Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Navara

#1
Шукав на просторах нету карту-схему Львову. З усього на шо звернув увагу це лише туристичні карти нашого міста, або карти центру Львова з прилегаучими до нього вулицями. Чи може мені хтось допомогти з пошукам. Вимоги: карта-схема Львова, щоб на ній було зображено не лише центральну частину міста, а бажано площу аж до об'їздної дороги, було би добре, якщо вона би була у растровому фотрматі(*.png). Єдине що знайшов(на форуму) це генплан Львова на 2025 рік, але нажаль його розширення мене не влаштовує.
#2
Десь на форумі знайомий вже робив пост про  закопане німецьке бомбосховище яке ми  нині розкопуємо. Так ось пристав до нас чолов*яга, сказав щоб ми брали дозвіл у ЖЕКу на наші розкопки. Я розпитав у знайомих і вони сказали що такого не треба бо: це не приватна властність, не археологічна спадшина, воно обмежене бетонним входом і землі там практично нема-так сміття і цегла. Чоловік пригрожував що виклече ментів. Так маємо ми право копати чи ні? І якщо приїдуть менти то по якій статті КД України вони мають право нас забирати? Може хтось знає у яких кодексах або розділах можна зенайти статті на нашу користь і користь розкопок.