Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - White Love

#1
Погода каже, що варто було б їхати в суботу. Думаю, що так буде зручніше для всіх ;)
#2
Можливо цей допис варто було б додати до вже створеної теми, але йой..)

В останні вихідні літа, ми з Soulstorm вирішили не провтикати його остаточно, а таки кудись вибратись. Обрали простенький і протоптаний маршрут, але вражень нам з того вистачило на довго.           
Львів - Франик - Ворохта - Заросляк - Оз. Несамовите - Оз. Бербенескул - і все теж в зворотньому напрямку.
Для цього міні-походу на 3 дня ми взяли Зеніт і тепер не можем натішитись з тих розмитих, нечітких, але милих фоточок. ;D
(але фотки з телефона теж будуть в перемішку)

Думаю, як дістатись зі Львова до Ворохти ні для кого не секрет, але от з добиранням до Заросляка у нас почався дикий треш. Про автостоп в тих краях певно і не чули, тому ми вирішили скористатись послугами дядіньки, який нас, і ще 3 туристів підкинув до спортивної бази. Ми не відразу усвідомили свою помилку, але коли в машині було накидано купу карнавальних костюмів, під ногами  лежали кульки зі сливкАми, грали весільні пісні, а від дядіньки понесло перегаром і він то час від часу засинав по дорозі на різких поворотах над обривами, то починав щось співати, ми зрозуміли.ми приречені.
Як же приємно було вивалитись з машини, віддихатись і зрозуміти,що ми вижили. Правда ще довго довелось відмовляти дядіньку від того, щоб він нас забрав по дорозі назад після нашого походу, ібо нахіба воно нам щераз треба.
Так от в перший день ми дотопали до Несамовитого, на кожному кроці зупиняючсь, щоб милуватись неймовірною красою. На жаль, навколо озера багато сміття і досить людно. За вечір встигло припекти сонечко, випав дощик і вийшла веселка.









Прокинувнись вранці наступного дня, ми виявили, що з нами по сусідству живе дуже любвіабільний песик, який постійно хотів зайнятись актом щирого кохання з ногою Ореста. (фотки з телефона)





Ми вирішили пройтись до озера Бербенескул, а звідти повернутись назад спуститись максимально до низу, де і переночувати.

Жорж і Бубєньчік.







А от і місце нашої ночівлі. Поблизу вдалось назбирати 2 мисочки малини і ми довольні вляглись спати.


На ранок третього дня нам залишалось пройти клаптик дороги до Заросляка і топати по неймовірній спеці до Ворохти. То було тяжко: коли під ногами плавиться асвальт і мимо не проїжджає жодної машини, однак останні кілометри 4 нас підвезди до Ворохти, де ми і чекали на раховоз до Львова.

Окремо дякуємо Bottlehunter за пальник і можливість гамати теплу Мівінку..)
#3
 Сихів.  На жаль, вже закритий дах.







#4
Зараз досить актуальна ця тема, оскільки іноді вибираємось куди поїхати і аптечка повинна бути з собою. Щодо її вмісту, то все сказано, у мене питання інше. Майже на всіх таблетках написано, що їх потрібно зберігати при температурі не вище 25 градусів. А оскільки і на вулиці вже доходить до 30, а в рюкзаку ще гарячіше, то як ви пакуєте і зберігаєте свою аптечку? Бо толку з тих ліків, якщо вони перегріються і втратять свої властивості, хоча маю надію, що такого не станеться.
#5
В цій темі  все вже було сказано раніше. Але якщо комусь цікаво, то я писала курсову саме по зниклих некрополях Львова. Там є трошки більше  впорядкованої інформації.
#6
Та вона досить древня, але раптом в когось завалялась.
Дякую, це дуже приємно..)
#7
нє, з нею треба попрацювати на совість))

буду дуже вдячна. :D
#8
Добрий день.)
Хтось врятує маленького історика? Можливо в когось є  така книжечка Дениса Зубрицького " Хроніки міста Львова". В електронному варіанті її не знайшла, а в бібліотеці трошки не ага  606 ст.  перечитувати.
#9
Ми з Soulstorm теж будемо.
#10
А можна я буду з вами?  Я хороша.. ;)
#11
моя пристрасть -  Стівен Кінг "Керрі", "ВОНО", "Крістіна",  "Втеча з Шоушенку".
Любко Дереш " Трохи пітьми"
Василь Шкляр " Залишенець"
В. Набоков " Лоліта"
Патрік Зюскінд "Парфумер"
І всіма улюблений Оруел.   ;)
#12
 :o
тоді прошу вибачення, завтра зайду туди
#13
Дякую Roy'ю за ідею для прогулянки і деякі адреси. На жаль, моя мильничка мало того, що зле знимкує, так ще й надзвичайно швидко розряджається батарея..Журба.. Була біля 4 ліфтів, лише 1 з них залишився таким яким і був спочатку, але  використовується для зберігання сміття. 
Так от, Січових Стрільців 12.  Там знаходиться Шевченківський суд і камери на кожному поверсі, некомфортно якось. Напис на ліфті говорить, що ліфт на 3 особи, а якщо буде більше то застрянете там.  І ще  в стіні  була отака дивна штука.






