Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#161
Потрапили нещодавно до моїх цупких лапок цікаві девайси часів перестройки :)

Отакий радіоприймач РП-301 "Львів", Вироблявся він на Виробничому об"єднанні "Львівприлад", працює від 3 батарейок АА, і має розширений FM діапазон, ловить всі радіостанції :)





І декілька штучок легендарного ПК-01 "Львів". Компутєри ще не тестили, але скоріше всього все робоче, бо зберігалось на складі.

































#162
Цитата: Fry від 02.07.2015 22:42:09
Цитата: stinger від 02.07.2015 22:00:30
є в нас на старому Сихові, на бетонному заводі маленька конторка, там є все і по доступним цінам від кілограма вагою, ми там з Роєм Трилон-Б брали якось, дуже раджу ;)
А доки при купівлі потрібні ?

якщо купляєш не прекурсори, то не потрібно
#163
Це зі старих запасів лихих 90-х ;D
#164
попався мені отакий цікавий ножик, може хтось зможе розказали більше про нього? :)







#165
є в нас на старому Сихові, на бетонному заводі маленька конторка, там є все і по доступним цінам від кілограма вагою, ми там з Роєм Трилон-Б брали якось, дуже раджу ;)
#166
В нашому місті, задяки зусиллям ентузіастів, з"явився музей мототехніки. Знаходиться він за адресою: вул. Дашкевича 2 (перехрестя Замарстинівська-Хімічна) Тут представлена велика кількість різноманітних велосипедів, мопедів та мотоциклів виробництва СРСР та інших країн європи, є унікальні апарати :). З мототехнікою можна сфотографуватись та дізнатись її історію. Експозиція музею постійно поповнюється новими моделями. Вхід коштує 20 грн, також можна залишити пожертву на реставрацію та відновлення техніки. Буде цікаво як дорослим так і дітям ;)

Деякі фото з музею:









































































#167
Цитата: Le-i-3o від 03.06.2015 22:01:14
Так, говорив з паном, він сказав що на разі його цікавить тільки полтва, бо гнув йому про свої природні місця, а потім може і знадоблятся якісь інші обєкти, направду розмова була не з приємних, хоть сам був вельми вічливий. Пан сказав що якщо їх зацікавить(тобто 1+1) то він зі мною звяжется, і кинув трубку не попрощавшись. Якось вельми по хамські зі мною говорив.

Та, такий мудакуватий тіп, він мені з ходу пробував шось хамити, але я швидко його заткнув, а то виявляється якійсь екскурсовод, короч шліть їх лісом, бо ще Полтву нам загадять  >:(
#168
ясно, ну то нехай вкусить себе за ср@ку, і прайс за послуги треба виставити ;D
#169
вони вийшли на мене через екскурсовода, якому я колись давав свій номер, він в тому не приймає участь)
#170
як би вони компенсували в матеріальному еквіваленті, то я би і сам за любки повів, а так мені якось влом ;D
#171
Мені вчора дзвонили з каналу 1+1, їм треба зняти рекламний сюжет про західну Україну, зокрема диковинки Львова, але не тільки попсові, а й нетуристичні, проект цей фінансується Коломойським, тому до справи підходять серйозно, треба бажаючі поводити їх по колектору Полтви, бо я сам не впевнений що зможу.
#172
Вилазка переноситься на тиждень вперед через погодні умови і малу кількість учасників, хотілось би бачити побільше легендарних особистостей нашого форуму ;)
#173
Чувак, та ти задовбав вже понтуватися своїми цацками і пукалками, ні кому це не цікаво, пиши по темі і по факту! А тепер по темі: я не їду, Рой так само -1
#175
ем, а які там башти? ??? якщо ти про Тец, то вона експлуатується і під охороною, пробували туди потрапити вже якось
#176
Цитата: dragonfly635 від 30.05.2015 00:59:59
Оке, в поїзді знайдемось, я в Брюхах підсяду, можливо ще земляків Drusja i Цезар'а захоплю

Було б добре)
#177
Гуд, 8.15 на вокзалі)
#178
та мені якось параллельно, можно і лепездричкою, буде якось олдскульно так ;D
#179
ліпше маршрутков, і не з ас2, а з пл Теодора, за міленіумом, маршрутка на жовкву їде звідти