Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#841
Проходили сьодні з дівчиною ділянку від Білої скелі до оперного, знайшли вхід біля Грушевського, такий же як і в центрі з окремих листів-секцій, є можливість інсталу тудою, але в принципі краще біля скелі, є місце де перевдягнутися та підготуватися, та й сухо, а біля грушевського ми потрапляємо одразу на затоплену ділянку, де рівень води 15 см вище бортика, довжина ділянки метрів 20, тому всім тре мати мінімум гумовці. далі йде злиття з Пасікою і рівний чистий тонель аж до оперного. До речі там де висить камера є 3 прожектора 2 працює, 1 вже іздох:( по можливості візьміть якесь лишнє світло, і мінімальні рибальські стільчики. Ділянка де будем сидіти досить невеличка, але на око там влізе рибаків 10, або більше)
#842
Йой дядько! маєш від мене +, вже додав ресурс у обрані)
#843
Цитата: zelja від 11.06.2010 15:58:46
а про мене забули?  >:(

Не забув) просто з тобою не говорив ще про то
#844
Одже сьодні зранку вже визначілися з датою та часом. Акцію будемо проводити в понеділок 14.06.2010 року, ввечері в годині 20.00-21.00, одже вже зголосилися бути в Полтві рибалки: Я, Рой, Фенріз, Зеля, Лесик, в ролі оператора поки що Ніка Веро. В закладі Легенди Львова буде знімати Смайл і можливо Скіп. Всі бажаючі хто буде ще підписуйтесь де будете приймати участь. І залишилось ще вирішити де будем інсталитись, біля Білої скелі (довго йти але не запально), чи в центрі біля Шевченка (близько, але запально і ходять патрулі). висловлюйте свої думки. Щє такий момент що в 20-21 годині на вулиці ще світло...
#845
Народ! годі лаятись і піськами мірятись, дівчина запропонувала погратись, то просто зголосіться погратись з нею, або відмовтеся, чого балаган влаштовувати? Мені наприклад не цікавий пейнтбол, і я описав чому саме, але є люди яким то подобається, і немає в тому ніц поганого, хтось любить морозиво на палочці, а хтось в стаканчіку, так і тут) нехай люди грають собі, все ж на природі, так би мовити спорт)
#846
Згоден з Олегом, пейнтбол - відстій! я за страйкбол, це на багато цікавіше, хто не грав, тому не зрозуміти! там реально і тактика і маскування і зброя, і нафіг тим кольоровим г...мном себе мазати не треба. ІМХО!
#847
Цитата: toya від 07.06.2010 10:38:16
Цитуватине знаю, може то ви такий правильний, але як показує життя - хто сильніший - в того і влада, і право, і всяка там дипломатія, толерантність, людяність і пацифізм тут до дупи. Можливо ви просто ще не стикалися з реальним життям і реальними ідіотами, але це все виправить час, а биків і дибілів навколо завжди вистачить на всіх
Я не закликаю до пацифізму. Але реальність творимо ми самі. Ми ж самі постійно жаліємось на злі рожі наших людей довкола (доречі, це найвиразніша різниця між нами та "буржуями"), ментів які мочать людей, хамство і т.і. І в той же час готові стріляти в людей тому що так цікавіше вирішувати проблемні питання :-)
Сила в цивілізованому суспільстві повинна використовуватись тільки в крайніх випадках, коли цього не уникнути, і застосування її в інших випадках не є ознакою сміливості чи крутизни.


Хочеш миру - готуйся до війни...
#848
Цитата: Fenriz від 07.06.2010 00:44:44
пропоную від легенди вимагати в честь піарення їхнього закладу видати всім учасникам флеш мобу фамільні карточки знижок!! ;) я теж за атракцію. лише вибрати дату час і точно прогуглити напередодні погоду..

нема за що вимагати поки що, ні хто ні чого не зробив ще, спочатку зробимо, потім познайомимось, а поті вже про щось будем з кимось говорити... а поки нема чого язиками чисати, давайте готуйтеся до вилазки, приблизно четвер - п'ятниця, якщо не буде дощу...
#849
Отже так, я приєднуюсь до Роя, маю теж спінінг, спорядження, і все необхідне. Ідея з такими атракціями виникла вже давно, тому тре втілювати. Моя дівчина буде то все знімати там всередині в полтві, і потім може змонтувати невеличкий фільм про нас ;) заодно пропіаремо себе та заклад, прошу народ підтримувати та приєднуватися, не будьте як ті їжачки, котрі почінають літати тільки коли їх копнеш, побільше ініціативи та свіжих ідей! Чи ми не дігери? Чи ми не Експлорер?
#850
не знаю як там лсд-шні зомбовізори, але колись порівнювали кілька телеків на елт-трубці: старий електрон, JVC, SAMSUNG, TOMSON, i сучасний електрон, сигнал брали з одної звичайної кімнатної антени через звичайний кабель. По якості зображення на першому місці був старенький електрон, який є дійсно ТРУ! після нього був JVC, далі TOMSON, за ним сучасний електрон, а самим фіговим по зображенню виявився SAMSUNG, як це не дивно. Всі сучасні телевізори були новими і приблизно одної цінової категорії і з схожими параметрами. Я якраз тоді зібрав собі з нового кінескопа та нових модулів старенький електрон, котрий і до нині ще працює, вже 8 років пройшло.
#851
Цитата: toya від 05.06.2010 10:14:31
Цитуватиале так не цікаво і нудно! набагато веселіше постріляти з гвинтівки по тупим долбограям, яким дуже важко шось пояснити, і які не дуже то і чують що ти їм кажеш, тому поки що мені гвинтівка рідніша за вашу дипломатію, яку в більшості випадків можна запхати в одне дуже цікаве місце... це моє ІМХО
Вибачте за відвертість, але просто дикість :-) Через це (в т.ч.) нас весь світ боїться і за людей не має. Крім того, Ваша сміливість до першої здачі, після якої Ви побіжите до міліції і будете сильно обурюватись тим "яке бичйо довкола". А потім відповідно і тим, як Вас послала та сама міліція, яка набирається з таких як Ви "стрільців". Одним словом, світ де править сила - нема на що нарікати.



не знаю, може то ви такий правильний, але як показує життя - хто сильніший - в того і влада, і право, і всяка там дипломатія, толерантність, людяність і пацифізм тут до дупи. Можливо ви просто ще не стикалися з реальним життям і реальними ідіотами, але це все виправить час, а биків і дибілів навколо завжди вистачить на всіх ;)
#852
Сьодні перекину
#853
Цитата: toya від 03.06.2010 10:18:29

Я не їз ЖЕКу. Я просто за переговори замість стрілянини. 99% людей можна все пояснити словами. Якби люди замість одне на одного кидатися (з кулаками чи матюками) спробували поговорити - людство не мало би і половини тих проблем що воно має.


але так не цікаво і нудно! :( набагато веселіше постріляти з гвинтівки по тупим долбограям, яким дуже важко шось пояснити, і які не дуже то і чують що ти їм кажеш, тому поки що мені гвинтівка рідніша за вашу дипломатію, яку в більшості випадків можна запхати в одне дуже цікаве місце... це моє ІМХО
#859
продовжу свою підбірку старих світлин, зокрема хочу виділити антуражних мешканців міста тих часів, якими вони були, побут, життя, статуси в суспільстві.

1:
#860
Дощу майже не помітив, бо спав вдома, прокинувся коли вона майже скінчилась, десь через кілька годин після того зайшов в легенди львова, але на полтвовізорі рівень впав нижчє бортиків на 15 см.