Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Roy

#312
В останній день зими випала нам нагода постріляти з зброї хорошої в тирі. Кавалок народу стріляли з дрібнокаліберного MP-161K
. Решта народу, а саме SANECKA, Stinger та я стріляли з СВДшки.
Вперше стріляв зі цієї зброї. Відчувається наскільки потужня ця гвинтівка, її шум вистрілу та масивність.
Так що, коли накопичується негативна енергія, замість биття груші (наприклад), можна сміло стрільбами по цілях там її вивільняти  ;D
Тир знаходиться на Промисловій 53

P.S. Хто знімав попрошу доповнити світлинами!
#313
Залазили під час сьогоднішньої вилазки в нього.
Назагал, це бомбосховище ідентичне тим що знаходяться в парку Франка (прозвані Дойчляндськими))). Відрізнється лише побіленими стінами. Також були залишки мережі 220V, проведена була система вентиляції, мобуть в радянський період бомбік таким чином мали довести до необхідного стандарту. Приміщення чисті, лавки вздовж стін відсутні, лише де-не-де були дошки. Вентшахти, як не дивно - засипані. Ну і як завжди, попалась нам знахідка у вигляді старої пляшки з-під вина, з досить цікавою назвою. :)

P.S. Дедміту та Пасі по +, за проявленню сміливість посеред людного місця та білого дня  ;D
#314
Після відвідин очисних, по дорозі назад вирішили трохи "пограти вар'ятів" ;D
Зліплений псевдосніговик та інсталяція з кріслом на колії.
Фото наших вар'яцтв:
#315
   Бомбосховище біля церкви Юра або ще правильніше, біля цирку, на території дитячого майданчика.  
Бомбік донедавно був закритий, висіла дебела колодка, яку я місяці 2 тому вже не замітив. От і настав час його побачити вже зсередини. Прихопивши нову колодочку, після відвідин бомбіка на Городоцькій 147 всі гуртом рушили до нього.
Двері, які добряче обледеніли, не хотіли зразу відкриватися. Завдячуючи нашим спільним потугам а також Стінгеру та Смайлу, (за надану саперну лопатку та ломик) двері нам піддалися. Підняли доволі важкі двері, підперли під стіну та й спустилися вниз. Доречі, на майбутнє - одному підняти їх практично неможливо, а також слід уважно закривати зісередини, бажано втрьох.
Попавши всередину, зразу в памяті згадується бомбік під Добробутом, площа майже ідентична. Відчувається висока вологість. В кімнатах акуратно поскладені гермодвері, в тому числі квадратні з ВШ. В одному кутку кімнати стоять на купці сегменти дво-поверхових ліжок. Одне навіть є зібране , біля якого стояла кастрюля з ложкою, в якій були залишки їжі невідомо якої вже давності. Цікавим знайденим артефактом була пляшка з під Львівського пива, судячи по етикетці середина 90-х. Мабуть тоді й останній раз були тут люди, а також вимикачі, крани вказують на цей період.
Присутні фільтри, є клапани надлишкового тиску. Сантехніка майже ціла. Цікавий умивальник  - на вигляд звичайна залізяка  радянського періоду, доторкнувся - пластмаса, ніколи не зустрічав таких. На перший погляд води ніби немає, а також світла, спеціально не перевіряли. Вигрібна яма відсутня. Звичайно, дизель-генераторна установка також відсутня, вловлюється лише її характерний запашок.
Закривалися двері втричі важче ніж відкривалися. Ніяк не вистачало лишнього сантиметра для того щоб пропхати колодку в отвір. Все ж, з допомогою ударів, лопатки та лома вдалося закрити. Тепер об'єкт зачинений. Ключі знаходяться в мене, Зелі та Стінгера.


