Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1881
Цитата: gor_qkop від 09.01.2010 01:04:08
Цитата: stinger від 08.01.2010 23:58:44
Перепрошую, а в чому він не правий? хіба заривання в грунт ядохімікатів та добрив то є добра справа? а порахуйте скільки уряд відмив грошей на цих "гарних" програмах покращення земель. Ващі аргументи будьласка.
Заривання в грунт ядохимыкатів це нормальна справа повязана із технологічною спецфікою (якщо вже присуіпливо ставитись до цього питання то проблема передусім у місці захоронення). Само по собі проблема родючості грунтів для Карпат стоїть дуже гостро, в свій час моїй родині вдалося збільшити врожайність бульби  в півтора рази за рахунок використання нітрофоски.
Основний тезіс з яким я не погоджуюсь в Інкогніто, це те що программа підвищення родючості немає під собою ніякого сенсу.
А щодо Вашого зауваження то я заздрю людям які не мають практики сільськогосподарських робіт в умовах Карпатських суглинків.

А вото я і back:

  1) Яке нах заривання в грунт ОТРУТОхімікатів на території Національного Парку "Сколівські Бескиди" може бути нормальною справою??? Вимагаю відповіді заради сатисфакції!

  2) Не будь-то Національний Парк - знову ж те саме питання! Хтось у місцевих громад питав дозволу на захоронення ОТРУТОхімікатів?

  3)
Цитуватице те що программа підвищення родючості немає під собою ніякого сенсу.
І тут я з тобою згоден, а хіба я щось говорив про програму збільшення родючості грунтів ? Якшо так - прошу цитувати в наступних постах!
#1882
    Я дозволю собі висловити деякі думки, що прийшли мені у клепку іно декілька хвилин назад:

    1) Не усі собі можуть дозволити св'яткування у кнайпі із-за чисто матеріальних проблем;
    2) десь дійсно хочеться комфорту у кнайпі, проте я б схилився до св'яткування на  повітрі - хоча б тому, що нам як дослідникам так пасує;
    3) 18-го, понеділок - друга Св'ята Вечеря, себто добре було б орієнтуватись на 16-те чи 17-те (срані вибори, тим не меньше хтось із дописувачів таки буде гАласувати) - тим паче, що то вихідні.
    4) прошу дописувати власні ідеї щодо місця та способу проведення, а також власної присутності.
#1883
   Дяк за відео! Буду вчив і зубрив. Гопів не боявся, не боюсь і не буду = йно навпаки - шукаю зустрічі для проведення практичних занять!
#1884
Цитата: stinger від 09.01.2010 00:22:29
Ну, в мене сталкер і фалаут на мінімалці йдуть спокійно на системі: P4 2,8 GHz,  1,5 RAM DDR400, ATI RADEON 9600 PRO 128 MB, HDD 120 GB, і нормально все проходитсі та бігаєтсі, а проц такий б/у я купляв за 100 грн в магазині 2 роки тому, відео зараз такє десь теж 100 грн, ну харди мало дешевшають, але за 150 грн можно взяти 80-ку, монік 17-ка теж 100. А так щоб віддати деталі, то хіба що від пня першого...

