Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3161
Я перейменував тему з "Хелловін в Лощині" на "Святкуємо Хелловін" :)
#3162
Маю таку концептуальну ідею.

Беремо досить велику територію. Новояворівськ чи Новий Розділ. Ідея в тому що кожен сам за себе. Кожен має кульки тільки свого кольору які не стираються. Перемагає той - хто в кінці дня вбє більше людей. Тобто позначить. Перевага в тому - шо всі учасники грають до кінця. Одяг міняти не можна.

Людей так 20-30. Гра починається в якійсь визначеній годині. Кожен сам вибирає місце інсталу, шоб ніхто інший не знав :) Потім ввечері всі збираються на точку. Точка бажано шоб була висока, аби суддя міг наблюдати за підходом учасників і слідкувати жеби нііхто ні в кого не стріляв. Або навпаки в бункері. Тоді підхід на точку теж буде цікавим заняттям.

Також можна зробити команди по 2-3 чоловік. Не більше. Тоді значно простіше з кольорами і цікавіше цілий день бродити. Правда відчуття не ті. Перемога рахується на команду.

По полю битви бродитимуть також судді(суддя) з добровольців і слідкуватимуть за правилами. Відповідно даватимуть штрафні очки.

Хто шо думає з цього приводу?
#3163
Дякую. Я го знаю. Фотоальбом тут. Просто не бачиу сенсу його описувати, по цьому спеціалізується інший ресурс. Але якшо викладеш пару фоток як воно є зараз з вашими Укріпленнями - буду вдячний.
#3164
Згідний. 2м то для особливих випадків :) Цікаво якби хтось з власників кажея поділився реальними враженнями від нього.
#3165
Тарасівська - зачот! Про неї я не знав! Ше би фото...

Знайшов пару фото в Себе. Чи не воно? Бігав там колись. на пеердньому плані - Коржик.

На рахунок реклами. Автор має достатню її кількість в інтернеті і без експлорера :) І йому справді потрібна допомога. Якби пост був типу "Гра в пейнтбол з нашим клубом" це була б реклама. Але і її в деяких випадках треба дозволяти 4,8,6. Якшо це роблять знайомі люди. Треба ж помагати один одному!

Пункт 4,2 правил існує для того, шоб форум не засирався рекламними повідомляннями всього на світі від чужих людей.
#3166
Або на Даху Сірки в Новояворівську. Відчуття як на Чорнобильському реакторі. Хто був - підтвердить. І переночувати теж є де.
#3167
Дякую, гарні фото! Шось я теплообмінник собі колись по іншому уявляв :) Тепер знаю як воно всьо працює. Не думаю шихід одної станції з ладу для України велика проблема. Поломиться - тоді і ремонутватимуть. То ж не атомна. А озеро справді зимоу не замерзає, принаймні коли я попри нього проїжджау.
#3168
Ок! Мені десь на гЛистопад, во Жопень весь забитий.
#3169
ну кощеї вони також селективні. Принаймні так пишуть в описі. параметри такі: Максимальная глубина обнаружения объектов (по воздуху):

- монета диаметром 25 мм: до 30 см;
- каска: до 1 м;
- максимальная глубина: до 2 м.

Бачив продавали на радіобазарі і на Південному.
#3170
Сама споруда на Луганській до Лазу не належить. Хлопці пролазили через дірки. З охороною говорити не пробували. Зато ти глянь на фото - ідеальне місце для пейнтболу. Плюс у Львові там точно ніхто ше не шпіляє. ;)

ВЧ - так. охорона чисто номінальна, охороняти там нема чого. та й дітваки неподалік футбол грають. І паркан покоцаний. Коли ми зайшли надто глибоко просто чемно попросили піти пояснивши шо то їх робота. іАле території побігати є і є. Плюс зручне добирання :)
#3171
ya-ya, а то моя лопата тіко глину з-під Таврії розгрібає. Теж приєднаюсі якшо матиму можливість.
#3172
Хоч бігати - згадуй імсця ;)
#3173
Увага Конкурс. Гра в Пейнтбол на шару!!! Для цього потрібно подати найкраще місце для пейнтболу тут Бажаю Успіхів!
#3174
Ну думаю поділити місця на дві категорії: близько від Львова і Далеко Від Львова. Природні обєкти типу лісів не пропоную, бо їх навколо ітак достатньо.

Близько:
- Класика Іскра і тут
- Полярон Є вилика відносно відкрита ділянка з перещкодами
- Завод на луганській Є сторож, пияк
- Залишки Автонавантажувача також є сторожі, з автоматами
- Закинута ВЧ біля Аеропорту Є охоронці, але добрі

Далеко:
- Сірка в Новояворівську і тут
- Сірка в Новому роздолі
- Завод в Пустомитах
- Стебниківський калійний комбінат
- Аеродром в черлянах

Я, як адміністратор, йду поза конкурсом. так шо решта учасників мають змогу одержати гру на ШАРУ!
#3175
Ярослав Козак розказував, шо в 70-их роках, як був ше малий, їздив з татом на Комсомольське озеро саме цією залізницею. Тобто не виключено, шо перестала вона існувати під час спроби перебудови, держави звісно :)
#3176
Вже традиційно починаючи з 2005 року святкую Хелловін в горах. Вітаючи Любка з Днем Народження :)



Але ідея зачотна! Розпалити вогень в Лощині, посмажити ковбаски, бухати до 3 ночі, поспівати Роксоляну :) За народними віруваннями, диявол виходить на землю часе в цей час, а не в 12 як прийнято вважати.
#3177
Молодці. Гарно злазили! дякую за фотки :)

По свіжій памяті: якшо з кінця янівського де ви звернули направо піти наліво - вийдете на вершину гори з чудовим виглядом на зону :)  Коли ви йшли направо - мали побачити два склади і один згорівший будинок. Паркану ззаді нема, можна полазити. Якшо маєте фотки - викладіть, будь-ласка, в тему про Кортумову Гору
#3178
Ухти, дякую. Особливо за реконструкцію шо там і як. було цікаво почитати :) + Треба буде якось на ту гору просто так злазити, побродити по тих окопах, по навколишніх вершинах. А рюкзак в тебе явно замалий, на ту кількість знахідок що ти накопуєш за день ;)
#3179
Дякую! Багато обєктів є просто в Полі, а не під селом чи асфальтом. Шо не може не тішити!
#3180
Плівка з кабінету ЦО. Сам бомбік з середини 70-их років(дати на обладнання)