P.S. Згадав допис від Sasha1990, а саме:
ЦитуватиВоно походу діюче відносно. Нам на БЖД казали
Якщо так, невже то краще що маємо в тому "стані" на теперішній час?  
#316
Плануємо влізти в бомбік через ВШ сьогодні ввечері, 10.02.2010. Наразі мають бажання лізти Deadmeat та я.
#317
Отже, пропозиція Inkognito зреалізувалася, а саме, застати привокзальний базарчик вдосвіта, як все розладовується, м'ясце рубається, продукти розкладаються по прилавкам та яткам. І то все пофотографувати.
Зустрівся о 6:45 з Inkognito та Stinger'ом та почимчикували в напрямок базару. По дорозі так нам думалося, "а чи не зарано йдемо, ніч стоїть надворі, і люду не зустрінемо".Та де там! Зайшли на ринок, а там вже все кипить, товар розпаковуєтьтся, візки возяться та й де-не-де сонні покупці вже тиняються поміж рядами. Що ж, темнота, все ж витягуємо апарати і йдемо клацати. У звязку з холодом перебираємося в м'ясний бульйон, ой павільйон ;D. І добре зробили, бо файно поспілкувалися з продавцями м'яса, особливо з мясником, який по тому влаштував нам "майстер клас", а також залюбки показував різні "часті тєла" свині. Так що весело було. Загалом люди реагували на нас адекватно, жартували. Думаю, ранок дається взнаки, ніким ще не попсуті нерви. Деякі сприймали нас за пресу, бо дійсно, виглядали так дивно, з камерами на грудях. Після хвилинного розяснення хто ми, і для чого знімаємо, закінчувалось все усміхом і якимось жартом на політичну тематику. Тож вибори на носі, й люди тим зтурбовані.
Зустрічали на базарі багато цікавих людей, спілкувалися, хтось радів, а хтось жалівся на долю.

В такого роду місцях, де завичай ми думаємо про покупки, гроші, їжу, бурлить своє, дуже цікаве життя. Варто лише на це поглянути трішки іншим ракурсом, і відкриється для нас це поле цікавих людей, та їхнього буття.

Вийшовши з ринку, вирішили піти на головний вокзал. І там трошки познімали, померзли та попили кави.
Провели суперово час, дякую Inkognito за чудову ідею та компанію а також Stinger'у. Ідея класна, невичерпна, можна ще не раз організовуватись на неї.

#318
Плануємо вилазку десь на 13:00. Вже підписалися Stinger, Yserl, Venick, SANECKA та я.
Маємо на меті поміряти довжину ліфтової шахти і зробити ще більше гарних світлин об'єкту.
#319
Є бажання в неділю 24 січня дослідити цей тунель в цьому будинку. Описаний він тут. Наразі мають бажання йти Inkognito, Stinger та я.
Лізти краще туди десь срання.
#320
Люблю слухати, особливо коли працюю, це радіо. Електронна музика в асортименті.

P.S. I'd like Progressive and Trance

Діліться своїми уподобаннями !
#321
Знаходиться на території Парфюмерної фабрики (бічна вул. Шевченка), посеред двору. Звісно фабрика не володіє усіма приміщеннями, більшість орендарі.
Люк накритий прямокутним листом заліза. Поміж того змуровку видно сходи вниз. Бачили той вхід якщо не помиляюсь Inkognito, Zelja, Romchiсk, Stinger. Є проблемка в тому шматку змурованої цегли, яку прийдеться витягувати звідти, або спускати вниз. Проблема №2 це сторожі, хоча вони працюють позміннно, при обставинах, вартує домовлятися, бо їхнє цинкування, наскільки мені відомо, доволі прискіпливе.
Основні приміщення фабрики збудовані по моєму ще за бабці Польщі, так що думаю розвідати буде цікаво.
Причина має бути якась в тому, чому ж туди кинули цей підмурівок цегли.  
#322
Наскільки мені відомо, ця вагома дата припадає десь на 17 січня.
Потребуються думки користувачів з приводу організації свята-пянки, а саме; місце проведення, час, питання питва, їдла, розваг та решта.
Ваші пропозиції:
#323
Тема спешл для тих, хто щось колекціонує, від цеголок до монеток, а може й чогось більшого або меншого.
В кожному разі пропонується тут викладати свої зразки для пошуку однодумців в тій справі, обміну, тощо.
Ось зразки моєї колекції, збираю алкоголь в пляшках від 10 до 100 мл.
#324
Отже, зібралось нас недільного морозяного ранку не багацько, були лише Inkognito, Stinger, VeNick та я. Зустрілись, та й попрямували до ст. Підзамче.
Дехто перед тим ще зайшов в кабачок, ну і поправивши здоров'ячко попрямували  до поїзду. Вагон просторий, зручний, біля кожного віконця присутній столик під яким є контейнер для сміття. Наразі виглядало все акуратно, не засмічено. Були касири, дві молоді дівчини, мабуть найгарніші касирші на Льв. залізниці :)
Для цього маршруту навпроти будинку ім. Гната Хоткевича зробили та обладнали зупинку, решту зупинок на маршруті оновили. На кінцевій в Сихові, нас приязно касирші попросили вийти на холод. "Уборка"... Відкрили туалет, який звісно, закритий для пасажирів, дістали віник, мр.Мускул і прийнялись совково-показово "пуцувати" вагон. По прибиранню, відро зі сміттям пішло десь на вулицю, і також любязно запросили нас всередину.
Доречі, більша половина пасажирів теж каталась так як ми, туди-назад. Вагон пустий майже був, тільки цікаво, як в будні?
Відчаливши від Психова, зійшли на зупинці "Коновальця" і поїхали в центр, на пл. Ринок поїсти якихось дойчляндських ковбасок гриль. Вже на пл.Ринок зустріли Декстера з Кшисьою, поффоткались з медведом грізним, правда, коштувала та знимка аж 2 гривника :) Грізний медвед був.