   Мож таки дійсно хтось хоче із мною посперечатись? Прошу в студію! 
   На пні 2,8 та 9600 - буго-га, і ще ще раз буго-га! Прошу вказати роздільну здатність екрану, фільтрацію, тип зглажування, операційку, версію DX? І взагалі, перед дописами постарайтесі почитати троха теорії даби не збурювати повітря неадекватним непотрібом.
   А взагалі-то на подібній системі і сталкер, і фаллоут йдуть у якості подібній на СуперМаріо на Денді (дякую Богу же то ЗЛО тілько дотично знав).
   Як вже казав - усіх, котрі сумніваються - прошу ффстудію та на FreeDemo. Йно фігні прошу не гнати, а насамперед дослідити проблему.
#1885
 ти не повіриш, але навіть на консолі можна програмити! Звісно Visual Studio ти не запустиш, але хто казав, що буде легко. Тяжко в навчанні - легко в бою. Дуже також цікаво знати на чому ти пишеш (програмиш) та звісно на кого вчишся, себто спеціяльність.
#1886
   Дуже слушні слова друже, дякую! Я так собі зараз подумав, що кожна подія пізнається (а потому якщо поталанить) викладається у свому фокусі та власній інтерпретації. Дійсно, давайте не розводити флейм,а дружно досліджувати усе навколо. В тому числі те, що було і чого не зміниш! Дякую!
#1887
   Зрозумів, дякую за правки! Це не аццки дорого - це оптимальний мінімум у твому випадку і ніяк інакше (Stalker, FallOut 3).Мінімальний мінімум буде в районі $300. Мож таки варто задуматись про консоль? (PS 3, Xbox 360, Nininento Wii) - але як не верти їх базова ціна стартує від $340 здається до $ 430-450. Ну і плюс автоматом втрата гарантії при модифікації ПЗ консолі. А мод потрібен для запуску софту та забавок із неавторизованих носіїв.
#1888
   Товаришу Stinger - ти ШОА у Львові читав чи ні? Якшо таки ні - то дочитуй, а потому і Піняжко про Цитадель. Там хоч раз згадувалось про Марченка? Але там згадувалось як москалі катували в Бригідках львівський люд (незалежно від національної належності) - не буду сперечатись, фашисти звірства творили не меньші, але вони толерантно ставились до локального населення (окрім євреїв), ходили і підтримували церкву.
  Який там нафіг Марченко звільнив Львів? Пробач друже, без образ - але то іно бред сивої кобили та штучна легенда аналогічно Павлику Морозову. Знову ж таки звертайся до ШОА та Цитаделі Піняжко.
  "ГВАРДІЯ"? Не експерт, але може то-таки був оспіваний у Янека Пшиманоського в "Три танкісти і пес" Т-34? Книгу раджу усім читати, там навіть є деякі тру-дігг моменти.
 
Цитуватищо у Львові фашисти-варвари знищують наш народ
ага, москалі-патріоти у Бригідках цукерки роздавали.
Цитуватиі не можна бути дикунами і не поважати тих людей що боролися та гинули за наше місто,
ось тут згоден - хто як би не боровся за Львів, заслужено має почивати в історії міста Лева!
Цитуватибо на сході більше цінують своє минуле
на Сході більш цінують своє минуле, тому-що іншого минулого у них просто немає. Їхня історія - це історія у кращому разі 19-ст, по більшості 20-го. Що їм є цінувати більше? Шахту, свиноферму 1920 року? Чи може архітектуру, костели скажімо 15-16 ст.?. Яка історія їх міст? Коли вона стартує?
 
#1889
 Для Сталкера та FallOut'a (приймаємо шо тобі потрібна людська якість на 22 дюйма моніторі - а то від 1680х1024, хоча мож тобі варто стартувати із 1280х1024, що є типовим для 19 дюймів) тобі треба стартувати від такого:

 1)  СPU =  Intel Core™2 Duo E7400 (BX80571E7400)  s775, 2.83GHz, 1066MHz, 3MB, 2 ядра, 45nm, 65W, бокс - $134,20;
 2)   MB =  ASUS P5QL/EPU  iP43+ICH10, LGA 775, FSB 1600, DDR2-1066, Lan 1Gb, ATX - $80,70;
 3) RAM =  DDR2 1024Mb Kingston (KVR800D2N6/1G) x 2 шт = 31,80 х 2 = $ 63,60
 4) GPU = GeForce 9800GT 1024Mb LEADTEK (PX9800GT-1024_1600Mhz)  GDDR III, 550MHz/1600MHz, 256 Bit = $ 123,20
 
 Отож, сумарно маємо (за умови, що у тебе відповідний корпус та БЖ) - 401,70 $, можна очікувати на знижку не більш ніж на 5%, себто маємо $ 361,53, грубо кажучи 360 баксів, щоб побігати Сталкера якщо у вас льогкоє косоглазіє.
 
 Порахувати сучасний компутер на котрому дійсно нормально Сталкер тру-літатиме? На око оптимальний конфіг буде коло $700-800, максимальний - значно-значно більше $1000

  І будь-ласка не називай людей БАРИГАМИ, тут кожен пропонує те, що може. Навіть я будучи добросовісним юзером, не віддав би тобі просто так відяху скажімо за  >= 100 $ - хіба би неочікувано мільйонером став  :)
#1890
відсутній як такий, навіть постаменту сі не зостало...певно то чорні археологи...
#1891
  Спробую тобі допомогти із щуром, дротом живлення (конкретно який дріт треба? - кабель живлення 220 V, SATA-перехідник чи на відео на 6 чи 8 піновий, на материнку 4-піновий для CPU-підсистеми чи ще шось інше?), шлейфами тебе можу озолотити - багацько у мене є. На рахунок моніка та харда - то під питанням зараз, але можу пошукати (не факт же буде). Пиши в асю чи приват, звони після св'ят.