Костюшка 6. Неробочий ліфт, всередині з лавочкою і  каркасом  з пружинками від ліжечка. Що цікаво, то на жодному поверсі не було клямки, щоб відкрити двері в кабінку, а лише дзюрочка для ключа. То типу в кожного мешканця був ключ до ліфту, яким вони його відчиняли?  :-\







Коперніка 5. Ох, в цьому під'їзді я познайомилась з чудовим інтелігентним хлопчиком років 10, який біг у музичну школу грати на скрипочці.  Ліфт на 2 людини, з вигляду в робочому стані, але закритий на колодку.  І от хлопчик сказав, що ліфт ще працював і закрили його відносно недавно.





Міцькевича 6/7.  Ліфт, який викликав  довіру, і, незважаючи на мій нездоровий страх ліфтів, я таки в ньому покаталась.   ;D




Поки це все з ліфтами на сьогодні.  Брама на пл. Галицьку 7 була зачинена.  З адресою  Валова 13, або  хтось помилився, або я недогледіла. Цікавий дворик на Театральній 23, там пожежною драбиною можна  вилізти на дах, а на стінах повно  написаних номерних знаків, де чия машинка має паркуватись. ( а ще там є пухнасті коти) ;)
Ще додам на кінець про щастя й радість. Я таки знайшла той дах, де ми колись були з Soulstorm'ом, але потім якось забули адресу. Треба буде повторити, там красиво.



#14
 Там був якийсь будматеріал і мотлох всередині, тому сумнівно.
#15
На жаль, не знаю якої епохи той ліфт, але виглядає він вкрай занедбано.  То, здається,  в дворику на Дорошенка.
#16
привіт)
а можна мені з вами?)
#17
ну і ось така цікава реклама. .))

#18
Це залежить від містечка. Є такі, де суто готелі, клуби і пляж..( наприклад Албена), там навіть приватного сектору нема. Страшно уявити, як взимку місто буквально вимирає.. А є такі як це, або ж Балчик..маленькі та затишні, з будиночками та приємними вуличками. Обзор ще хороший тим, що є не лише море а і ліс, де є джерело..)
#19
В кінці літа потянула мене мама на море  в Болгарію..Раніше не помічала наскільки це скучно відлежуватись на пляжі, спостерігаючи за тілами різної форми і загорілості...Довго я так не витримала і пішла на пошуки пригод. Пригледівся закинутий будиночок на набережній, такий симпатичний і старенький. Заради цікавості познайомилась з місцевих хлопчиком болгарином, з яким розмовляла англійською.  Його звали Ів.  І знаєте, він мені відмовив))  Сказав, що не варто  туди лізти, бо ось напроти поліцейський участок і місцевий «шериф» може бути дуже злим і бла-бла-бла.. Після такого розчарування довелось лізти самій, з іншого боку менше шуму і що скажуть маленькій немісцевій дівчинці?..)

Якщо підніматись сходинками з набережної, то перед нами постає туалет з прекрасним видом на море..



Далі ми бачимо величеньку площадку і закручені сходинки на 2 поверх.  Всередині  будиночку багато сміття, провалена стеля.. Як я розумію, то це був невеличкий готель, оскільки на другому поверсі над кожною кімнаткою висів номер. А внизу напевно було кафе, бо збоку знаходилось приміщення досить схоже на кухню. Також з 2 поверху  можна було пострибати  по дахах, але  стан  будівлі і в'єтнамки на ногах мене  позбавили цього задоволення. Тут є декілька фото..)















Тим будиночком я потішилась лише 1 день, тому далі пошуки продовжились. І от прогулюючись по пляжу помітила таку штуку..емм..вони ж ДОТами називаються, правда?




Всередині маленька кімнатка, а через дзюрочки видно море))





Таку ж штуку бачили біля лісу, але її чемно охороняв песик.



Також в лісі була і така конструкція..як на мене, то не зовсім зрозуміла, оскільки всередині була лише 1 кімнатка.   Проте вилізши наверх побачила дирку над  наступною кімнатою..повністю затоплену..ай-ай, як не цікаво..





На цьому все. Більше нічого не знайшла і довелось  інші дні читати книжечку ховаючись в тіні парасольок)
#20
Добрий день.
А ми сьогодні з Drkaid вирішили потопати на ЛАЗ..)
Коли проходили повз прохідну, побачили там дядіньку..напевне охорона, тому треба було поводитись акуратно. Залізли через дзюрочку з вулиці , лише в закинутий цех ..Тихенько пробрались ближче до середини і вирішили трішки полазити там.  Сподобались старий автомат з водою і звичайно плакатик з Висоцьким..налюбуватись не могла..)
маєм декілька знимків)