 9 - 13 ст. Одразу ж як тільки прийшли, наштовхнулися на вхід в дренажні штольні, протяжністю 8 км, вхід відкритий та вільний в них, самі штольні являють собою систему бетонних коридорів, по яким під час дощу зходить вода. Щє на тереторії саду є окопи часів першої світової, а також бункери та сховища.

На другий день ми потрапили на Лису гору, місце дуже загадкове та неоднозначне. Здавна лиса гора славилась недоброю славою та нечистою силою. Пройшовши річку Либідь ми подалися одразу вгору найкорочшим шляхом. На верху виявився дуже гарний краєвид, на Дніпро та місто, знизу гілка джалізниці. Також навколо було дуже багато окопів з часів війни. Тереторія гори дуже безлюдна. Перейшлися тереторією до Лисогорського форта який залишився з першої світової, по дорозі бачіли багато люків з кранами та різних дестроїв і бункерів, в один з них я навіть заліз, виявився він квадратною кімнатою незрозумілого призначення, з входом через квадратний люк. на водосховище не схоже, бо небуло ніяких труб, тупо гола кімната, в одному місці якої проросли коріння від дерева над бункером. Далі потрапили в форт, який зпочатку був фортецею, а потім став тюрмою, де зтрачювати в'язнів з Косого капоніру. За 11 років там повішали близько 200 чоловік, ще там за легендою є секретний радянський підземний танковий завод, який під час війни захопили німці, а потім затопили його залишивши там кілька танків Тигр.  В середину завода ми не потрапили, але знайшли кілька тонелей, один з яких виявився водостоком а другий був засипаний. Щє були на язичницькому капищі, де вони підносили богам жертви. Місце де збираються неоязичники та сатаністи, а в минулому відьми та чорти. Капище являє собою майданчик, в центрі якого стоять 4 дерев'яні ідоли направлені на сторони світу, перед ними знаходяться камені на яких приносять жертви, перед кожним каменем квадрат - зруб з соснових стовбурів, а за ними 4 фігури вовків з рунами. Все це окреслене великим колом-ровом. Місце справляє враження і має свою енергетику. Далі ми перейшовши невеликий ярок опинилися ще на одній вершині над озером русалок, на цій вершині ми бачіли більше 20 розритих могил, в яких були поховані повішані в форті злодії. Кажуть що це справа рук сатаністів. Зпустившись вниз ми опинилися біля самого нечистого місця - озера з русалками, де ла повір'ям жили русалки та заманювали людей, ще там переховувались злодіє та розбійники. перед спуском вниз я попередньо вирубив мобільний, бо в Ярослава під час минулих відвідин цього місця згоріла карточка на телефоні. В низу ми не побачіли озера - воно просто висохло, натомість там було дуже багато сухого камишу, який був укладений до центру озера, пробравшись в центр озера я ніц не знайшов, тільки маленьку ракушку від якоїсь озерної тварюки) Біля озера знайшли фотографію якоїсь дівчини, яку використали в якихось ритуальних цілях. Походивши ще трохи ми поїхали звідти. Одразу як покинули тереторію відчули що дуже в горлі пересохло, хоча до цього не хотілось пити, та якійсь дивний стан трансу, коли ти тупо втикаєш а в голові немає думок і повний тормоз. Відійшли троха в метро, в якому трохи заблукали, хоч і знали добре куди йти, мабуть місце не відпускало від себе...



обговорюємо тут
#80
тут обговорюємо :)
#81
Сьогодні Ярослав (Yar-79) та я, вирішили прогулятись з металошукачєм по брюховецькому лісі від Збиранки до Брюховичів. Зібрались, приїхали на місце. Заходили зі сторони цвинтара, троха відійшовши від головного входу. Одразу натрапили на ніким не копане місце, де вівся обстріл австрійців під час першої світової. Обстріл вівся зі сторони цвинтара, також їх обстрілювала артилерія. Накопавши цілу купу куль від французьського Лебеля, російського Бердана та польського Маузера ми рушили далі вдоль дачь, пройшовши цікаву нам ділянку, рушили на захід в сторону Брюховичів до австрійського форту, по дорозі бачіли дуже багато австрійських окопів першої світової війни та польських вогневих точок другої світової, які дуже гарно збереглись до сьогодні, Викопали 110 мм не розірвавшийся артилерійський снаряд вагою понад 40 кг. Пофоткавши його та замірявши розміри, зарили його назад, щоб хтось не підірвався випадково))) Самим цікавим об'єктом був австрійський блєндаж викладений з каменю та оточєний навколо окопами та вогневими точками. На форт ми так і не вийшли, бо трішки промахнулися на кілометр. Назад поверталися коли вже стемніло, з великими емоціями та враженнями від побачєного та дослідженого.