  З.Ы. Що ти робив із своїм компутером???
#1892
 :) :) :) + Креативненько, супер сподобалось! Яка то шальона пелодка тебе у власній ванні до батареї прип'яла?
Пропоную усім next time пофантазувати на рахунок газонокосилки, мазі пана Вишневського та черепа москаля!  :)
#1893
   як я полюбляю наш уряд та його програми, словами не скажеш. То гірше ніж бидло, це як (прошу пробачення) срати в власній хаті регулярно і спати на цьому!
#1894
    А во тут Кракаділ Гєна дуже цікаво пише. Раджу читати для розширення світогляду (ІМХО не більше - зато цікаво).
    Послав би му Чеборашко яко бонус - але УкрПошто не приймає бандеролі даного гатунку.
#1895
  Скористаюсь нагодою та привітаю дописувачів форуму із Різдвом Христовим! Христос Народився шановні кулєги та куліжанки. Справа в тому, що свято чи будній день за бортом, а ми сидіти у хаті ну ніяк не можемо. Шось свердлит душу та тіло, прочіє даступнаї канечності. Оскільки Різдво, ніц серйозного не запланували - просто вирішили погуляти із YserL'ом та Stinger'ом по антиКУЛЬтурному парку ім. Б.Хмельницького - отож в 15-00 туди і попростували.

 Піднялись Гвардійською догори лупаючи своїми немовлячими очима на оточуючі будівлі та припарковані коло них авто. Заміряли Монумент Слави (останній раз пишу ті перші букви у верхньому регістрі) на предмет гамма & бета = повна тишина, це навіть не граніт (навіть совіти економили).  ;D

  На шляху до покинутої будівлі у парку зустріли двох поціновувачів порядку(поліцаїв) котрі власне йшли від оного об'єкту, ми вирішили не палити себе і обійшли будівлю по периметру. В одному місці, під корінням дерева із сторони вул.Стрийської (див. далі на фото) знайшли шось муроване цеглою - тут однозначно не скажеш шо воно є. Земля навколо просідає суттєво, але то просто могли бути підмуровані коріння дерева. З другого боку - цегла виглядає доволі старенькою (жидівське кладовище?). Обійшли периметр і вирішили туди ОБОВ"ЯЗКОВО повернутись у відповідному обмундируванні. На території жодної охорони, паркани валяться шляхом пинання ногов. Не стали чинити дестрой  та вирішили дружно прийти сюди next time. Остерігатись йно можна періодичних патрулів, котрі повзають попри паркан --> себто якщо inside диско-паті  не влаштовувати - усе буде супер-гуд.

  По тому був Парк Культури, власне його заморожені атракційони - Ромашка, Чортове Колесо, Машинки ітд. ітп. Маємо декілька гарних фото.

  Також цікава річ спіткала нас при поверненні - вул. Ів.-Франка, №50 здається (візуально знаю місце), внутрішній дворик між двома будинками, по ліву руку як із Франка заходити, у самому кінці. Це два останніх фото - довжелезний тунель йде у напрямку Цитаделі, до кінця не досвітили лятарками та Пецлем. Особливо вражають шари бетону навколо ходу.
 
 Отож підсумовуючи, маємо два нові місця для досліджень  :)
#1896
  На ВЗ буде зле. Мало місця, складний на нетверезу голову вхід-вихід, дехто взагалі незможе залізти або покриється шаром фекалій, що на сходах. Підтримав би Винники, але хочу запропонувати Цитадель (звісно із очисткою території після себе, а що головніше до себе).
#1897
  Прошу во тут викладати всякі цікаві речі пов'язані з GPS-софтом, девайсами тощо. Вже пару гарних лінків сьогодні чисто випадково знайшов:
 1) ТревелГПС та форум цього сайту;
 2) Кажуть же файна ГІСка (правда москальська - маю надію якось то поправити, english також є) на сайтах хвалят. Працює на PocketPC, WinCE та звичайному пісюку. Векторні карти Вкраїни можна знайти по лінку №1 - копайте на форумі.
#1898
По жож ти дядьку stinger тварь Божу замаринував?  :)
Панство, а давайте далі без оффтопів, а?
#1899
  Шоб усього було достатньо і ше більше, прямої життєвої колії та надійного щеплення з нею!
#1900
Зелі + на грудь і прочіє часті тєла!