#325
Сьогодні увечері зненацько так спланувалась ця ідея, дослідити шлях від Клепарова до заводу Електрон, що в Рясне-2.
Пропонується запастись теплим одягом, чаєм, або  чимось міцнішим та й пройтися цим шляхом.
Наразі йдуть Inkognito,  Stinger, Taras-Tinian та я.
Зустріч в суботу 12.12. 10:00, головний вхід головного вокзалу. :)
#326
Ну що ж, зібралося на вилазку нас сьогодні багацько, зокрема й нові дописувачі форуму. Помешкавшись троха, повизволявши декого з лап контролерів, рушили безпосередньо до входу в палац. Вхід туди виявився доволі оригінальний, в бастіоні, ліворуч від крайніх воріт палацу. Відкривши двері, потрапили в його невелике приміщення, в якому був отвір, котрий завів нас в одну напівзасипану кімнатку, ну і від неї потрапили в третє невелике приміщення, в якому було щось на зразок колодязя. Глибина невелика, десь 5 метрів, засипаний землею. Роздивившись детально все, вирішили звільнити місце для інших зацікавлених (місця небагато, троє ледь розвертаються), як тут стався прикрий трабл з телефоном - впав  на дно колодязя. Завдяки Bigdanу який спустився на дно, був піднятий телефон і обслідуване дно :)
#327
Сколівський спецкар'єр або Святославський щебеневий завод.
Отже, був з братом в цих краях в неділю, і проїздом вирішили заглянути на цей об'єкт. Заступивши на територію, переступивши через шлагбаум побачив вагончик сторожа, ну і як годиться вирішив дозволу попитати. Як завжди, кінець робочого дня, змучений відповідно він вже був)), але дозвіл дав. Територія дестрой повний, що "не згоріло то зігнило", знищений часом конвеєр, запчастини, уламки екскаватора і т.д. Територія невелика, кар'єр не глибокий, видовбували там породу, там же на щебінь молотили.  Ну, хоча при тому кар'єр ще працює. Видно свіжі сліди КРАЗів, екскаватор працюючий, до якого приєднані кабелі з струмом.
Потім підходили до сторожа, думали розкаже щось про техпроцес, та де там, заснув бідака...
Доречі, недалеко звідти, в Гребенові є ще один кар'єр, працюючий, і більший по розмірам, але туди вже не встигали.
#328
Продається об'єктив Tamron  17-50mm F/2.8 (for Canon) за 400 у.о., новий в упаковці.
#329
Вибираєм день, час і місце зустрічі.
#330
Вхід туди знаходиться на території будинку колишнього Стрілецького товариства, зліва від нього, розташований в напівзруйнованій башті. Будинок (зараз на реставрації) і башта поєднані в архітектурному стилі. Можливо це є погріб, сховище. Недалеко є вентиляційна труба. Видно сліди електропроводки на вході. Донедавно був закритий гратами. Всередину не заходив. Можливо хтось бував там?
#331
Я можу сьогодні ввечером, та в неділю. В суботу невідомо чи вийде.