Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lucky)

#1
от собака! а якось реально туди пробратись? може хтось вже там був?
#2
злих охоронців і бешених собак не було видно?
#3
фото як таких нема. . там трохи вище по драгоманова. навпроти того будинку гарного. і де охоронці ше є. а в тому там де ми були нікого нема. хіба шо фантомна бабуля живе біля того буудинку.

легко туди дойти. від памятника грушевського починаєте йти на верх по драгоманова йдете, йдете. поки зліва не побачите старий потрісканий будинок, з новою черепицею. перелазите через огорожу і вуаля. але дивіться шоб ніхто не бачив. бо 2 раз коли ми там були нам кричали шо міліцію викличуть.  ну і ми швиденько пішли. доречі кричала та бабуля фантомна)

вот хіба є одна фотка ззовні http://cs9712.vkontakte.ru/u15821774/120019729/z_36f36986.jpg
і одна з середини http://s016.radikal.ru/i334/1010/11/c497944cb55e.jpg

і взагалі якшо вам потрібні якісні фотографії. то можете кликати мене деколи.) завпічатлім історію)
#4
привіт всім) давно спостерігаю за вашим форумом, цікавлюсь трохи всякою такою фігньою. тіпа закинуті заводи, бази. блаблабла.)

і вот почитавши тему про аномальні штуки)) вирішив написати про те шо знаю я.)

Значить так.) я трохи фоткаю.  і мені приглянувся один будинок для фотосесії. ну я покликав друга, ми туда прийшли, туда сюда. подвились чи немаохорони, собак. переконались, перелізли через забор напіврозвалений і явно дуже старий. обійшли будинок паро разів. набрались сміливості і залізли всередину. як тільки залізли стало якось не по собі. але ж не будем втікати. треба вже пофоткатись якшо прийшли. почали лазити там. і весь час було стрьомно. до глубини душі)) ну як не як. привикли до того пофоткав я швиденько. ну і ми вилізли з того будинку. я кажу йому "може ше десь ззовні пофоткаю"? і як тільки я то сказав на 2 поверсі того будинку роздався звук ніби шось впало. отоді стало внатурі ше більше страшно і ми швиденько втікли.  (от навіть зараз то писав і згадував то всьо. ехх. більше туди не піду) може то просто нам там було так. незнаю. хто хоче переконатись то розказую шо то по вулиці драгоманова знаходиться)