Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - chyapay

#1
Полазив по ВК. Оцей чувак, що кажете, у моїх знайомих у друзях є теж. Відчайдушний парубок - фотки піротехнічних засобів отак зразу публічно вивішені (палєво!). Короч він брав участь у акції протесту націоналістів з "Молодої галичини" того ж дня (16 травня) зранку-вобід. Міліція не дала їм толком розгорнути ту акцію (проти Садового). Ось сорс:

http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B0/news/10276188

Певне хлопаки образились на мера і його міліціянтів, та й особливо "бойові" вирішили помститись вечором. Правда чого вони цим добились? Як на мене - це дискредитація опозиційної молоді і розпорошення зусиль. Як вам, певне, відомо, 18 травня в Києві відбудеться всенародна акція протесту проти влади злочинців:

http://tvi.ua/new/2013/05/16/krok_nazustrich_opozyciya_zminyla_marshrut_akciyi_vstavay_ukrayino
http://tvi.ua/section/vstavay_ukrayino_vulychni_protesty_opozyciyi

Вочевидь, міліція та інші служби зроблять усе можливе, аби затримати/недопустити доїзд до Києва усіх можливих "доїжджаючих" учасників. Подібне "бахання петард" на кануні - чудовий привід для збільшення кількості затримань, установки постів і т.п. Не думаю звісно, що пацани це навмисне. Просто unintended consequence.
#2
Шановні експлоурерівці-форумчани! В мене буде питання до тих хто добре пам'ятає написане на цьому форумі. Я близько години шерстив в розділі "інженерні споруди", а також пробував пошук, тим не менше безрезультатно. Мене цікавить чи є на цьому форумі звіт про об'єкт - закинутий завод на південь від Рясного 2.

Я там був кілька разів, може 4-5, досить цікава місцина. Туди треба їхати маршруткою яка іде на Рясну Руську і сходити зразу за табличкою "ЛЬВІВ", потім перпендикулярно до вул. Шевченка на південь іде пошарпана асфальтована дорога, повз якусь транспортну фірму біля якої постійно стоять фури, далі ідучи по ній зліва бачим діючу пожежну частину, а далі дорога стає все більш засміченою, зліва бачим якраз той завод - висотою поверхів 8, висока його частина повністю закинута, якийсь трохи нижчий цех далі від дороги досі (до того часу коли я там був - 2009 рік) охороняєця. Так от, завод буде зліва, а справа буде кремезна і дивної форми монолітна бетонна споруда хз якого призначення, яка нагадує мені сопла старшої версії космокорабля "Shuttle", пуста всередині, і так само справа ще є обвалені рештки якоїсь не то вишки не то чого, сходова клітка на 3-4 поверха і кусок стіни.

Так от, на заводі тому я облазив усе, де не охоронялось і куди можна було без зламу проникнути. Є підвал, досить світлий як на диво. На поверхах стандартний бардак, як не дивно дофіга всіляких (було) металевих предметів і меблів які (ще) не вкрали на брухт. На 2-му поверсі іде перехід на іншу (висотну) сходову клітку, по дорозі до неї довгий зал, в якому ми часом бачили роботяг якихось (скорше всього з того цеху де ще охороняється) - ?ні певне harvest-али на власні потреби всілякі дерев'яхи і бляху. Вихід на дах без проблем, з даху зачьотні краєвиди, горище як на диво (було) чисте і навіть було кілька (ще) не вибитих вікон, то ж можна було посидіти без протягів. Одної такої вилазки я прихопив із собою весло (гітару, на випадок якщо цей сленг уже вийшов з обігу), з компашкою пошуміли на даху, потім спустились на поверхи потинятись по кімнатках - і в одній із них я мав нещастя то весло залишити і забути. Під впливом дикого урбаненвайрменту нам всім позносило криші (пили тільки пиво і то на всіх не вистачило, такщо то була не п'яна дурка а саме психологічний настр?й отакого місця), і ми почали займатись фігньою себто вибивати двері аля карате, трощити залишки "офісних" предметів та вижбурювати у вікна меблі з кабінетів (кеп, так, погано, так, аморально, не по-експлоурерівськи, знаю, але блін на нас реально напала якась шиза і таки було дуже весело спостерігати за тим як ДСП-шна шафа розміром 3х2 летить з вікна [піднімали і жбурляли такі предметиська ми групою в 4-5 людей]), саме тому я шось завтикав гітару, а потім на другий день повернувся по неї із самого рання годинка так 9-та - та де там, нема - саме тому я і обрискав усі закутки, по кілька разів. Певне, мужики з сусіднього (охоронюваного) цеху прихопили.

