Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Kanwas

#1
Всім Привіт !
Чуть "історії". Маю спортивний велосипед , совєтский щось типу "Туриста" або "Старт-Шоссе" , але апгрейджений з сучасними деталями. Літом (2012) часто любив сідати і їхати по трасі Львів-Стрий , зазвичай доїжджав до Липників-Миколаєва і назад бо небуло часу. І завжди хотів кудись так поїхати не на один день і не на паро годин , а десь на паро днів а то і довше.

Сам я так нікуди не їздив , адже я нуб в велоподорожах та і не було з ким , тому ще до початку літа надумав якось придумати і організувати якусь подорож. Їхати десь по дорогах (асфальтованих ) або добре вкатаних грунтових , бо мій велосипед непотяне інших доріг.  Жити мабуть в палатках . А куди вже їхати придумаєм.

Тому хто також в такому зацікавлений пишть , обговорим )
#2
Пропоную в суботу (5.03.2011) , зїздити в Львівхімсільмаш ( тема тут http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3170.0.html#msg20823 ) , я там ніразу не був , але бував в тій місцевості , тому як туди дойти розберусь ) хто надумає відписуйте ;)
Увага
Завтра (5.03.2011) зустрічаємось о 11:00 тут:


Якщо будуть прблем дзвоніть 0935029520.