Обговорюємо тут

Ось нащі сьогоднішні трофеї:
#82
Нарешті сьогодні, з допомогою знайомого вдалось відшукати старе підземеля у дворі родильного будинку біля Краківського, розташоване воно на місці старого єврейського цвинтара. Зараз наразі воно засипано будівельним сміттям, але знайомий розповідав шо десь рік тому воно було ще відкрите, і там жили бомжі, які тримали там свої пожитки. по горбикам на поверхні схоже по будові на дойчляндські бомбіки в парку Франека, але проглядається зверху тільки П-образна будова коридору, все інше може бути сховане в пагорбі, який саме там починається. Вважаю доцільним якось зібратися та грунтовніше дослідити це місце.

Далі фото:
#83
Є в нас на скнилові одне чудове місце, де можна гарно познімати літаки у всій їх красі, знаходиться воно позаду аеропорта, на скнилівському цвинтарі. Там постійно збирається фотографи зі штативами і деколи по цілому дню чергують, чекаючи якогось нового літака :) я там теж часто буваю, місце тихе, не запальне, є лавочки біля могил, на яких можно і посидіти і пиво попити. Паркан там по пояс, і вид відкривіється на всю взлітно-посадкому смугу. На карті я позначив точку, звідки знімати, і контуром омалював саму смугу. Добратись можна туди або зі сторони городоцької, від моста і по дорозі прямо за авіаремонтний, або від кульпарківської, через гаражі і далі до цвинтара по дорозі.

Одже шановні, тему обговорюємо тут
Ось кадри які ми робили там в 2007 році з друзями фотографами:
#84
Проїздив тіки що біля податкової, від першої будівлі залишилась тільки одна бетонна свая та купка сміття, а друга кругла будівля за податковою стоїть як новенька, так що як хто хоче, можно сходити туди погуляти...
#85
Художня / HALF-LIFE
13.01.2010 05:11:09
Знайшов на просторах інтернету книжки HALF-LIFE, HL Opposing Force, HL Blue Shift, HALF-LIFE 2 !!!! Всім фанатам Халви присвячується!!!
#86
отже, як казалось про це ось тут, маємо наступне: недосліджені нідземелля палацу (вхід у дворі, в будці, біля воріт), там має бути колодязь 10 м глибиною, а з нього підземний хід (ні ким не досліджений), також на тереторії двору маємо велике німецьке бомбосховище (теж не досліджене), тому пропоную усім охочім зібратися в суботу (час я уточню в п'ятницю) та дослідити. Зараз наразі домовляюся за ключ від замку в ту будку...
#87
не знаю що то за сховище знайшли хлопаки, але кількість всілякого добра та вражає...  ТУТКА   УВАГА БАГАТО ФОТОК!
#88
Сьогодні 28.09.2009, з самого ранку, я і Мастер вирушили по об'єктах в яких ми ще не були, таких як бомбік біля цирку, підвали будинків під церквою Юра, поповський сад, дойч бімбік (також під ц.Юра), Куртумова гора, та ліфт в Лощині.

Одже вирушили в 11 ранку і пішли до цирку подивитись на бомбік. Нажаль відкрити його ми так і не змогли і пішли в гору до будинків. Там ми натрапили на віконечка падвалу, який був досить глибоким. вирішили пошукати вхід, і потрапили у двір між ц.Юра, вежою часовні та житловим будинком. поблукавши по під'їздам, ми знайшли вхід в підвал, котрий був відкритий. Ми спустилися, і потрапили в довгий коридор під будинком з купою кімнат та горами всякого хламу. поблукавши по підвалу ми знайшли замуровану стіну в підвали ц.Юра. Все перефоткавши вийшли звідти та пішли далі. Вирішили зайти на тереторію поповського саду, там де вежа стоїть. Поблукали троха, дійшли до теплоцентралі, де як виявилось живуть бомжі, які від нас чомусь швиденько чкурнули, та повернулися назад. Далі пішли до бомбіка в дит. садку. Там крім двох робочіх більше ні кого не виявилось, і ми спокійно пройшли собі до бомбіка, полазили там, подивилися, та вийшли звідти. Далі вирішили троха піти перегризти чогось по домах та зустрітись в 15.00, піти на Куртумову гору.
Зустрівшись, ми пішли по Шевченка в гору до самої кінцевої сімки, далі звернули направо і по Татарбунарській пішли до кінця. Там, дійшовши до залізної драбини, вилізли на гору до покинутих дач, а звідти до янівського цвинтара. Вийшовши поміж склепів, ми звернули наліво і по дорозі пішли до кінця. Там звернули направо та дійшовши до схилу, зпустилися до дороги. Далі побачіли вказівник і пішли до стрілецького поля. Далі, пройшли ворота, та звернули в хащі лісу знов до закинутих дач. Поблукавши там годину, зустрівшись з трійкою собаків, ми пішли назад. По дорозі вийшли на Єрошенка, далі на Золоту та до стадіону Торпедо. Дійшовши до лощини, почали шукати ліфт. Марно прошукавши годину, подзвонили Декстеру, який сказав що приїде та покаже на місті. Дочекались його, він правда теж не одразу згадав, бо коли ліз по ній під час 2-ї Зомбі паті, був трішки в нетрезвому стані, але все ж таки великими зусиллями ми знайшли ліфт, дослідили його, та знайшли збоку, біля дороги, товсті двері в моторне відділення, нажаль закриті. Ось це і буде тема для наступної вилазки в лощіну, а наразі дякую хлопакам за файну компанію, за добрий настрій і обом від мене по +

