Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - White Love

#21
от і все.. "Галичина" вже давненько стояла обгороджена парканом, а тепер туди ще й почала заїжджати техніка.  Вікна мого будинка виходять на кінотеатр, кожен день прохожу повз, та ще жодного разу не була всередині "Галичини". На жаль, більше такої можливості не буде.  Біля дитячого майданчика почали міняти труби, зараз ведуться роботи біля самого кінотеатру. А  за огорожею є  жовтенький підйомний кран..Ну от..відчуваю себе невдахою..ех :-[

#22
цікаво..хотілося б, особливо в медунівер.. :)
#25
Добрий день.
Хочеться поділитись з вами враженнями від  осінньої поїздки в Київ.
Оскільки я полюбляю красу і спокій цвинтарів не менше ніж таємність та суворість бункерів, то метою візиту у столицю був не лише концерт Accept, а й обов'язкові відвідини Байкового кладовища.
Не без допомоги добрих людей і знайомого київлянина ми ( з моїм знайомим)  добрались до головного входу . Часу було вдосталь, але ми вирішили піти лише на 1 частину кладовища.
Мені дуже хотілось знайти всіх визначних людей, чиї могили я знайшла в неті. Надибала всіх крім одного - Ігора Пелиха . :-[
Оскільки я зараз готуюсь до ЗНО, то було цікаво бачити могили  історичних постатей та письменників  таких як Сидір Ковпак, Георгій Кирпа, Чорновіл, Гончар, Стельмах та Сюсюра. Також були 2 свіжі могили Ступки та Шевченка (дресирувальника)
Чистенькі головні доріжки, прибрані могили..та, все ж таки, для мене Личаків залишиться найкрасивішим місцем спокою людського тіла.
Цього дня погодка не була надто привітною, але могло бути і гірше.
Одним словом, там треба побувати. А ось трішки фоток.
#26
не всі ми такі, далеко не всі)
::)
каємся, але думаю, вони були раді з нами познайомитись)
#27
та де, хто ж знав, що вони так швидко і радо відреагують на наш візит. Польотали взад-вперед, потішили нас і пропали.

певно шо так, хтось же має бути в ролі особи, яка в одній руці з чимось схожим на фотоапарат, а в іншій з ліхтариком) от колись, іншим разом, ото вже і я засвічуся   ;)
#28
Цитата: :-) від 25.02.2013 17:28:00
Парніша, Ти нам не показу те що ми бачили, покажи нам краще дєвушку.


то я та "дєвушка",  але ж яке некрасиве звертання :-\

кажанчики сподобались, але жаль, що їх було мало. Тішусь, що нарешті побувала там. Велике спасибі Вітрусі, без нього було б тєжко ;)
#29
Була там минулої осені зі знайомими. Запідозрили неладне, коли з віконечка на прохідній стирчали чиїсь голови...Але, не зважаючи на це, ми через ліс  потопали на територію. Полазили по будиночках, згорілій їдальні..Всюди пусто і нецікаво. І от коли залишилась ще одна будівля, в якій скоріш за все було на що подивитись, ми почули постріл і гавкіт собак (можливо сусідських)..довелось накивати п"ятами і пошкандибати до маршрутки через ліс, щоб  не познайомитись з охоронцями. Не  знаю, чим вони нас налякали і шо то було, але от така історія. ::)