Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Skip

#21
Сподіваюсь що вийде. Перед тим він разом з народом з форуму http://www.skyscrapercity.com  збирав гроші на стовпчики які зараз встановлені на пл. Галицькій на пішохідному переході  тут
#22
З'явилась ідея після реконструкції висадити на Городоцькій кущі та низькорослі дерева. Ідея належить alex_shutyuk. Детальніше тут і тут
#23
Через тиждень почнуть піднімати арку якою накриють старий саркофаг. Фото можна подивитись на Славутич-Портале або тут. Також працює вебкамера. Весь  процес знімає Discovery Chanel.
Візуалка основних робіт


і самого підйому

#24
Природознавчий музей Львова отримає 10 мільйонів від Ахметова

Вічно закриту установу на конкурсі назвали "Динамічним музеєм"

У Києві оголошено переможця гран-прі "Динамічний музей".

Ним став Державний природознавчий музей Національної академії наук України у Львові. Відтак, музей отримає 10 млн грн на розвиток терміном на 3 роки.

"Усі дуже щасливі від такої перемоги Львова. Тут, в Києві, ніхто не може повірити, що гран-прі отримав саме наш Природничий музей", - зазначив Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань.

Нагадаємо, саме сьогодні, 1 листопада, у Києві відбулося оголошення музею-переможця проекту "Динамічний музей". У межах заходу фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" надасть грант на розвиток у розмірі 10 млн грн.

Довідка

Музейний заклад знаходиться за адресою - вул. Театральна, 18. Перебуває у підпорядкуванні Академії Наук України. Фінансується з державного бюджету. Директор - Чорнобай Юрій.

Державний природничий музей було зачинено на капітальний ремонт понад 20 років. За цей період фактично ціле покоління дітей та молоді не мали змоги відвідати цей заклад.

За словами директора музею Юрія Чорнобая, зараз музей перебуває на завершальному етапі ремонтних робіт (сигналізація, оздоблювальні роботи), на ці роботи в державному бюджеті передбачено 160 тис.грн.

За умови належного проведення розрахунків та інтенсивного проведення ремонтних робіт, проходження процедури прийняття об'єкта в експлуатацію, музей готовий відчинити свої двері для відвідувачів наприкінці листопада цього року.

Працівниками музею підготовлено першу виставку до відкриття.

Львівські новини lviv.expres.ua
#27
Як пише galinfo

У Львові куплять машину для очистки каналізаційних мереж
З природоохоронного фонду міського бюджету Львова виділили кошти на придбання спеціалізованої машини для очистки каналізаційних мереж, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Зокрема, на придбання спеціалізованої машини для гідродинамічної промивки та очистки каналізаційних колекторів та лабораторії для відеообстеження колекторів виділено 6 млн. 3 тис. грн. з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Як розповіли в управлінні екології та благоустрою ЛМР, кошти буде скеровано для ЛКП «Львівводоканал», яке вже безпосередньо оголошуватиме тендер на закупівлю машини.

#28
Як правило, столика немає. Достатньо марки як на фото astrolon. Схожі стовпці є в подвір"ї палацу Потоцьких. Тільки там вони без гербу.
#29
Думаю на мотозаводі можуть таке зробити. Знайомих не маю. Рік тому була потреба деталь виточити, то заходив на територію і питався в перехожих де то можна зробити  :) Завели мене до якогось діда, він за годину зробив все що треба за доволі помірну суму.
#30
Дякую за швидкість та оперативність  :)
#31
Якщо мається на увазі це, то як такого кінотеатру вже і немає. Кінозал був розібраний років 5 тому. Тоді ж почалась підготовка до будівництва торгово-розважального центру з кінотеатром. Далі проектних робіт справа не пішла. Будівництво так і не почалось.
#32
Я б теж не відмовився, але залежить від якості.
#33
Ціна столового набору ? Тримав такий в руках, доволі зручний.
#34
Панча 18а  згідно проекту 61,7 м  :)
#35
якщо не помиляюся то в Кумпелі
#36
Має колєга такий жетон(?). Виглядає на те що отвір був просверлений в виробі пізніше. може хтось підказати що то таке ?
#37
Подивіться..  http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,210.msg2778.html#msg2778
Якщо виберетеся..цікаво що там залишилось, бо рік тому зрізали майже весь метал.
#38
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 09:35:11
Я на таке підписуюсь, самого давно цікавить ідея обійти Львів. Але мене цікавить просто обійти місто (нікуди не лазити). А над маршрутом тре попрацювати .
#39
Вертоліт AS355N бельгійської компанії «Heli and Co» літатиме над м. Львовом з 28 липня по 7 серпня. Як пояснив в.о. директора департаменту «Євро-2012» Богдан Манзяк, такі польоти здійснюватимуться над всіма містами України, що прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу у 2012 році.

Окрім того, виконком надав дозвіл Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на проведення польотів вертольота над м. Львовом для здійснення аерофотозйомки. Такі польоти здійснюватимуться 12 і 13 травня з 10.00 до 18.00 вертольотом Ми-8 МТ. Буде проводитися аерофотозйомка панорами міста, історичних пам'яток та академії.

Джерело
#40
старий варіант кращий