Ще одна цікава особливість цієї споруди - я був свідком як мінімум 2 рази як біля входу в закинуту частину заводу зупинялась чорного коліру автівка - кажись жигулі дев'ятка, але я не впевнений, може інша модель - але явно в стилі "мафія 90-х", і з неї вилазили мордоворотні морди голов так 3-4 і залазили в будівлю. Переживаючи за цілісність власної харі а може і життя, я не наважувався заходити при цьому в об'єкт і попадатись їм на очі. Відчуваю, що це мені так пофортило - обидва рази я прийшов якраз ПЕРЕД тим як вони прийшли, а не після - і побачивши під'їжджаюче авто, непальоно смився в кущі напроти споруди. До чого я веду.. На другому (та і здається на деяких інших поверхах) є кілька "непальоних" комірок, в яких вставлені (ну точно не за проектом, а кустарно) міцні металеві двері, які замкнуті колодками і/або внутрішніми замками на довгий ключ. Я спеціяльно придивився, і навіт сробував крізь щілини поглянути, що усередині, та не було толком видно. Ось саме цей аспект зацікавлює найбільше, і я щось думаю, що оті міцні парубкив чорних шкірянках - власники цих "схованок". Що вони там тримають - хз. Наркоту?)) Ну я можу помилятись, може там банальний рубероїд (звизвизвизджений звідкись, само собою) чи ще якісь побутові цінності, але відверто скажу, вигляд ані автівки, ані її пасажирів мені не сподобався.

Sorry за балакучість, та все ж є ще одна іронічна Пи-Си, про цю споруду. Коли відвідували її колективно я і мої друзяки (коли гітара пропала), один із моїх друзів сказав мені, що йому снилась саме ця споруда і місцевість навколо, оця поляна, шестисопельне бетонне чудо навпроти і т.п. - при тому чувак справді ніколи не був там і взагалі не страждає замашками дослідника. І снилось воно не просто так, а в контексті  - буцімто він, я та інші "кєнти" свалюєм по тій траві з того заводу від.. чувачків в чорному.. ну і чувачки ті були зі зброєю, типу кримінал. Іронія, йолкі. То була наша перша вилазка туди і ніхто з нас ще не знав, що такі "чувачки в чорному" там таки бувають... Я сам в містику не вірю і друг той мій теж, а начесати про сон він не міг бо він реально трушний чувак, ми з ним багато пройшли. То просто іронія долі, так сказать...

Так от, може хтось уже був там і виклав звіт сюди на форум а Чяпай сліпий і не побачив?
#3
Цитата: linuxoid від 08.02.2013 10:23:35
Ще не вирішили, але швидше за все в машиних кодах, хоча багато хто радив на асемблері, щоб скоротити час розробки.

хаха.. ну-ну, я би на то подивився.. певне рік би кодали..

це ж уявіть собі, треба (припустімо що у вас, як в нормальних людей, линаксовий/беесдішний сервак а не уиндозний) написати з нуля всі виклики до системи на рівні драйверів TCP/IP /*ну ок, я не розбирався, може є можливість юзати callи до сішної уже готової HTTP-libи*/, потім вся ця хухра-мухра з паралельними процесами і то все чистий асм, як кажете, потім виклики до дров БД і вже чисто бізнес-логіку - то ваще героїзм...) Тим не менше, жарт вдалий
#4
на чому будете чат писати? чи будете юзати готовий ?нжин?
#5
а скільки за цю штуку реально зараз виторгувати в $ ?
#6
Цитата: gribkoff777 від 26.01.2013 20:43:48
На Закарпатті роми назвали сина Януковичем, а донька буде Аня-Герман