Викладаю тільки фотки підвалу біля ц.Юра, бо на інших об'єктах народ вже бував.

1) двір будинку з часовнею
2) вхід по коридору та направо
3)4)5) коридор
6)7)8) кімнати
9) замурований хід до підвалів ц.Юра
10) застереження. мабуть були вже випадки...
11)12) вхід зі сторони городоцької і недосліджену частину підвалу (між ними стінка) відкривається легко.
#89
Треба було би помістити цю тему у техніці безпеки, але ТБ є в прикріпленних темах, а туди мало хто заглядає, а тут побачать всі. Одже:


21.09.09 з нами стався прикрий інцидент, який змусив задуматися над вилазками в Полтву. Одже вирішили ми сходити в Полтву пофоткати, подивитися. Був я, Декстер, Едуард та друг Декстера Віктор. Зібралися в 18.00 біля оперного. Одразу постало питання де інсталитися, біля мосту на Чорновола чи біля Білої скелі. Так як до Білої скелі чапати було далеко, то вирішили піти на Чорновола, хотілося ше пройтися під
оперним. Прийшовши на місце, ми побачіли що вхід закритий на залізний засов з вставленними болтами. Розуміючи що доведеться відкривати вирішили про всяк випадок попередити працівників того чудного закладу аля САНІТАРНОГО ПОСТУ. Попереджати пішов Декстер, бо в нього було посвідчення преси, повернувшись і попередивши, ми відкрили вхід і нормально заінсталилися. Після двох годинної прогулянки Полтвою ми повернулися до входу, почали відкривати і зрозуміли що залізна кришка ніфіга не відкривається, і що нас тупо там закрили. Трохи обдумавши ситуацію вирішили подзвонити Зелі та попросити допомоги. Далі Зеля подзвонив Інкогніто, а вже Інкогніто прийшов нас визволяти з полону Полтви, за що йому окремо великє дякую! Потім під'їхав і Зеля. Закрили нас надійно, вставили замість засова ручку від гермо дверей та забили по саме аяяй, ще зверху накидали цегли та поклали здоровенну дерев'яну колоду, добре що хоч не заварили.

Одже з цього можно зробити висновки:

1) більше не інсталитися в день під мостом на Чорновола;
2) якщо і інсталитися, то вже після 22.00, і після виходу закривати все так як і було;
3) шукати і знати запасні виходи, так сказати аварійні;
4) інсталитися дуже тихо і щоб ні хто не бачів і не знав.

Взагалі то нам пощастило що не було дощу, та є надійні друзі, котрим можно подзвонити, і які прийдуть на допомогу. А якби склалося інакше?...
#90
А не бажаєш завтра туди спуститися? я живу поруч, за 50 метрів, теж хочу туди злазити, ліхтарик є, мотузка також є
#91
Та ладно, фігня діло, треба буде якось зорганізуватися на якусь масштабну вилазку, затаритися горючо-змазочними речовинами, та нормально познайомитися в живу, бо народ на форумі з'являється новий, а часу на всі вилазки не вистачає)
#92
Ось і відкрилася ще одна таємниця темної Лощини :o :o :o

Амбали з ломами наступають!!!  ;D
#93
вирішив створити тему агітаційних, ГО-шних, пожежних та просто різних цікавих радянських плакатів, може в когось теж шось є цікаве ;)

ось такі плакати є у мене :)
#94
Ось цікава збірка легенд нашого славнозвісного міста :D