Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2701
     Наступні суботу, липня 18 2009 року A.D. планую їхати в New Розділ на ДГХП "Сірка", про нього писалось уже тутка, координати там же.  При потребі і наявності бажання можна затриматись і до неділі, 19 липня - для мене не проблема. Нагадую, що об'єкт вельми цікавий, сірку там добували кар'єрним способом, але на відміну від Яворівської Сірки кар'єр незатоплений і має дуже багато ходів під землю (по словам бувшого місцевого опера, одного із моїх найкращих друзів) - є багато чого досліджувати, в тому числі багацько Крокуючих Екскаваторів. Маршрутки їдуть із Львову від приміського, коштують пару гривень - відстань не більше 40 км від міста Лева. + до цього всього колєга (він зараз у відрядженні у Харкові) обіцяв посприяти у тому, щоб нас не затримували і пропустили де це можливо - це його рідні краї.

  Тому прошу конструктиву від вас та звісно зголошень на поїздку. Не проти також і на машині(-ах) поїхати, якщо є така можливість у когось.
#2702
    Cууупер!!! + Треба тепер буде тури влаштовувати по маркуванню люків і прочого добра. Якщо А4 себе виправдав, мабуть мона нарізати і А3 та А2. Готовий допомогти будь-як, фінансово в т.ч.
#2703
Вихідних значно більше (синіх), що не може не радувати  :)  - тра було якусь рекреацію мати, радіонукліди вивести тощо  :)
#2704
 Та, Irfan View чудова програмка, та й безкоштовна. Вже довгий час нею користуюсь - правда тисну фотки для Picasa до роздільної здатності 1632х1224, на форум відповідно ще меньшу розділку ставлю - 800х600 або 1024х768 - для постів достатньо по шию і не засмічує форум. Хто хоче більше - то має лінк на пікасу, а бажаючі мати Full-Size пишуть на асю або пошту  :)
#2705
Гумор / Re: Смішні Фотки
09.07.2009 20:33:25
no commentz...
#2706
буш мав де попробувати свого самопального дозиметра!  :)
#2707
   По словах колєги у котрого зичили зачотного лома та тру-кувалду = на СКА  посилили охорону і тепер там зараз майже завжди бобік стоїть недалеко входу...Дивно зпівпало по часу із репортажем ТРК "Люх"...а мені чесно кажучи ложити на це...
#2708
   а пан AXIZEP немає часом бажання приєднатись до нашого скромного колективу в суботу сраня?
#2709
+ жирний від мене! принось плівку - спробуємо пересканувати на чомусь напів-професійному хоча б!
#2710
Цитата: sadist77 від 25.06.2009 23:15:22
Нарід всім привіт . Мене звати Сашко , дуже уважно слідкую за вашим форумом,але нажаль не так давно .Маю бажання з вами познаемитися в реалі і кудись спуститись.(дуже в полтву хочу) Я працюю на Львів.Держ. телекомпанії оператором спорт редакції,займаюсь страйкболом...Golem якшо не байдуже відпиши альбо зателефонуй 80974093910 .Заздалегідь красно дякую!!!!!!!!

А у мене також був колєга котрий давав на форумах нумер свого мобільника...Мусив поміняти нумер згодом -  його через певен невеликий час почали мучити звінками по чому бетон у вас, ліцензійна вінда та наручники для садо-мазо у рожевому пуху...А виявляється  незадоволені форумчани запостили його нумер дебільного куда тіко могли - від будівельних оголошень до садо-мазо форумів.У мав колєга реальний DDOS у стільниковому варіянті - і як самі розумієте тут тільки допоможе заміна номера... Не пиши так більше Пане Садист-77, щиро раджу...  :)
#2712
я точно пас - у неділю в Сімферополь валити.
#2713
От як визначишся - так і роби тему в "Планах"  :)
#2714
       Засипати старались, але нажаль інженерно цього не вдалось зробити по причині наявності відсутності відповідного матеріалу (дошки були гнилі --> відсутність арматури).!!!!
#2715
    Матко Боска, ви мене точно випробовуєте...На разі також не певен (робота мля), точно буду знати до обіду в четвер!
#2716
я ся тащу!!!
#2717
 почитай тут, на форумі - є точно! Чертова - як "межа" здається...Брешу, "Четові", де чатували на ворога
#2718
   і Чортова некоректна назва історично...
#2719
ааа...курча і тама були, але не завадить ще раз сходити
#2720
 Буш мав час та наснагу = роби тему в "Планах" а тамка побачимо!