Не всіх дурних війна забрала. Сімейка конокрадів поважає традиції жулікав і варов, а крім того ще й рясно плекає холопський дух (то ж треба до такої міри обрости ФГМ і ницістю, щоб ще й так бездарно назвати дитину?..)
Kurva cig?ny szar
#7
Класна штука, в самого такий колись був.
Можу порадити:
а) радіоринок - точніше, його задня частина (пройтись в останні ряди і до самої задньої стінки) - там форсують барахлішком старпьори, по яких видно шо масла вони не їли ще з Горбачова, а так - з хліба на воду (ну бо кому нахрін треба то барахло..) ну от думаю ці мужичари 100% згодяться за стольнік-другий перетворити твого юпітера на шось ваще пристойне по мірках початку 80-х.
б) бувший блошиний ринок "торпедо" - тепер біля АС-2 за кільцем зразу - там теж залишилось ще пара-трійка старічків які в тому шарять і годні то зробити за невелику (за сучасними міркуваннями) ціну.

Наскільки я сам копався в тій штуці, скажу так - для відновлення руху бобін тре тросіки і може мотор заміняти (не факт - мотори в тих моделей були круті), а щодо апгрейду - то бажано шоб схеми були, тоді майстр може Вам просто напросто поміняти кондюки і транзистори на відповідні хороші сучасні аналоги - звук буде просто пєсня. Проблемно правда буде якшо в Вашого магніка головка зайорзана - таких уже років 20 не роблять, тому прийдеться шукати такі самі апарати, на запчастини. При бажанні лампочки і дроти міняються, гнізда теж, пластмаса зачищається, фарболакується, металеві кнопочки поліруються, дерево теж при великому бажанні можна переробити (правда то для хардкорних бобіноманів - типу нагадуватиме такий процес поставку спортдвіжка і литих дисків на жигуль-капєйку), але ж як то кажуть любой капріз.
#8
Шановні дискусійники, вкину і я дров в ваш спільний хоулъі уор.

З проблемою ворон у Львові я не знайомий особисто, але щодо голубів, то не тільки у львові я їх бачив, неохайних, порепаних, смердючих. Якось приїздив, то в Києві в "МакФоксі" (fake McDonalds напроти залізничного вокзалу) зі знайомою присіли на веранді випити кави. Так ці серуни обгадили тамтечки весь зовнічній фасад веранди і просилися до нас на стіл. Прийшлось відлякувати їх попелом від цигарок, димом і благим матюком.

Без зайвої емоційності, смію заявити, що голуб - це сраний рознощик інфекцій - і що б там хто не говорив, це кагби КЕП. Кому це неясно - потусуйтесь біля смітників чи на площах і спробуйте пощупати за ніжку або дзьобок бодай 10 голубів на день - і так щодня (руки не мити!) - гарантую вам: за тиждень  зляжете в інфекційку.

Так от, шкідливими контрагентами в місті є як голуби, так і безломні пси/коти/бронтозаври/. та бомжі. Якщо в захист останніх діють якісь мінімальні закони (хоча при бажанні якшо заб'єте бомжа непальоно - вам за це 90% нічого не буде - ібо фсім пофіг), то на щастя блоховозів, котозаврів і гівноробів летючих жодні закони толком не захищають, і це раціонально. Іде мова про те, що в ідеальному місті нема ні тих, ні тих, ні тих. Яко же живу в американській глубінці, можу вам засвідчити, що тут популяція подібної срані чуть більше нуля. За цим стежать служби, виловлюють, садять в клітки, тримають 30 діб а потім, якщо ніхто не хоче собі взяти додому (і відповідно доглядати, прибирати за ними послід і платити збори), їх вбивають.

