Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Skip

#101
якщо комусь цікаво можу викласти або переписати відео дискавері  430 мб
#102
та я б теж таке пошукав  ;)
дещо з того по карпатах ще й їздить
#103
свині теж грипу бояться )
#105
про 13 я нічого не писав, а 13б який їздив по маршруту
№13Б  смт. Брюховичі (Академія) – вул. Брюховицька – вул. Замарстинівська – проспект В. Чорновола.     та вже не їздиь.. так шо не треба ля-ля
#106
№86  в Брюховичі вже не їздить
№13А  та  №13Б  скасовані

№69  - кінець руху 19 година
#107
схожий флеш-моб був колись, але сьогодні це набагато актуальніше, шкода що запізно побачив тему...
#109
а я маю аналог Golem"а  PHILIPS"а, тільки трохи старіший
#110
велика подяка ще й від мене. футболка просто супер   :)  Golemу великий +
#111
то добре, постараюся в п"ятницю викупити  :)
#112
оперативно, я шось думав що чекати з тиждень тре буде . шкода що забрати скорше наступного тижня не зможу, бо з середи по неділю/понеділок в карпатах буду
#114
ого, оперативність викладення матеріалу на форумі вражає :) так тримати !!!
#115
може комусь пригодиться
#116
я б теж від такої штуки не відмовився ) розмір М, нік так само як на форумі Skip, літера k - жовтого кольору

#118
Цитата: inkognito від 28.07.2009 20:52:36

1) Нові корпуси ймовірно (I,II,IV,V) будували із урахуванням бомбосховищ. А ось головний корпус був збудований задовго до того як людина піднялась у повітря на апараті тяжчому за повітря! - про які бомбіки тоді мова?

2) а ось і ні! спортзали були тільки під IV-корпусом і не далі його мурів. Знаю, бо дівчина там часто займалась і я неодноразово був.
3) Наукову бібліотеку - ти маєш наувазі та шо на пл. Cв.Юра чи на Професорській?


1. підземні приміщення поза межами г.к. є 100%. коли вони будувалися не знаю, можливо і пізніше самого корпусу. та й не обов"язково це бомбік мав бути. хто його знає для чого то використовувати могли.
2. спорити не буду, бо на всі 100% не впевнений
3. на Професорській
#119
Цитата: Romchick від 27.07.2009 23:17:50
А переходи закрили тому, що між другим і четвертим корпусом зробили погану гідроізоляцію тунелю, почала протікати вода і через сильний мороз взимку тріснуло бетонне перекриття, стало небезпечно там ходити.

я мав на увазі перехід між другим та головним. я в ньому був коли вчився. завалений хламом, старими столами, кріслами. але там сухо і він в цілком робочому стані. може колись знов відкриють ???
#120
мені здається що сховища будували разом з переходами та корпусами (про безпеку тисяч студентів вразі чого треба ж дбати )). при чому будували не тільки з новими корпусами. так площа підвалів головного корпусу більша площі першого поверху. та й ширина коридорів там така, що по деяких машина проїхати може. під площею що між другим, першим, четвертим корпусами та бібліотекою  спортзал (кілька років тому був діючим), купа лабораторій і тп. під тими корпусами ціле "підземне царство". також є перехід з головного корпусу в наукову бібліотеку

Цитата: Romchick від 27.07.2009 22:15:52
... Крім того корпуси політеха з'єднані підземними переходами, які зараз закриті. Десь в цих переходах є одні дуже цікаві двері (можливо герма), котрі ведуть кудась в центр. Дехто каже що то до якогось міського бомбосховища, дехто - під парк Франка. Точно ніхто незнає.

про ті двері теж чув, але наскільки то правда не в курсі. а переходи років 20-30 тому ще працювали. а позакривали їх того що почали в них з іноземних студентів бабки трусити (знов ж таки наскільки то правда не знаю)