Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3761
Після Паски думаю найімовірніше в Вівторок злазити в Полтву. Хоча все залежить від багатьох факторів. Вхід біля Міленіума. Перейдем містком на іншу сторону і далі підемо в сторону Хімічної. Там є дві притоки, хочу їх дослідити. А також глянути куда саме назовні виходять сходи. Бо  маю пару припущень, здалося б перевірити. Якшо файно піде - пройдемся вниз до Макдональдсу і вийдемо на Липинського.
#3762
Надибав в журналі таку цікаву схемку. Якраз для тих, хто хоче шось зробити на світлодіодах, але не має досвіду в мікроконтроллерах і не впевнений шо зробить плату під MLF чи QFN корпус готового регулятора. Та й купити готовий інтегральний ергулятор теж десь треба. А тут всьо на розсипусі, можна потикатися осцилографом, подивитися шо і до чого. Компоненти можна використати любі, не обовязково тих типів шо написані на схемі. Головне шоб по характеристиках і потужності підходили.
#3763
Жаль шо не зміг з вами. Робота. :( Як результати?
#3764
Уууу. гарна ідея. Треба буде глянути в гуглі шо там є.
#3765
Гарна ідея. Підтримую. Багато народу в контакіт сидять цілодобово :)
#3766
Сьогодні туда їдуть чуваки машиноу. ВИїзд в 10 вечора. Назад в четвер ввечері. Аська організатора 223599646
#3767
Я б не проти. найімовірніше в якусь з субот. Потім би собі вдома і лишився.
#3768
Ілюстарції Совєтської Епохи

Цікаво і до болю знайомі з дитинства місця. Багато чого вже зараз нема, наприклад двох труб з різнокольоровою Бляхою на вході до парку біля Костелу. А ше памятаю як будучи малим дивився на них і думав нашо вони. Чи будка в якій годинники ремонтував. А не так і багато часу пройшло. Живемо в епоху цифри і матимемо змогу чи кару до кінця життя з хронологічною точністю дивитися на те, шо ми втратили.

А ше рекомендую Оригінальний та троха гумористичний погляд на Дрогобич Доктора Сушняка

Ну і тим хто надумає відвідати Дрогобич - Карта Дрогобича.
#3769
гуд. Дякую за виправлення.
#3770
Гумор / Re: Смішні Фотки
10.04.2009 13:51:03
ОЗК для дам. Велкам ту Полтва







#3771
В мене є список місць які хотів би відвідати. зараз там 16 пунктів :) Навіть якшо по 2 пункти в місяць інічого не добавляти, то вже на пів рокк наперед маю роботи :) Тому важко сказати коли відвідаємо, як натхенння буде. Але шо відвідаємо то точно.
#3773
Словенська Армія захоплює Львів

Дуже цікаво глянути як тоді виглядав Львівський Аеропорт і Львів зверху, Оперний театр, костел Лішбети, вже неіснуючий памятник Пілсудському (якшо не помиляюся), на Проспекті свободи ну і ше багато чого. рекомендую
#3774
Файно вам студентам :) Я напевно пас. В пятницю робота, в суботу - стрибаю з парашутом, так шо не виключено шо залишитеся без одного з адміністраторів. Хоча кажуть шо перед паскою душа прямо на небо попадає :) А в Неділю їду в Дрогобич. Якшо комусь також в Дрогобич - можу підвезти.

Хоча маю думку на наступному тижні ближче вечора попробувати на міцність драбини південно-західного колектора в районі залізниці на Рясне.
#3775
То всьо добре, але навіть служби які займаються топозйомкою місцевості лазять по Львову з примітивним обладнанням часів світової війни.
#3776
Дякую. Вже скачав кілька книжок :)

КУМ ше деколи розшифровується як Класна Українська Музика.

#3777
Ну ми ше не сканували. А за Працю - велике дякую!
#3778
Цікаво було подивитися. Тільки от інформативних фоток одиниці, а все решта - битовуха :(
#3779
Читається просто супер! Вже навіть ноут на роботі лишаю, бо знаю шо ввечері буде чим зайнятися. Причитав більшу половину. З мене при віддачі - пиво!

Ок, як відскануєш - я завантажу тут на форум.
#3780
А на трубі знаходяться вдало замасковані під антени мобільного звязку вловлювачі космічної радіації, яку акумулюють і використовують для перетворення звичайного грунту - в радіоактивне паливо з подальшим використанням в космічних кораблях. Адже відомо, шо ніщо так добре не прискорює космічний корабель, як рідне випромінювання, шо нестримно тягне його до зірок, з яких повстало.