Українські реалії залишають бажати кращого. Влада насрала на вас, шановні, і загрозу для вас з боку безхозної живності. Вони мали в дупі всіх тих, кого на денному базисі кусають шавки, кому ссуть в ейрфилтри котяри і на кого роблять зверху птасі. Їм головне аби навколо їхніх фазенд було все "чікі-пікі", а решта - хоч трава не рости. Саме тому у Львові завжди, скільки пам'ятаю - і аж до часів євро І НАВІТЬ ПІСЛЯ (атвічяю - вересень 2012 левандівка) таки лазять стадами бездомні собацюри, і котяри харчуються на помийках. Добре що під'їзди тепер всюди зачиняються на металеві двері з домофоном - то хоч там нема сцяків псо-котячих. Всеодно, ситуація неконтрольована. Гицлів нема. Вони є (ЛКП "Лев", станом на 2007 рік - я тоді це питання піднімав, живучи ще у Львові, надавало ЛМР послуги з вилову бездомних тварин), та як дзвонив 09 типу довідку то казали шо гицлів нема, не існують такові. Так от ото ЛКП "Лев" толком нічого не робило - принаймні результатів не було видно. Звідси висновок - ніхто тобі не допоможе так, як ти сам собі. Рушниці в руки і вперед до перемоги) Ну це я умовно. Труїти можна, з пневматики палити, короч будь-які виправдані способи. Хто хоче - взнавайте контакти відповідних служб і добивайтесь від них "відновлення екологічної справедливості".

А щодо всілякої істерії з боку зелених, фанатично-релігійних, мізантропів-зоофілів та ін. позерів - тупо ігнорьте їх. Моська гавкає - а караван іде. Будь не ми, а ті ж котовищиська чи собацюрищиська на вершині харчового ланцюжка - вони б нас не пожаліли. Як казав один мій товариш, в природі нема гуманності, любові там і всякого такого. головне вижити і розплодитись )

Між іншим я до кроу-хантерів чи до пиджин(саме пиджин а не пігеон - ваще не рубаю звідки таке слово взяли)-хантерів ставлюсь лояльніше як до гопоти чи бандюганів. А ви?
#9
а що сталось з об'єктивом після фотки №8 ?
#10
індентація і пробіли в коді - трошки інші речі. ось що я мав на увазі (приклад на ПХП)

$var1="THIS IS A STRING"; // зашибісь
$var2 = "THIS IS A STRING"; // нормальок
$var3  = "THIS IS A STRING"; // хєрово
$var3   =     "THIS IS A STRING"; // хєрня собача, на кий грець там ті пробіли ("кодер, почисть спейс кі, ато залипає")

/* нормальний код */
$var1=func1($var2);
$var3=func3($var2);
if ($condition1)
    {
    ..
    }
/* END OF нормальний код */

/* індуський код */
$var1=func1($var2);



               $var3=func3($var2);



if ($condition1)







    {


    ..




    }


// ну ви поняли, плятять $ то в індії за к-сть стрічок lol

/* END OF  індуський код */
#11
ото глянув на ту бОмажечку з ваською - і на синтаксис написаного, і так приємно за побратимів з минулого, наскільки народ оптимально використовував пробіли (точніше по можливості взагалі не використовував), не те що зараз - як індуси блін, натицяють пробілів - треба чи не треба, нагадять ними в коді, а самому потім вичищати то.. Єдине правда не вкладається в голову: чому нема канонічногоЪ пробліла після оператора LET? мені здаєця має бути не LETA=5 а LET A=5...
#12
та трохи напряжно: кілька марних годин на розбиралово з голубопогонниками.. в таких випадках думаю краще забашляти безпосередньо охороні і свалити собі на всі 4.
#13
Цитата: Bottlehunter від 26.12.2012 08:01:49
Бувають, досить часто. В таких справах треба важєти і мати на підхваті щось замашне.

а у випадку з мусарами щось замашне - це типу Паспорт громадянина України?..
#14
+100. У Львові би так...
#15
Досить зачьотний як на українські мірки сиротинець. Що мене надиво вразило - це діти.

Знаєте, памятаються ліцейські/студентські роки, коли нас відряджали ходками на благодійку в різноманітні сиротаріуми (я, звісно, само собою, сачкував, але опісля фотки бачив) - то закарбувались мені дітиська оті сироти як такі собі напівкримінальні підростаючі гопчики в стилі "чьо-чьо опа ні**я", при тому так епічно закарбувались. Та воно й не дивно, адже будь-який конфайнмент - квітуча колиска для стадних інстинктів, жорстокості та криміналітету. Додайте до цього відсутність батьківської любові і посередність органів опіки та їхнього персоналу.

