Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2041
Ліміт через перевищення ресурсу процесора хосту. Коли багато людей читають нараз різні теми :)
#2042
Дякую за цікавий звіт. Від мене +. З Франкіуська не так багато звітів маємо :) Цікаво було на той завод поффтикати. Колись користувавсі їх дівайсами і паяв їх мікрухи. І чув купу оповідей старших інжеенрів. Шкода звісно шо занепало. Але що поробиш. До речі, точно така ж дошка з кнопками стоїть на прохідній Полярону ще досі :)
#2043
10 хв польоту літака і посадки його на Львівський Аеродром. Вид з салону з лівого ілюмінатора.


Якість хороша, все файно видно. То ж Насолоджуємся!

UPD: Під час посадки видно як літак пролітає над кільцевою в районі Білогорщі, перетинає пустище, залізницю, далі над 400м трасою драг рейсингу, МРЕВ ДАІ, вилітає на Скнилівський Міст і там здійснює посадку.
#2044
Екстрімівці виклали фото
#2045
з твого дозволу скачав і виклав в нас.

#2046
Гумор / Re: Смішне Відео
21.02.2011 12:35:56
звідси
Дрогобич четвертий день бурхливо обговорює телешоу «Міняю жінку» на каналі «1+1» за участю вчительки і дружини підприємця. Влада міста змусила вчительку, яка прийняла участь у шоу, звільнитися – через дискредитацію Галичини та її духовних традицій.
Вчительку української мови та літератури з Дрогобича Галину Ілик, яка взяла участь у програмі «Міняю жінку», змусили написати заяву на звільнення зі школи

Короче я вперше в житті подививсі цю передачу і не пожалів :) Заповідник у всій красі. Вєрці Смердучці є в кого вчитисі :)

Відео можна глянути тут або тут

UPD: "Йдеш додому неможливо хліба купити, бо всі закриваються і йдуть дивитися передачу". Обговорення телепередачі в міській раді тут вже Фаріон нервово курить в стороні

ПС: хто має якийсь лінк відео шоб вставити на форум?

#2048
Як на рахунок іскрозахисту? Колись в шахтарських ліхтарях були вмонтовані спеціальні блоки. Не знаю як тепер.
#2049
Нині вранці виявив в себе в дворі таке от личко. Дещо моторошне, сумне, ображене, болісне і безпомічне. Відомо що тут колись був концтабір. Хоча як мені відомо всі бараки були знесені і з тих часів є лише конюшня, але вона навпроти. А цей будинок новий.

Згідно бази даних ЖЕК-у будинок на Шевченка 146 введений в експлуатацію в 1910р. То ж все могло там бути.



#2050
Поняв. Дякую! Треба буде спробувати. На цей вівторок на жаль не виходить. робота :(  Прийдеться ффтикати ваші фотки.

Ну і як буде звіт - я попереношу це все до нього, а то в планах воно з часом загубиться.
#2051
Накидав карту як ми ходили, мо комусь пригодиться. Від знаку в селі до Барсу 4км. назад виявилося 11 км. :) По дорозі буде одне роздоріжжя в лісі з поворотом наліво. Туди йти не потрібно, правильна дорога правіше.

Дуже цікаво було йти по полігоні. Величезний пустий простір, рівна пряма дорога, вітер мете снігом в спину, сонце і дуже красиво. Хто знає чи можна туди потрапити своїм автом покататися. Якісь підїзди без КПП. А чи може пропускають за фляшку?
#2052
Ну то як, хто зможе поїхати в вівторок?
#2053
Знайшов на вікімапії скелю біля Фійни. Вирішили відвідати. Минаємо вїзд в село. На першому містку повертаємо наліво. Далі піши вертаємся метрів 200 назад і далі деремся вгору. Скеля цікава, правда без печер. Дещо скромніша ніж Прийма. Але будучи в цих місцях гріх не відвідати, адже майже біля дороги.
#2054
Що ж. Хоч всередину ми і не попали, та час провели немарно і цікаво.

Їдемо з Брюхович в Крехів, минаємо головний Єврейський вододіл. Далі спуск вниз і за знаком "ЦППКПОДПРСУ" зразу наліво. Тут лишаємо машину і далі пішки весь час прямо по лісовозній дорозі. ВИходимо на галявину з баками і Уралом. Мужик шось робить. Каже що Барс далі 700м. І справді, доволі скоро ледве прогледіли його. До речі, вітер був сильний, і сніг. Барс самий натуральний, такий як і на картинках і як і під Франкіуськом.

Стукаємо. Виходить солдатік срочник. Пояснює що нині перевірка, пустити не може. Але в вівторок запросто. І справді, на снігу сліди авто. Вирішуємо дослідити другу дорогу вниз. Асфальтом виходимо на довгу смугу, будка орієнтир. Далі наліво півтора години. Коротше так вдвічі довше і машиноу не проїдеш, бо є КПП. Це вже полігон. Але велосипедом можна. Орієнтир - знак "Мочари" в Дубровиці. За КПП біля будки звязку направо і ви в Барсі.

Пішки йти з Папірні максимум годину. То ж можна і 123 маршруткою до Папірні. В вівторок пасувало б якісь цигарки, флєшку і закуску. НЕ впевнений, що саме в мене вийде, все ж робочий день. Але відвідати таку шару вартувало б.
#2055
Почитав всьо шо вони там писали. Тільки запутало :( Назагал їхні макети витлядають досить примітивно, гірше 3 курсу ПТУ. Ну і насамкінець, всьо пахне вічним двигуном, не думаю що воно чогось варте.
#2056
Активно юзаю такий. Працює як від сонячних батарей так і від корби.Хвилини крутіння корби  Вистачає на годину роботи радіоприймача. Щоб заряджати телефон треба крутити постійно. Ну і ліхтарик звісно є. Бачив подібні в Команчеро. В штатах подібного добра навалом.
#2057
Ну-у, шкода-шкода. Я покишо живий здоровий :) Зрештою не думаю шо ви шось сильно втратите. Найімовірніше шо поцілуємо вертушку КПП і поїдемо досліджувати печери
#2059
Дякую за гарний опис. Додам: якось мені подарували лопати 1 типу. Нікому не рекомендую. Метал дуже мякий, кріплення з великими люфтами, ножі і сокира зроблені ще гірше. Сокира отримала зазубрини при спробі використання по призначенню. :)
#2060
Можна і тудоу. В Івано-Франкове теж жесть а не дорога.