Власне, оцей звіт був таким собі майндсет-брейкером, не очікував побачити на таких фотках дітей з досить таки відсутністю жорстоких рис обличчя, фішок під очима, побоїв та затравлених вовчих поглядів. Може то просто фото вибіркові?) Короче, якось трохи злегшилось психічне навантаження слова "дєтдом" в моїй понятійній базі після перегляду вашого звіту.

P.S. можете до порівняння вибити на Яплакалъ чи інших диспенсерах інформаційної фкусняшки, статті про сиротаріуми російської глубінки - там жесть повна...
#16
Зачьотно ви гуляєте народ. Фотки ностальгію навіяли... Таке питання: чи часто у вас бувають знайомства з гопніками чи мусарами (хоча дарма я їх окремо виділив, по суті часто ті ж самі гопніки) під час ось таких прогулянок?
#17
Знаю оту 16-поверхівку на Пасічній-Уошинґтона. Подейкувала одна знайома, що в тім районі живе, буцімто там на 16 поверсі якась СБУ-шна хрінь (хоча сумніваюсь, що то правда). А де дві вищезгадані інші 16-поверхівки? Висотні двійники на пр. Чорновіла - не до рахунку, оскільки я особисто в дитинстві катався на їхніх ліфтах - там лише 15 проектних поверхів, а високе горище 16-м поверхом вважати недоцільно.
#18
О да, ця місцина мені як рідна,  я її ше з дитинства бачив  з поїзда (там як раз збоку ж залізниця "львів-красне") а нога моя ступила туда десь напочатку березня 2007 року. Памятаю з другом взяли горілки 0.5 розмішали з сочком біловиноградним (фу ну і кака ж вийшла!) і потопали туда пішки з вул. богданівськоі (потім тупаки доперли шо то рукою подати від маршрутки на тракті глинянському). Назвали то місце "Даотня Точка" (скор. ДТ) і так з того часу всі шо з нами знаються її називають. Ми тоді нахрюкались і пооблазили всі ті будинки, включно з їх підвалами, було досить холодно і земля морозна такшо болота не було там. Навіть (попереджа. всіх) вилазили на оті незагорожені балкони, ставали на одних пятках на краю обрива в 9 поверхів (ото блін дебілізмом можна займатись в пяному стані), а там воно ж кришиться трохи і бетон слизькуватий такшо з нас приклад не беріть бо політаєте до бозі гайту, нам відать заканало шо не попадали звідтам.

З того часу ми регулярно всією компанією (тоді це ше була ЛАГО - антигопівська організпція) їздили на ДТ, здебільшого з ціллю бухнути і розслабитись, провести вечір в компанії з дівахами яких ми до того не знали, під звуки гітари і пяні валання "ооо мая абароона".  за всі ці часи то місце - ДТ - стало для мене як друга хата, шось таке куда реально тяне, отакі якоря. здалось мені шо там якась аура хороша, особливо весною. Реально дофіга прикольних моментів збереглось в памяті, то як дитинство про яке всі згадують як про якусь ідилію. А потім туда вслід за нами і інші компашки десь після 2008 року стали їздити - спопсилась ДТ. Ранше в 2007-му більшості тих графух там не було на стінах. І не так обісрано було, було реально майже чисто.

Зара я далеко-далеко, і все ж ДТ згадую і мрію туда колись попасти. І як фан того місця скажу вам шо ніякі патрулі там ніколи за мого часу не ходили, і шо в більшості там лазить мєсна малишня і їздять пейнтболщики. один раз я бачив там дорогу тачку. Я реально афігел, коли побачив шо на даху найвищого дому там де ми напастой сидим, сиділа якась компашка квазімажорів похожих на нефорів, які з ужаснєйшим акцентом співали шось під гітару по-англійськи. ну ми тоді просто сілм собі на іншу частину даху але нас здивувало шо мажорам робити в такому панковому місці. раз було шо там якісь уроди пса спустили в шахту ліфта. І повірте наслоао то були дітлахи-садисти, бо нашо його добивати зверха ше бетонною плитою? Якби пес нападав і його з ціллю самозахисту скинули - думаю тим би і обмежились. а так- лежить собачка потовчена на морді гримаса а зверха на ню притиснула бетонна плитка кіло так на 40. зимою то було цього року.

отако, такшо лазьте наздоровья, шановні форумчани.